merhaba bende bugun kaydoldum oyuna charmendram 14 lvl parasım var 12 lvl , ben neden yenı bır pokemon alamıyorum ve sureklı aynı yerdeyım soruyorum size ?
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
1-Fire saldılarının hepsi Sp.atak değil. 2-Para kaybedersin bu yüzden durmadan deposit et. 3-Bilmiyorum sat işte.
Statlara gelelim: Tavsiyem sana ATK kasman(başta zorlanırsın ama sonra rahat edersin):
Atak listesi: -Dragon Rage'i öğren ve onla idare et. -Charmander'ı 25 yap.Fire Fang öğren onu da al bi köşeye. -Charmeleon'u böyle idare et ve Charizard yap onu. -Dragon Claw,Shadow Claw öğret. -Sonrabol kasçan işte baba saldırıları öğrenmek için.
Atak Charizard tür bakımından iyidir.İyi movesetleri var tür olarak ama Sp.Atak Charizard Fire/Flying üstüne kurulu. Ama ben Atak kasardım sana kalmış Sp. Atak istersen:
Dalga geçiyor olmalısın atack kasılan bi charmander hiç bir işe yaramaz.
37 lvlda çıkan flamethower atağı en iyi atacklarından birisi keza fire spin de aynı şekilde ve bunlar içinde sp atack kasılmalı
atack kasılmıs bi charizardın en iyi atağı 77 de çıkan flare blitz'dir.
ve bu atack recoil bi atacktır bu atack yaptığın saldırının yüzde 20lik bölümünü kendi pokemonun üzerine taşır yani bu da 2 lvl bir pokemona karsı bile ölürsün eğer atack kasarak başladıysan tekrar başla.
quote:
Orijinalden alıntı: slayfox
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
1-Fire saldılarının hepsi Sp.atak değil. 2-Para kaybedersin bu yüzden durmadan deposit et. 3-Bilmiyorum sat işte.
Statlara gelelim: Tavsiyem sana ATK kasman(başta zorlanırsın ama sonra rahat edersin):
Atak listesi: -Dragon Rage'i öğren ve onla idare et. -Charmander'ı 25 yap.Fire Fang öğren onu da al bi köşeye. -Charmeleon'u böyle idare et ve Charizard yap onu. -Dragon Claw,Shadow Claw öğret. -Sonrabol kasçan işte baba saldırıları öğrenmek için.
Atak Charizard tür bakımından iyidir.İyi movesetleri var tür olarak ama Sp.Atak Charizard Fire/Flying üstüne kurulu. Ama ben Atak kasardım sana kalmış Sp. Atak istersen:
Dalga geçiyor olmalısın atack kasılan bi charmander hiç bir işe yaramaz.
37 lvlda çıkan flamethower atağı en iyi atacklarından birisi keza fire spin de aynı şekilde ve bunlar içinde sp atack kasılmalı
atack kasılmıs bi charizardın en iyi atağı 77 de çıkan flare blitz'dir.
ve bu atack recoil bi atacktır bu atack yaptığın saldırının yüzde 20lik bölümünü kendi pokemonun üzerine taşır yani bu da 2 lvl bir pokemona karsı bile ölürsün eğer atack kasarak başladıysan tekrar başla.
ya hocam sen nerdeydin ya boşuna başladım desene , bnm charmeleona full attack basdım
emre yaktın bni ... neyse yarın yni bir başlangıç yapıcam artık ... starter çok önmli çöpe gitmesin ...
slayfox bişey daha sorucam flareblitz normal attack fire spin s.attack istediğini nerden biliyorsun ... yani bütün movesların hangisinin attack hangisinin sp.attack olduğunu bakalabileceğim bi site , kaynak fln varmı ? her movesda forumda konu açmıyayım teşekkürler ...
bu siteye gir atack kısmına bak fire(pokemonun kullandığı atack türü) special veya Physical (sp atack, atack kısmı)
special=sp atack Physical=atack
adamsın keşke sabah şurda olaydın ya neyse yinede çok sağol !!!
rica ederim pazartesiden itibaren cok kapsamlı bi rehber hazırlıyorum onu sunacağım oyundaki türkleri en üst seviyeye cıkartmak amacım. Ben askere gidicem ağustosda ben elimden geleni yaptım siz daha fazlasını yaparsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme