evt arkadaslar tekliflerinizi bekliyorum... hiçbir şekilde ezik istenmez :D d deoxys 70 lvl bu arada..
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)s.kyogreAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: u.m.u.r s.kyogre ben sana verim yanına bi tane de ezik veririm
quote:Orijinalden alıntı: BattLeStar-Xquote:Orjinalden alıntı: u.m.u.r s.kyogre ben sana verim yanına bi tane de ezik veririm Alıntıları Göster ya şekilli şemalli bişi olsun d deoxys gibi karizması olsun istiyom..
quote:Orijinalden alıntı: BattLeStar-Xquote:Orjinalden alıntı: u.m.u.r s.kyogre ben sana verim yanına bi tane de ezik veririm Alıntıları Göster bende s.kyogre+ 100lvl poke weririm
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)bende s.kyogre+ 100lvl poke weririmAlıntıları Göster s kygore istemeom
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)o zmn n_a_s_h nickten seçAlıntıları Göster o nikteki s mewtwo ya bu d deoxys in yanında bişi daha iste...
quote:Orijinalden alıntı: ataLieo nikteki s mewtwo ya bu d deoxys in yanında bişi daha iste...Alıntıları Göster olmaz s.mewtwo weremem
quote:Orijinalden alıntı: Clyferd gyarados(+sky attack)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Clyfer d gyarados(+sky attack) olabilir... koyuyorum trade e nikim ataLie yap teklifini baska teklifler de gelsin arkadaslar... !
quote:Orijinalden alıntı: n@s(H)karşılığında sana d.aerodactly weremAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: u.m.u.r karşılığında sana d.aerodactly werem baska ????
quote:Orijinalden alıntı: ataLiequote:Orjinalden alıntı: Clyfer d gyarados(+sky attack) olabilir... koyuyorum trade e nikim ataLie yap teklifini baska teklifler de gelsin arkadaslar... !Alıntıları Göster attım teklifi