:) Tamam Arkadaşlar Sakin Olun Bu KDAr Şey olcağini Bilsem Açmazdım Şimdik Daha DA Kötü oldum :) vurumu vurmaz mı exp mi verir np mi verir :)
kuleler vurmazmış LoL
o resımdekının elındekı raptor + kaç sorabılırmıyım gozume fena carptı da
exp verir
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
:))))
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
benimde gözüme de fena çarptı + kaç cidden o?
B2 cz'sinde kesilince; 2 dk sonra tekrar spawn oluyordu. Res'le alakası yok... Spawn olana kadar kuleler vurmuyor.
boşverin bunları arkadaşlar konumuzu saptırmayalım
sadece inn kesersenin kuleler attack yapar.fakat inn sundries ve captan zamed(her na haltsa işte) onlar 3 de kesilirse kuleler düşer.exp ve np gelir
Haydi TOwn Basmaya biri Gitsin Kessin :D
quote:
Orjinalden alıntı: :::LasVegas:::
2 kere 3 dk arayla kestim .3dk de yerine geliyorlar 1 veya 2 k exp vermişti sadece :D ARES:DangerVoltage
Danger naber kanka sizle nt ye girioduk İyi adam alıoduk siz direk inn i kesiodunuz Inn = Non Tower Atack ( ::::istanbul::::) ( iSTaNBuLRoGue ) ( Lachesis_Tr )
quote:
Orjinalden alıntı: FriDAY13
kuleler vurmazmış LoL
insan mısın sen ya kaç hayatında kaç kere inn kestinde konuşuyosun bu kadar kendinden emin bak bakalım kulelerde bi kıpırtı var mı alttaki resimde
umarım aynı zamanda görme özürlüde değilsindir
quote:
Orjinalden alıntı: Hacu
quote:
kuleler vurmazmış LoL
insan mısın sen ya kaç hayatında kaç kere inn kestinde konuşuyosun bu kadar kendinden emin bak bakalım kulelerde bi kıpırtı var mı alttaki resimde
umarım aynı zamanda görme özürlüde değilsindir
+1905 işte bu saoL ya :)
exp gelir hava yapmış olursun :Dama hiç kulelerin vurup vurmadığına bende dikakt etmedim ama vuruolardı sanırsam
bu arada bu ss xıgenondan dimi :D bende nevermore dan anladım ^^
NEMİ OLUR TABİKİDE İLK OLARAK GUARD SALDIRIR AMA KESERSEN EN FAZLA 20 GB EN AZ 10 GB PARA GELİRjavascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))
quote:
Orjinalden alıntı: Hacu
quote:
kuleler vurmazmış LoL