Şimdi Ara

cz de koxp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler artık cz de bile koxp var dışarı bi çıktım adam bana 5 li oku saydırmaya basladı buna bi cözüm bulmaları lazım bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Dkan

beyler artık cz de bile koxp var dışarı bi çıktım adam bana 5 li oku saydırmaya basladı buna bi cözüm bulmaları lazım bence

ewt doru dıo ark GM yardım ettt
  • bencede yafs özellikle edana 2 de cz de bütün millet koxp kullanıyor adam 3 lük okla 200 wurmasına ragmen sen heal içene kadar indiriyor
  • walla benim işime gelio o kospcuların hepsinin(teker teker olsa daha iyi tabiki) bana dalmasını isterim
    56 asasinim var edanada oyle eziqler kospa guvenerek cz ye geliolar adam kesebilceklerini sanıolar
    halbuki coğu buffsız dolasıo o kadar guvenio kendine
    bufflı olsalarda neticede yine eziqler.....1spike-r-thrust atağı......yerdeler

edit:yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 11 Nisan 2006; 22:40:19 >
  • Yakında Geçer Merak Etme Punk Buster Gelio Bende Ram Alıyom Artık Olimpi Humanlar Kaçsın Diyom Yeter Son Char Kasışım...
  • sen galiba kafana 5 li ok yemedin dostum
  • edana mı?chypher mı? hiç biri değilse senin CZ de ne işin war yani..
  • Ne işin war şu anlama gelio.. daha senin +55 charın olduğunu sanmıyorum ama tabiki wardır..
  • ya arkdasım adam istediği lwlle girer 30 olur fantezi yapar czye gider haa aresdeyse czye girdği an kafasına meteoru yer daha gökten inmeden yatar diyeceğim insanların oynuna karışma ben 61 lwlim ama czde halen zorlanıyorum çünkü server ares serverdan servera değişir adam edanada 56 bence çok iyi 60 olan varmı yaw edanada kral falan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.