Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: exile24

quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul

Arkadaşlar bende 2003 model Albea 1.2 16v EL Ac aldım 48000 de araba kontrol ettiğmde araba gayet güzel di
    1 hafta oldu ama şimdi geri geri giderken arabanın ön tarafından ses geliyor tuhaf bir ses hani eski kamyonlarda olurya frene basınca
    balatalardan bir ses gelir o tür bir ses ama sadece geri geri gelince direksiyondan mı diye baktım direksiyonda bir titreme falan yok
    valla parayı da bitirdik serivise gideyimmi gitmeyimmi kara kara düşünüyorum bir bilgsii olan varmı?

Şimdiden teşekkürler

Not : araç 1 yıl garajda kalmış

Selam aynı aractan bende aldım 2003 1.2 16v EL Ac benim arac 68 binde bahsettigin ses benimde dikkatimi cekti ama nedenini bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar paylasırsa sevinirim
    Not : benim aracta son 1.5 yıl sadece 6000 km yol yapmıs

uzun süre kullanılmadan bekleyen araçların fren balataları sertleşiyor.geri giderken çıkan ses ondandır kullandıkça biraz azalabilir ama kesin çözüm balataları değiştirmektir..hema orijinli orijinal opar etiketli balata takımı 35 ytl dir...

• quote:

Orjinalden alıntı: msimsek

hosbuldum :) evet kartas tan almıstık hala oraya goturuyorum.. servis cok iyi ama biraz tuzlu :)

SELAM BENDE ANKARADAKİ DİĞER FİAT ANA BAYİSİNDEYİM YARDIMIM OLURSA BEKLERİM

(SERVİSLER HER ZAMAN TUZLUDUR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİAT SATIŞ -- 16 Nisan 2007; 0:32:55 >
  • arkadaşlar tüketim değerlerini ve diğer sorularımı bilen kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

quote:

80 ytl süper fiyat.Fiat tofaş ın en sevdiğim yanı bu.ucuz parça.

konsola neden düğme ekleyemedin??onun yeri zaten hazır değilmi acaba oradaki kapağı çıkarsan orjinal düğme olmazmı. arka sis düğmesinin yanındaki boşluktan bahsediyorum.yani benim eski arabamda öyleydi kliması yoktu ama klima butonun yerinde boş kapak takılıydı.

(düzeltme yapayım derken kendime alıntı yapmışım hata oldu

oraları fazla delip parçalamak istemedim yaw.ama şöle diyeyim illaki orjinal bişiy isteseydim 140 ytl ye orta düğme grubunu alacaktım sis düğmeli olanı ancak öle olacaktı...yani o yüzden yapamadım...

yakıt tüketimini soran arkadaşım şehir içinde ortalama bir performansta 195-55-15 lastik ve jantlarımla ben şahsen 0,15 ykr yakıyorum.ama şehir dışı dersende 0,98 krş gibi rakamlarıda gördüm multijetimle.hatta bir keresinde ince olan standart lastiklerimle mazotun ucuz olduğu zamanlarda 0,86 ytl bile gördüm ve bir depo ile tamamı şehir dışı 1011 km yol yaptım desem inanırmısınız.benden şimdilik bu kadar başka arkadaşlarda fi,kirlerini yazsınlar.

• quote:

80 ytl süper fiyat.Fiat tofaş ın en sevdiğim yanı bu.ucuz parça.

sis farları alfa romeo 156 nın yan sanayisi ama o yüzden ucuz kardeşim.başkada bişeyciğe para vermedim zaten alfa romeo servisinde çalışıyorum...

mşimşek kardeşim jantlar ve lastikler 1200 ytl ye maloldu.çok iyi fiyat bu zaten lastiğin tanesi 125 ytl jantlarda 700 ytl ye geldi bana.toplamda 1200 ytl.lastikler 195-55-15 goodyear f-1 ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratde35 -- 16 Nisan 2007; 3:27:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

mşimşek kardeşim jantlar ve lastikler 1200 ytl ye maloldu.çok iyi fiyat bu zaten lastiğin tanesi 125 ytl jantlarda 700 ytl ye geldi bana.toplamda 1200 ytl.lastikler 195-55-15 goodyear f-1 ama...

hayırlı olsun valla cok güzel duruyo fiyatta dedigin gibi cok uygun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ
    SELAM BENDE ANKARADAKİ DİĞER FİAT ANA BAYİSİNDEYİM YARDIMIM OLURSA BEKLERİM

(SERVİSLER HER ZAMAN TUZLUDUR)

tabiki olur kardes.. en azından buradaki sorularımıza cvp verirsin hatta belki servisimizi degiştiririz.. görüşmek üzere ..
  • quote:

quote:

çok teşekkürler adaş.
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler adaş.

daha cok foto isteriz bide senin kaput mesela farklı renk bunu ruhsata işletmek gerekirmi yoksa ceza yazılıyodur heralde cunku adamlar artık cant a bile ceza yazabiliyomus duydugum kadarıyla.. ankarada modifiyeyi pek sevmiyo polis abilerimiz.. gerci onlarda gorevleri yapıyo ama bazen cok sacma geliyo bana cant icinde kızılırmı hadi egsoz olsa neyse.. daha cok foto isteriz mesela yandan arkadan hic foto yok :)

• Buyrun Albeacı arkadaşlar arşivimden birkaç tane albea ;

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

Beğendinizmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 16 Nisan 2007; 17:12:01 >

• kardes siyah cok guzel olmus stoplarını gorebilecegimiz bi fotosu varmı elindefrklı duruyo cunku .. tesekkurler bu arada..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler adaş.

daha cok foto isteriz bide senin kaput mesela farklı renk bunu ruhsata işletmek gerekirmi yoksa ceza yazılıyodur heralde cunku adamlar artık cant a bile ceza yazabiliyomus duydugum kadarıyla.. ankarada modifiyeyi pek sevmiyo polis abilerimiz.. gerci onlarda gorevleri yapıyo ama bazen cok sacma geliyo bana cant icinde kızılırmı hadi egsoz olsa neyse.. daha cok foto isteriz mesela yandan arkadan hic foto yok :)

akşam eklemeye çalışırım kardeşim şu anda işteyim.kaput siyah vinly kaplama yani sticker.polisler bayağı ılımlı yaklaşıyorlar burada.ankaranın namını duymadım değil.akşam fotoları eklerim...
    bu arada resimlerdeki fotolardan birinci albea ilhan adlı arkadaşımın bilecikte araba.ikinci mavi olan izmirde ahmet abinin.üçüncü siyah olan ise brezilyada juan carlos ta...orada yani brezilyada olan albeaların fotolarınıda eklerim sizlere...orada isim olarak novo siena olarak geçiyor.

BU ARADA BU TOPİĞİ CANLANDIRALIM SADECE MESAJ ATIP CEVAP BEKLEME TOPİĞİ OLMASIN BU ALBEA TOPİĞİ...

• kardes 3 arabayıda tanıdın ya helal olsun sana ne deyim.. ben elimden geleni yapmaya calısırım topigi canlandırmak acısından.. mesela buldugum albea ve palio ların modifiye edilmiş hallerini netten bulup yukleyeyim bakalım canlanacakmı topic (ön tamponlar aynı nasıl sa )
  • valla birsuru foto buldum ama diger sitelerde yayınlamak yasaktır die bi ibare bulunuyo o yuzden koymadım buraya.. sadece yurt dısı ve telif hakkı olmayanları koyabiliyorum arkadaslar..isteyen olursa ve yasak degilse link verebilirim..

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• quote:

kardes siyah cok guzel olmus stoplarını gorebilecegimiz bi fotosu varmı elindefrklı duruyo cunku .. tesekkurler bu arada..

buyur kardeş

dђ ғіат аlвeа такımı
  •  dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

ŞU ANDAKİ GÜNCEL RESİM BUDUR ARKADAŞLAR...

dђ ғіат аlвeа такımı

DAHA BENDE 1000 ADETİN ÜZERİNDE ARABAMIN resimi var vakit oldukça eklemeye muhabbete katılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratde35 -- 16 Nisan 2007; 21:23:48 >

• kardes 41 kere maşallah arabana..saglıkla binersin insallah.. yayları degiştirdinmi yoksa kestirdinmi
  • hem yaylar kesik hemde amortisörler kesik kardeşim...arabayı yere yaklaştırmanın tek yolu kesmekten geçiyor.böylece sadece düzlüklerde güvenli sürüş imkanına sahip oluyorum.ama aşırı engebeli yolarda pek hoş olduğunu söleyemem.ve şunuda özellikle belirteyim ki arkadaşlar yaylarını kesinlikle kestirmeyin ve ısıtıp alçaltmayın...ben yaptım ama tavsiye etmiyorum.
  • quote:

hem yaylar kesik hemde amortisörler kesik kardeşim...arabayı yere yaklaştırmanın tek yolu kesmekten geçiyor.böylece sadece düzlüklerde güvenli sürüş imkanına sahip oluyorum.ama aşırı engebeli yolarda pek hoş olduğunu söleyemem.ve şunuda özellikle belirteyim ki arkadaşlar yaylarını kesinlikle kestirmeyin ve ısıtıp alçaltmayın...ben yaptım ama tavsiye etmiyorum.

uyarı icin tesekkurler zaten benim aracı modlamam cok zor :) belki yaza düldülü satacagım.. :(

teyple ilgili sorunu olan bi arkadas vardı hallettimi acaba cvp yazmadı
  • bence hala teyple uğraşıyordur kesinlikle.

satılacak araba değil ama karar senin tabikide sonuçta.ben şunu söleyebilirim ki bu arabayı bu hale getirmemdeki en büyük etken çevremdeki insanlar oldu.arabayı ilk aldığımda bana bu arabayı neden aldığımı şirket arabasına benzediğini taksici arabası olduğunu söyleyenler bile oldu.bende gururuma yediremedim dediklerini ve arabamı değiştirip güzelliştmek için uğraşmaya karar verdim ve kendimce başarılıda olduğuma inanıyorum...
    şu anda bana o kadar lafı söyleyen insanlar ne mi yapıyor her hafta arabamı benden parasıyla satın almak için uğraşıyorlar...

standart dışı yaptıklarımın listesi...

bmw-e39 kasadan çıkma xenon kiti
    orta koyulukta çizilmez cam filmi
    goodyear f-1 lastikler 195-55-15
    mak performance 15 inch jant
    arka bagaj spoyleri
    arka stop grubu şeffaf-mat siyah-kırmızı beyaz 3 takım
    ön far içi karartma - mat siyah boyama
    ön panjur logo iptali ve palio panjuru ile değişim
    ön sis farları
    iki kapı direk kaplamaları
    marşbiyel boyama
    ön sis lambaları içi ve arka sinyal içlerine flash light çakarlar
    delikli brembo görünümlü fren diskleri
    racing brake pads - uzun ömürlü
    kaput vinly kaplama
    yere alçaltma
    angel eyesli sis farları
    vs.vs.vs.

ne diyeyim kötü gözle bakanlar,taksici arabası,sirket arabası görünümlü araba diyenler utansın
    benim başım dik ve önümü görüyorum...

BAŞINIZI AĞRITTIYSAM KUSURA BAKMAYIN DOSTLAR.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.