bence gereksiz yeni başlayan herkes topic açma sevdasında işte ne yapalım forumun kaderi bu
quote:
Orijinalden alıntı: lord_darkar
gereksiz topic ban gibi şeylerden bahsediyor ark
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lord_darkar
gereksiz topic ban gibi şeylerden bahsediyor ark
evet
quote:
Orijinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
gereksiz konu diilmi sence?
bence gereksiz yeni başlayan herkes topic açma sevdasında işte ne yapalım forumun kaderi bu
Alıntıları Göster
ıyı bende gereksız msj ata ata 500 600 yapım barı msj sayımı
neyin gerekli neyin gereksis olduğuna kim karar verecek
Herkes bi havaya girmiş Forum babanızın malı mı bu forumun admini yokmu Size ne
ne zaman biri bişey yazsa bi kaç kişi oo bizbunu biliyoduk yok efendim 40 kere yazıldı yok efendim
sen biliyosun ben bilmiyorum kardeşim biliyosan okur gecersin Kim olduunu sannediyosun eline ne geciyo
(lafım ortaya)
quote:
Orijinalden alıntı: hand_brake
ne zaman biri bişey yazsa bi kaç kişi oo bizbunu biliyoduk yok efendim 40 kere yazıldı yok efendim
sen biliyosun ben bilmiyorum kardeşim biliyosan okur gecersin Kim olduunu sannediyosun eline ne geciyo
(lafım ortaya)
aynen oyle yok bu forumun mod u gerekırse o siler topıc ı lütfen yetkısı olmayan arkadaslar böyle yorumlar yapmasın !!
quote:
Orijinalden alıntı: SuMeR_
aynen oyle yok bu forumun mod u gerekırse o siler topıc ı lütfen yetkısı olmayan arkadaslar böyle yorumlar yapmasın !!
Alıntıları Göster
çoğu konu hakkında bi fikri olmayınca gereksiz topic diyo
quote:
Orijinalden alıntı: gardan
çoğu konu hakkında bi fikri olmayınca gereksiz topic diyo
Alıntıları Göster
Tabi ki bu forumun bi modu admini var.Ayrıca biz admin mod da deiliz.Ancak biz forumun duyarlı üyeleriyiz.Aşağıda bir arama bölümü var konu açmadan önce herkesin oradan arama yapıp konunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol etmesi gerekir.Eğer herkes bu şekilde üstüne düşen görevi yaparsa forumda topic kirliliği olmaz.Bizim istediğimiz de bu.
quote:
Orijinalden alıntı: SuMeR_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SuMeR_
ya arkadaşlar şaka maka adam iyi laf oturttu beramusta en çok gördügüm isimler hitmachine-gorygun-Rockhard-Lastharpoon-we noıva towncular bide az ı unutmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: _Elisha_
quote:
Orjinalden alıntı: SuMeR_
ya arkadaşlar şaka maka adam iyi laf oturttu beramusta en çok gördügüm isimler hitmachine-gorygun-Rockhard-Lastharpoon-we noıva towncular bide az ı unutmamak lazım
Alıntıları Göster
gereksız bı topıc bence
quote:
Orijinalden alıntı: hand_brake
(lafım ortaya)
quote:
Orjinalden alıntı: hand_brake
(lafım ortaya)
bencedeartık açılan topiclere koymayın en sevmediğim smile hiç kullanmam zaten
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
quote:
Orjinalden alıntı: hand_brake
(lafım ortaya)
bencedeartık açılan topiclere koymayın en sevmediğim smile hiç kullanmam zaten
Alıntıları Göster
adam bi topic acmıs dövmediginiz kalmıs bide dövseydiniz yada böle yeni baslıyan bi kac kişiyi taksim meydanında asalım bi daha topic acıolarmı bu arada ben yeni deilim 1 yıldır bu forumdaim dier girici sifrem hacklendi