Şimdi Ara

Cz'ye gittim ßakın kimi Gördum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar Canım sıkıldı Cz ye gidim dedim bakın kım varmıs Cz de :)
    Rakibime ßakarmısınız yanından geçemeyeceğim bi Warrıor :)

http://img183.imageshack.us/my.php?image=senswm2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLOpeRs -- 5 Şubat 2007; 3:49:57 >

• Vay vay vay ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Safa

ben hergün görüom o1 merchand yerinde
  • eyw ßro :D tamam letter attım ona karısma bana dedim adam sağlam yaw :D
    baya bi town basıo ne iştir lvl 80 79 78 76 lvl karuslar hepsi human oldu anlamadım gitti.
    zaten biliosunuz w7 human kralı suan lvl 80 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLOpeRs

eyw ßro :D tamam letter attım ona karısma bana dedim adam sağlam yaw :D
    baya bi town basıo ne iştir lvl 80 79 78 76 lvl karuslar hepsi human oldu anlamadım gitti.
    zaten biliosunuz w7 human kralı suan lvl 80 :)
    buyutmeyin beni ben en ezik 70 lvl bir warriorum . eski 4everSenS degilim Bu charim SenS ...
    ama henuz char hazir degil bir kac gun daha CZ deyim sonra direk exp e devam 1 ay filan cz ye cikmam heralde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenS

buyutmeyin beni ben en ezik 70 lvl bir warriorum . eski 4everSenS degilim Bu charim SenS ...
    ama henuz char hazir degil bir kac gun daha CZ deyim sonra direk exp e devam 1 ay filan cz ye cikmam heralde .

Alıntıları Göster
    yaki$ir
  • Saollun Arkadaşlar :)
  • quote:

Saollun Arkadaşlar :)
    O1 de az once Czdeydim partymden biri SenS i kesti dedim bu bizim Sens guseL cHarin var ama biRde oRk oLmasan :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuFFidy

O1 de az once Czdeydim partymden biri SenS i kesti dedim bu bizim Sens guseL cHarin var ama biRde oRk oLmasan :p

Alıntıları Göster
    ueheueheue E bende bosuna yazmadım bakın rakibim kım yanından geçemedim :D
  • quote:

ueheueheue E bende bosuna yazmadım bakın rakibim kım yanından geçemedim :D

Alıntıları Göster
    Bu kdr büyütülücek bişey yok zannediyorum Hiçmi 70 warrior görmediniz bu açılan kaçıncı topic ...
  • güzel char
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

güzel char
    abowwwwww
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

güzel char
    Dikkatimi çekti nedir bu SenS topicleri anlamadım?? Daha doğrusu anladım ama şimdi söylersem birilerinin zoruna gidecek..Söylemeyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tromsø

Dikkatimi çekti nedir bu SenS topicleri anlamadım?? Daha doğrusu anladım ama şimdi söylersem birilerinin zoruna gidecek..Söylemeyeyim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tromsø

hazımsızlıgın ve kıskanclıgın bi manası yok calıs seninde olur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Propranolol

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

quote:

Ne alaka?? Ben dedim ki dünde biri ben SenSi gördüm diye topic açmıştı Bunun nedenini sordum yani lk defamı görüyorsunuz..Bunun kıskançlıla ne alakası var??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tromsø

quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

quote:

Ne alaka?? Ben dedim ki dünde biri ben SenSi gördüm diye topic açmıştı Bunun nedenini sordum yani lk defamı görüyorsunuz..Bunun kıskançlıla ne alakası var??

Alıntıları Göster
    Arkadaş Yanlış Konuya Değinmemiş Tmm Char ın Hakkını Veren ßiri SenS.. Bu Topic Lerde SenSin Suçu yok ama bu patlamanın Sebebi Nedir acep Gördüm Dien Topic Açıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 5 Şubat 2007; 8:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Arkadaş Yanlış Konuya Değinmemiş Tmm Char ın Hakkını Veren ßiri SenS.. Bu Topic Lerde SenSin Suçu yok ama bu patlamanın Sebebi Nedir acep Gördüm Dien Topic Açıor

Alıntıları Göster
    güzel char görüntü süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: charachan

güzel char görüntü süper

Alıntıları Göster
    Mod sevgisi hat safhada
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

ezik bi warriormu geçen topicde +5rebirth raptorunu gördüm hiç ezik deme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.