ya böle şeymi olur... şundan kaç bundan kaç bunu kes şunu kes...
eğer başından bunun hesabını yapacaksanız cz ye hiç girmeyin.... CZye ne için girilir, NP kasmak için... NP nasıl kasılır? Karşı ırktan adam keserek.... E ben şimdi iron maideni gördümmü townmu çekecem? (aynı ırktayız, ama farz edelim ki ben karusum) Veya eziq dediğin adamları kesmeyemi çalışacam? Neden Iron maideni kesmeye çalışmayayım?
+10
+1
CYPHER DA INSAN KİNGREX İ GÖREN YOKMU ACABA
YAA BEYLER BENIM SIKINTIM VAR BU FORUM DA PROFILIME NASIL RESIM KOYABILIRIM
quote:
Orjinalden alıntı: :CarTman:
teksas720deki itemler lvl 45te olsa o da cznin a.qyar (+10 shard )
kaç dex istiyoki +10 shar lv 45 kullanabiliyo yaw hu
+8 Shardları lvl 42 de tutabiliyor,
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
ya böle şeymi olur... şundan kaç bundan kaç bunu kes şunu kes...
eğer başından bunun hesabını yapacaksanız cz ye hiç girmeyin.... CZye ne için girilir, NP kasmak için... NP nasıl kasılır? Karşı ırktan adam keserek.... E ben şimdi iron maideni gördümmü townmu çekecem? (aynı ırktayız, ama farz edelim ki ben karusum) Veya eziq dediğin adamları kesmeyemi çalışacam? Neden Iron maideni kesmeye çalışmayayım?
çünkü kesemezsin
i$te Senin gibi dusundukleri icin millet kaciyor 1 tane Cengaver kaliyor Healer tirsiyor geride kaliyor heal yetismedi Wolf bitti vs diyerek Bu tarz kisiler hep tek kalan kisileri avliyorlar Bu Bir oyun Korkmamak gerekli. ölsen ne olacak Exp gitse ne olcak veya NP . Ben hep deniyerek yaptim Bu gune kadar ... Sq Hq yu birakin Df de bile yattim Atillada bile .. Ama simdi elbette hepsini Kesiyorum ama bu i$ler deneyerek olur deneyerek eksikliklerinizi gorursunuz ....
ben öyle demedim tek görsem kaçardım 5 kişi gitsek üstüne seve seve keserim
bööle bi topik eskidende vardı sanki yaf...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme