Şimdi Ara

D:/ biriminde dosya silinmiyor? Sağ tık sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzinlerin yanındaki kutuların hepsi işaretli olacak. Siz resimdeki ekrana kadar geldiniz mi. Yani sil kutucuğunu görebiliyor musunuz?
  • sil seçeneğini görüyorum sil seçeneği dahil bütün hepsi izin ver seçili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 24 Ağustos 2011; 16:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DomuzBağcı

d deki yedeklerimi alıp tekrar komple format atıcam sonra tekrar bilgilerimi d ye atıcam bakalım yine aynı sorunu yapıcakmı acaba deniyip görücem

bunu yaptıktan sonra olması bence çok zor.
    komple 0 la hdd yi.windowsun ayırdığı 100 mb lığıda sil c yide d yide tek bir tane kalsın sonra onu ayırırsın gene istediğin gibi ..
    c ye format atınca . pc açılınca D yi kullanamasın tabi.Açınca biçimlendirme yeri gelir ordaki hızlı biçimlendir işaretini kaldırarak biçimlendirin ve dosyaları atın sorun büyük ihtimal çözülecek.kolay gelsin.
  • bjk___murat nickli arkadaşın dediği gibi benim sorunum herhalde komple format atınca düzelcek sanırım denemek gerek
  • muhittin.clb nickli arkadaş bi yol bulmuş fakat nasıl yapacağımı bulamadım regseeker diye bi program var onu indirdim o programdan tarat dedi bana sorun çözülüyomuş dedi ama tara seçeneğini bulamadım bilen varmı varsa söylesin lütfen sorun kayıt defteri ile alakalıymış
  • Arkadaşlar az önce bilgisayarıma format attım. Formattan önce dosyalarımı harici hard diskime atmıştım. Şimdi dosyaları geri yüklüyorum fakat hard diski boşaltmak için silme işlemini gerçekleştiremiyorum. Aynı yukarıda yazdığı gibi her şey fakat ben de izinler kısmı da görünmüyor. Yönetici seçemiyorum. Dosya sistemi exFat uzun zamandır böyle kullanıyordum hiçbir sıkıntı yapmamıştı. Format attıktan sonra pc neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim.

Sorunun kaynağını bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndndr

Arkadaşlar az önce bilgisayarıma format attım. Formattan önce dosyalarımı harici hard diskime atmıştım. Şimdi dosyaları geri yüklüyorum fakat hard diski boşaltmak için silme işlemini gerçekleştiremiyorum. Aynı yukarıda yazdığı gibi her şey fakat ben de izinler kısmı da görünmüyor. Yönetici seçemiyorum. Dosya sistemi exFat uzun zamandır böyle kullanıyordum hiçbir sıkıntı yapmamıştı. Format attıktan sonra pc neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim.

Sorunun kaynağını bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

exfat windowsla sorun çıkartabilir ntfsye geçin bence

sorun için geçici çözüm ise unlocker programını deneyin eğer buda silmezse sıkıntı byük olabilir

• Hdd'yi biçimlendirmek kesin çözüm olur.Antivirüs programı olmasa bir virüs sebep oluyor diyebilirdim fakat kaspersky'nin bulması gerekirdi.Siz yinede combofix ile bir taratın pc'yi olmazsa yine format atarsınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.