Şimdi Ara

D Çocukta Yugioh GX yayınlanması için herkes buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birleşerek araştırarak d çocuk ta yugioh gx yayınlanması için elimizden gelen herşeyi yapalım

D Çocukta Yugioh GX yayınlanması için herkes buraya

• yapalım herkez e mail msn fln versin d çocuk iletişim bölümüne onaylıyanların e-maillerini yazak belki kabul edilir benimlemsiniz
  • evet neden yayınlanmasınki birleşip d çocuk ta yayınlayabiliriz
  • bence yayınlanmaz nie die sorarsanız d çocukta sadece kanal D ve starda eski yayınlanmış çizgi filmler çıkıyor atarsanız fox tv ye jojoya yada jetixe atın
  • bence jetixe atalım
  • ya arkadaşlar alsa bile paralı yayınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat57

ya arkadaşlar alsa bile paralı yayınlar

eleman doğru söylüyo en iyisi foxa atalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fox biraz kötü onda çizgi film yok az var o yüzden düşünmezler bile ya d çocuk yada jetix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 20 Temmuz 2007; 22:29:41 >
  • ama sonuçta fox yeni bir kanal daha foxun kurucusunun sözünü unutmuyom foxta grey anatomi yayınlıcak ayrıca zaten foxtaki diziler pek tutmuyo onların yerine koysunlar
    şu konuya da değiniyim 1-2 kişi atarsa yayınlamaz en az bir 30-35 kişinin atması lazım
  • d çocuk jetix paralı
  • ok msnnizi yazın hmn ve oy topluyalım msnler oy yerine geççek
  • birde yugioh un yeni bölümleri günde 2 bölüm olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

fox biraz kötü onda çizgi film yok az var o yüzden düşünmezler bile ya d çocuk yada jetix

bence ikisinede başvuralı jetixte çıkmıyo ama yugioh ona çıkmasını istiyek önce
  • bnce fox a atın
    herkez yugiohta yeni bölüm özlemi çekkiyo bn birinci dönem özlemi d çocuktakini onu bi izliyemedim jojoda yayınlanmadığı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

bnce fox a atın
    herkez yugiohta yeni bölüm özlemi çekkiyo bn birinci dönem özlemi d çocuktakini onu bi izliyemedim jojoda yayınlanmadığı için

fox dinlerse fox ama dinliceğini sanmıyorum
  • Fox dinlerse şerefsizim biz o kadar power rangersi mmpr den başlayarak yayınlayın diye msj attık sadece filmini yayınladılar oda 3 ay sonra.
  • denemekten bişey çıkmaz herkez d çocuk kanalına mesajlarını atsın bi 40 kişi olursa yayınlayabiliriz
  • Biz 120 kişiydik ne değişti siz 40 kişisiniz birde kanal d ye düşünün artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

Biz 120 kişiydik ne değişti siz 40 kişisiniz birde kanal d ye düşünün artık.

imzan kural dışı en fazla 1resim koyabilirsin
  • youtubeden yugioh gx 1,2 vs aratın bölümleri ingilizce izleyin.

ben bu sistemle yugiohun 250. bölümündeyim(normal)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.