Şimdi Ara

'D:\'==> 'F:\' oldu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, dvd writerı çıkarıp yerine başka bir cd rom taktığımda önceden D:\ olan harddisk şimdi F: oldu ve cd rom da D oldu. tabi boyle olunca bazı kısayollar çalışmamaya başladı.. basit bir sorun gibi ama bir türlü hatırlayamadım nasıl düzelteceğimi, yardımlarınızı bekliyorum...

• Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek.
    Burada ilgili bölüme sağ tuş (mause) ile sürücü harfini değiştirip, düzeltirsin.
  • İlk öncelikle aşağıdakileri işlemleri yapın.
    Masaüstüne gelin. Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın. Yönet'i seçin. Açılan pencerenin sağ panelinde Disk Yönetimi' ne gelin. Burada sizin sabit diskinizi ve cd sürücünüzü göreceksiniz. İlk önce alt bölümdeki cd sürücüsüne sağ tıklayın. Sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğine tıklayın. Küçük bir pencere çıkacak. Orada değiştir butonuna tıklayın. Açılan pencerede sürücü harfinizi değiştirebiliyorsunuz. İstediğiniz bir harf atayın. Aynı işlemi Cd sürücünüzün bir üsttünde olan sabit disk bölümüne sağ tıklayın. Onada cd sürücünüze yaptığınız işlemlerin aynısını uygulayın. Geriye başka bir şey kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 15 Temmuz 2008; 1:17:09 >

• teşekkür ederim sizlere.. yaptım oldu şimdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    A.R.O.G (2008)
    16 yıl önce açıldı
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.