Şimdi Ara

cyrus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdslar ben dün kaydoldum oyun hakında bır ıkı sey sormak istiyorum , şuan 8 pokemonum var ve son ikiden bir pokemonumu ilk 6ya koymak istiyorum ama resmen kaybolmuş durumdalar 6dan sonraki pokemonlar nerede duruyor biliyor musunuz ?
    birde bu pokemoınlar gelişiyor mu gelişiyorsa kaç lvl da fılan gelısıyor ? charmenderım 16 lvl hala tık yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: pesi_

merhaba arkdslar ben dün kaydoldum oyun hakında bır ıkı sey sormak istiyorum , şuan 8 pokemonum var ve son ikiden bir pokemonumu ilk 6ya koymak istiyorum ama resmen kaybolmuş durumdalar 6dan sonraki pokemonlar nerede duruyor biliyor musunuz ?
    birde bu pokemoınlar gelişiyor mu gelişiyorsa kaç lvl da fılan gelısıyor ? charmenderım 16 lvl hala tık yok :(

1-öncelikle ilk 6 ya almak istediğin pokeler için poke centerdaki bilgisayara gidiceksin .. önce teaminden çıkarmak için 2 pokemonu deposit edicen , değişik bi sistemle yapılmış bu bilgisayar ... üstteki boşluklar (box) alttaki boşluklar (slot) yani 20 kutu varsa 20 de pokemon koyma yeri 400 tane pokemon depositleyebilirsin .... istediğin yere 2 pokemonu deposit ettikden sonra , withdraw diyeceksin BURASI ÇOK ÖNEMLİ ---> (İLK 6 DAN SONRA YAKALADIĞIN POKEMONLAR BİLGİSAYARDA ÜSTTEN EN BOŞLUK ALTTAN İLK BOŞLUKLA STORAGE OLMAYA BAŞLIYOR ... SENİN POKEMONLARDA MUHTEMELEN ÜSTTEN SON ALTTAKİ 1-2 dedir 2 pokemonun ...
    2- evolve konusuna gelince dediğin gibi charmender 16 da gelişiyor .. yanlız burda oto-evolve yok .. yani pokemonu sn evolve etmelisin bunun içinde

sol üstten GEAR / POKEMON / CHARMENDERI SEÇ / EN ALTTA EVOLVE POKEMON YAZAR ona tıkla şimdi önüne yeni bir pencere açıldı charmender charmeleon resimi var evolve tamam dersen gelişir ... hadi kolay gelsin

• evet onu farkettım sen yazmadan zaten gelsıtıde pokem :)
    dıger pokemonlarda hep 16da mı gelısıyor ? veya hangısı kacta gelısıyor fılan bu tarz bılgılerı nerden bulabılırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.