Pc ve oyunun hiç bir ayarı ile oyanamadığım halde oyuncuların yoğun olduğu bölgelerde sürekli dc oluyorum.Oyunu silip baştan yüklememe rağmen değişen bir şey yok.son 10 gündür hiç oyun oynanmıyor,konu ile alakalı fikirlerinizi bekliyorum
valla hocam koxpu olanlar bu sorundan yakınırlar genelde ama seninki win7 olabilir diye düşünüyorum. win7 ile k2 arasında bir çakışma olabilir. ekran kartından olabilir. bir süre etken sayılır yani
Knight Online çalışmayı durdurdu vb. hatalar alarak mı oyundan kopuyorsunuz, Disconnect from server bildirimini alarak mı? Yada hiç bir hata almadan direk oyundan mı çıkıyor?
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.kosp kullanmıyorum,çakışma konusuna gelince windows 7 kurulu makinede ama 10 gün öncesine kadar böyle bir hata almıyordum.Yani 2.serverda yada emc de filan oyuncuların yoğun olmadığı yerlerde sorun yok gibi ama cz de filan ne zaman karşı ırk ile karşılaşsak yada moradona geçince oyun donuyor ve ardından disconnected from server hatası alıyorum yani bellek read olmadı yada apr hatası değil.Hayır 3-4 yıldır oynarım ama böyle bir hatayla ilk kez karşılaşıyorum çok enteresan gerçekten.Ko bitti resmen yani
Goruntu ayarlarini degis oyunun Ekran kartin kaldirmiyor kasiyor O yuzden ayarlarini kis biraz
quote:
Orijinalden alıntı: :pitbuLL:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.kosp kullanmıyorum,çakışma konusuna gelince windows 7 kurulu makinede ama 10 gün öncesine kadar böyle bir hata almıyordum.Yani 2.serverda yada emc de filan oyuncuların yoğun olmadığı yerlerde sorun yok gibi ama cz de filan ne zaman karşı ırk ile karşılaşsak yada moradona geçince oyun donuyor ve ardından disconnected from server hatası alıyorum yani bellek read olmadı yada apr hatası değil.Hayır 3-4 yıldır oynarım ama böyle bir hatayla ilk kez karşılaşıyorum çok enteresan gerçekten.Ko bitti resmen yani
Aslında sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını çözemedim, tüm logları silin ve Effectleri kapatın birde öyle girin oyuna. Gerçi az önce oyuna 512mb ekran kartıyla girdim sorun olmadı, kasılma oluyor tabi ama oyundan atma olmadı dc oyun bağlantısıyla alakalı birşey yani öyle makine oyunu kaldırmayınca dc vermez direk oyundan atar ayrıca konun sistem gereksinimi o kadar fazla bir şey değil ama siz genede dediklerimi yapın olmazsa başka bi yol deneyelim.
Valla bilmiyorumki arkadaşlar bu makine ile 3 yıldır oynuyorum bugüne dek herhangi bir problem ile karşılaşmadım,söylediğiniz şeyleri denedim effectleri kapatma,görüntü ayarlarını değiştirme vs.ve bu sorunla karşılaşmadan önce ne pc ne de oyun ayarları ile herhangi bir oynama yapmadım.İnternet bağlantım çok kötü 512 bile değil bulunduğum yer itibariyle ama bugüne kadar normaldi de ne olduda durduk yere 10 gündür oyunda duramıyorum onu anlayamıyorum.
İnternet bağlantınızdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle, Oyuncuların çoğaldığı yerlerde veri alış verişi daha çok olur, ve sizin bant genişliğiniz buna izin vermediği sürece bağlantı kopuklukları meydana gelir, zaten sizin transfer hızınız oyun için sınırda denile bilecek kadar az, bu hız düştüğünde yada sizin bu hızı zorladığınızda oyundan kopmanız gayet normal.
Launcher'i xp sp2 olarak uyumlu yapmayı denesen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme