merhaba arkdslar ben dün kaydoldum oyun hakında bır ıkı sey sormak istiyorum , şuan 8 pokemonum var ve son ikiden bir pokemonumu ilk 6ya koymak istiyorum ama resmen kaybolmuş durumdalar 6dan sonraki pokemonlar nerede duruyor biliyor musunuz ? birde bu pokemoınlar gelişiyor mu gelişiyorsa kaç lvl da fılan gelısıyor ? charmenderım 16 lvl hala tık yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: pesi_
merhaba arkdslar ben dün kaydoldum oyun hakında bır ıkı sey sormak istiyorum , şuan 8 pokemonum var ve son ikiden bir pokemonumu ilk 6ya koymak istiyorum ama resmen kaybolmuş durumdalar 6dan sonraki pokemonlar nerede duruyor biliyor musunuz ? birde bu pokemoınlar gelişiyor mu gelişiyorsa kaç lvl da fılan gelısıyor ? charmenderım 16 lvl hala tık yok :(
1-öncelikle ilk 6 ya almak istediğin pokeler için poke centerdaki bilgisayara gidiceksin .. önce teaminden çıkarmak için 2 pokemonu deposit edicen , değişik bi sistemle yapılmış bu bilgisayar ... üstteki boşluklar (box) alttaki boşluklar (slot) yani 20 kutu varsa 20 de pokemon koyma yeri 400 tane pokemon depositleyebilirsin .... istediğin yere 2 pokemonu deposit ettikden sonra , withdraw diyeceksin BURASI ÇOK ÖNEMLİ ---> (İLK 6 DAN SONRA YAKALADIĞIN POKEMONLAR BİLGİSAYARDA ÜSTTEN EN BOŞLUK ALTTAN İLK BOŞLUKLA STORAGE OLMAYA BAŞLIYOR ... SENİN POKEMONLARDA MUHTEMELEN ÜSTTEN SON ALTTAKİ 1-2 dedir 2 pokemonun ... 2- evolve konusuna gelince dediğin gibi charmender 16 da gelişiyor .. yanlız burda oto-evolve yok .. yani pokemonu sn evolve etmelisin bunun içinde
sol üstten GEAR / POKEMON / CHARMENDERI SEÇ / EN ALTTA EVOLVE POKEMON YAZAR ona tıkla şimdi önüne yeni bir pencere açıldı charmender charmeleon resimi var evolve tamam dersen gelişir ... hadi kolay gelsin
evet onu farkettım sen yazmadan zaten gelsıtıde pokem :) dıger pokemonlarda hep 16da mı gelısıyor ? veya hangısı kacta gelısıyor fılan bu tarz bılgılerı nerden bulabılırım?