Bildirim
Cyrsis 2 Online Mod Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 ay öncede aynısıydı. Bu yüzden önümüzdeki ay oyunu elden çıkarmayı düşünüyorum takasla. -
bendede ilk zamanlar oluyordu ama beklersen bıraz 10 dakika kadar mutlaka oyuncu geliyor yada oyun seni biten ve yeni başlayan oyunlara otomatik atıyor.Eğer yeni oyuncu isen ve levelin düşük ise leveli yüksekler ile birliktede oynayabilirsin. -
zorya bekliyor bekliyor girmiyor bence online oynayan yok aslında güzel oyun açıkçası ama işte -
şimdi ardkaşlar bişi sorucam..bneim psn ıd alırken turkiyeyi seçtim dolayısıyla sadece türkiyede online oynayanlarla mı oynayabiliyorum online olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustaphh
şimdi ardkaşlar bişi sorucam..bneim psn ıd alırken turkiyeyi seçtim dolayısıyla sadece türkiyede online oynayanlarla mı oynayabiliyorum online olarak.
Herkesle oynuyorsun. Ülkeye göre sınırlama yok.. -
işin enterasan tarafı bu oyunu online kimsenin oynamaması vay be..
sağol orknt -
ben bir çok kez sayınını cok emın degılım ama nerdeyse 20 kişiye yakın gruplar içinde maç yaptıgımı hatırlıyorum,benım levelım 13,içinde 50 levele yakın oyuncularda vardı,oyun 6 kişi toplanınca başlıyor ama eger beklersen,oynayan ve oyunu bıten grupların ıcıne seni otomatik atıyor,oyunun baslaması için 5 oyuncu daha gerekıyor derken birden kendını maçın içinde buluyorsun.mac turunu any(herhangibiri tercıh et ısrarla team deathmatch yada flag tarzı tercıh etme)bol şans
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X