Arkadaşlar , cz bowl da bir gate var .. ares1 de cz ye girdiğinizde bi saat geri saymaya başlıyor.. o saatin son 15 dk da o gate aktif.. ve mükemmel ve gizemli bir haritaya geçiş yapıyorsunuz.. ilk başta bir aşağıda lavlar olan karışık yoları olan bir köprüden geçiyorsunuz ve değişik yaratıklarla karşılaşıyorsunuz.. köprüde ilerlerken yanlarda konuşlanmış kuleler ok atıyor.. ölürseniz exp kaybediyor ve ok a basarsanız townda doğuyorsunuz.. yolun sonunda bir labirent var .. orası gaz odası ve içerde gazdan zehirlenip enerji kaybedebiliyorsunuz.. bu arada orada TP çalışmıyor.. yaratıklar çok güçlü.. ve sadece clanınızdakilerle parti kurabiliyorsunuz... gaz olan labiretten sonra devam etmedim... 15 dk sona erdiğinde sizi town a geri atıyor.. yeni patch bu oyuna yeni bi soluk getirdi... bu harita ile bilgileriniz burda paylaşırsak sevinirmm...
ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
ilginç
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
ilginç
bencede
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_man_forever
quote:
ilginç
bencede
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
quote:
ilginç
bencede
Hmm Çook İLginç Hmm
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqu®.
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
quote:
ilginç
bencede
Hmm Çook İLginç Hmm
Alıntıları Göster
Ben qittim labirente qeldim sürekli 600 600 hp qitti ve pot bitti öldm
quote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
ilginç
quote:
ilginç
kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: feanorslife
quote:
ilginç
kesinlikle
Alıntıları Göster
hmm bende o geri sayan saat ne işe yarıor diordum. :D ( hatta ilk gördüğümde cz de 2 gün önce 5 slot aoe rawen yapıorduk. cz den atmasından korktum ^^ )
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
hmm bende o geri sayan saat ne işe yarıor diordum. :D ( hatta ilk gördüğümde cz de 2 gün önce 5 slot aoe rawen yapıorduk. cz den atmasından korktum ^^ )
Alıntıları Göster
cooooook ilginççç
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
cooooook ilginççç
Alıntıları Göster
ve yaratıklarıda çok ilgniç :D güçlü
Bide patnos görevi wa 60+ için. orasıda benzer biyer ve bütün clanı ışınlıo oraya.kapıları kırıosunuz bi sürü yaratık peşine takılıo falan ürkütücüüü
quote:
Orijinalden alıntı: nundread
ve yaratıklarıda çok ilgniç :D güçlü
Bide patnos görevi wa 60+ için. orasıda benzer biyer ve bütün clanı ışınlıo oraya.kapıları kırıosunuz bi sürü yaratık peşine takılıo falan ürkütücüüü
Alıntıları Göster
bilgi için tşkler.
quote:
Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
bilgi için tşkler.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
bilgi için tşkler.
pm ne bakarmısın...
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
quote:
bilgi için tşkler.
pm ne bakarmısın...
Alıntıları Göster
Clan dışı party kurulabiliyo. Yaratiklardan high classlr ve makinede kırdırmak icin taslardusuyo. Dun baya bi kestik 1 tane taş ve elixir dustu.
quote:
Orjinalden alıntı: stillborn
Arkadaşlar , cz bowl da bir gate var .. ares1 de cz ye girdiğinizde bi saat geri saymaya başlıyor.. o saatin son 15 dk da o gate aktif.. ve mükemmel ve gizemli bir haritaya geçiş yapıyorsunuz.. ilk başta bir aşağıda lavlar olan karışık yoları olan bir köprüden geçiyorsunuz ve değişik yaratıklarla karşılaşıyorsunuz.. köprüde ilerlerken yanlarda konuşlanmış kuleler ok atıyor.. ölürseniz exp kaybediyor ve ok a basarsanız townda doğuyorsunuz.. yolun sonunda bir labirent var .. orası gaz odası ve içerde gazdan zehirlenip enerji kaybedebiliyorsunuz.. bu arada orada TP çalışmıyor.. yaratıklar çok güçlü.. ve sadece clanınızdakilerle parti kurabiliyorsunuz... gaz olan labiretten sonra devam etmedim... 15 dk sona erdiğinde sizi town a geri atıyor.. yeni patch bu oyuna yeni bi soluk getirdi... bu harita ile bilgileriniz burda paylaşırsak sevinirmm...
müthiŞ bir biLgi ayrıca imzanı çok beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
quote:
bilgi için tşkler.
pm ne bakarmısın...
Alıntıları Göster
uzak durmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fubang
uzak durmam lazım
Alıntıları Göster
eet bunun ufaklıklar için olan yerleride var karsıma kecoonlar filn cıktı lwl 10da gitmistim
quote:
Orijinalden alıntı: SaikaZede
eet bunun ufaklıklar için olan yerleride var karsıma kecoonlar filn cıktı lwl 10da gitmistim
Alıntıları Göster
BEYLER GİREN OLURSA BİR DAHA REİMDE KOYSUN BİZDE NEYİN NE OLDUGU OGRENELİM !
quote:
Orijinalden alıntı: Erdemdinho
Clan dışı party kurulabiliyo. Yaratiklardan high classlr ve makinede kırdırmak icin taslardusuyo. Dun baya bi kestik 1 tane taş ve elixir dustu.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemdinho
verilen taşlar hangi makinede kırılıyor acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: stillborn
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
chaotic generator da kırılıyo. high class ve unique dusuyo genelde ama bize kırmızı tastan cıktı kırdık bus dustu.
quote:
Orijinalden alıntı: Erdemdinho
quote:
quote:
chaotic generator da kırılıyo. high class ve unique dusuyo genelde ama bize kırmızı tastan cıktı kırdık bus dustu.