Şimdi Ara

CYRPTLOAD'DA OTOMATİK RESETLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baran34

quote:

Orjinalden alıntı: Extreme20

Merhaba arkadaşlar bende programı indirip kurdum. Router e tanıtmama rağmen mevcut partı indiriyor fakat sıradaki parta geçmiyor. Ben tıklarsam sıradaki parta geriye sayım başlıyor ve o part iniyor. Diğerine yine ototmatikman geçmiyor. Geri sayımda modeme reset atıyor olmalı ki sıradakini tıkladığımda indirmeye başlıyor.
    Sıradakine geçmemesinin sebebi ne olabilir?

Bu problem cyrptload programının**** ile ilgili olan bir plugin probleminden kaynaklanıyor. 2 kere fixlediler. Daha henüz tam sağlıklı değil. Biraz sabredelim. Cyrptload geliştiricisi bu problemi giderebilmek adına yakında stabil bir fix yayınlayacaktır.

Arkadaşım problemin giderildiğini nereden takip edebiliriz veya fix çıkınca siz burada paylaşırsanız seviniriz. Sırf bu problem yüzünden onlarca kişi başka program arayışındalar.

• extreme arkadaşım herhangi bir yeri takip etmen veya birilerinden fix programı beklemene gerek yok. Sorun hallolursa zaten cyrptload programının kendi içinde otomatik olarak düzeliyor. Buna benzer problemler bu aralar bayağı çoğaldı. Yakında düzelir.
  • Arkadaşlar kendi sorunumu kendim çözdüm çok şükür. Benim modemin ayarlarını hiçbir sitede bulamadım. Daha sonra küçük bir eklenti sayesinde kendi modem ayarlarını kendim yapıp cyrptload a tanıttım. Şimdi 1 dakika geriye sayıp reset atıyor. Çok muhteşem bir programmış. Paylaşım ve yorumlar için herkese teşekkürler.
  • hocam bende de vista var . herşeyi aynen uyguladım ve hepsini yonetici olarak çalıstırdım fakat "çalışmayı durdurdu" hatası verior.yardımınızı bekliorum
  • c:\ResetModem.exe

yazınca olmadı

c:\>ResetModem.exe

yazınca oldu, teşekkürler.
  • Ben CrptLoad'a İnternette Bulunan , Modemime Uygun Reset Uygulamasını *.bat Uzantılı Dosyanın İçersine Ayarlayarak Kullanıyorum .

Hiçbir Sorun Yoktur
  • Olmadı hocam...
  • Çok sağol arkadaşım eline sağlık....
  • Meraba

evimin alt katında airties rt211 modem var ve genelde rapidden dosya indirirken yukarıdaki desktop pc yi kullanıyorum malum her seferinde 15 dakika beklememek icin aşağıya inip modemin tel. hattindaki kabloyu çıkartıp yerine takıyorum .. yukarıdaki desktop pcyi de internete bağlamak için airties wus300 modelini kullanarak desktopta wireless kullanıyorum.

Sormak istediğim soru şu: söylediğin her şeyi sırasıyla yaptım.. (olma ihtimalinin çok düşük olduğunu bile bile )
    programda ilk download bittikten sonra diğer parta gecerken 900 sn den geri geri saymaya başlıyor 15 saniye geçtikten sonra bi 900 saniye daha başlıyor.. öyle öyle gidiyor :)

Bu duruma nasıl çare bulabilirim?
  • Ya benim sorunumda bir başka arkadaşın sorunana benziyor aynıda sayılabilir.Partın birtanesi bitince diğer parta geçmeden modem kendiliğnden reset atıyor fakat bir sonraki partları indirmeye başlamıyor sıradan hepsi kırmızı yıldız çıkıyor başında elle başlattığım zaman indiriyor.Bu sorun ile ilgili benim yapabileceğim birşey varmı arkadaşlar.....Şimdiden teşekkürler..
  • Ben de sorunumu duzelttim ve cyrptload kullanıyordum aynı sorun başıma geldi ve ne yaptıysam düzelmedi .. araştırdım cyrptload son gunlerde herkeste sorun çıkarıyor çoğu kişi jdownloader kullanmaya başlamış ben de kullanmaya başladım (cyrptoad da kullandığımız bat dosyasıyla beraber) muhakkak jdownloader a geç onda öyle bir sorun olmuyor. takıldığın bi yer olursa buraya yazabilirsin beraber çözeriz.

quote:

Orjinalden alıntı: tuning79

Ya benim sorunumda bir başka arkadaşın sorunana benziyor aynıda sayılabilir.Partın birtanesi bitince diğer parta geçmeden modem kendiliğnden reset atıyor fakat bir sonraki partları indirmeye başlamıyor sıradan hepsi kırmızı yıldız çıkıyor başında elle başlattığım zaman indiriyor.Bu sorun ile ilgili benim yapabileceğim birşey varmı arkadaşlar.....Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblazer -- 14 Nisan 2009; 1:19:17 >

• Tşkler arkadaşım..
    Şu Lost'u bitirim 2 - 3 bölümden sonra bende geçiyorum ona...
  • eline sağlık dostum ;) sırayla yaptım herşeyi,vista yüklü ama bir sorun çıkarmadı ;)

rapid bittin olm
  • hocam bu olur olmaz yerlerde restart atmaya başladı :(

bir de yükleme devam ederken durup tekrar geri saymalar başladı,süre de eksilere fırlıyor :((

help please :(
  • Süper anlatım olmuş teşekkürler.
  • Googlede aradım yine dh çıktı. Şu sitenin arama motorunu bir yapsanız.
  • @baran34 arkadaşım maalesef başaramadım
    yukarda anlatılan herşeyi adımadım yaptım
    ama crypload 15 dakika geriye dogru sayarken şu uyarıyı verdi
    'resetmodem bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor!'
    sistemim WindowsUltimateEdition 2008 .netframework2.00 var
    modem origo DSR-TI04 4port
    bende dreambox oldugu için modeme iletişim kurulumu, 80 portları filan açmıştım
    acaba .netframe work 3.5 kursam sorunu giderebilirmiyim
    teşekkürler
  • ya arkadaşlar bende yaptım söylenenleri oldu cryptload modeme reset attı diğer part a geçip indirmeye başladı.ama üçüncü kez olmadı. error : html-code(5) hatası verdi bütün partlar.modemim airties rt 101.bu hatayı neden yapar bileniniz varsa söyleyebilir mi?
  • arkadaşlar "1-Notepadi açıyoruz."yazmış arkadaş ama ben notepaid i bulamadım nerdedir o birisi yardımcı olabilirmi?
  • bu açıklamalar kablo internet için de geçerli mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.