Şimdi Ara

D-Link 2600u Wireless Modem nasildir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Şu Modemin Ayarları Nasıl Yapılıyo Bi Yardımcı Olurmusunuz :(
  • Bu Nası Yavaş Bi Modemdir Yaaa :S

Arkadaşlar Yokmudur Bunu Hızlandırmak İçin Bi Ayar

Kurulumu Yaptık Keşke Yapıpta Üzülmeseydim Ne Kadar Yavaş Bişeymiş :S
  • arkadaslar modem gayet performanslı calısıyor. fiyatına gore oldukca iyi. param olsa usr alırdım tabi.
    kurulum sorunsuz ve şifreleme cok basit. cekim gucu iyi.
    kopma olmuyor. zaten kullanma kılavuzunda turkce olarak hersey resimli anlatılmıs. download yaparken hiç kopmadı ve hızı 105 kB/s (1 Mbit )
  • bnde krulum yapamadım yapan 1 arkadaş anlatabilir mi acaba?
  • Selam,
    Rica etsek bu modemi kullanan biri kurulumu anlatabilir mi?
    Benim bir yabancı arkadaş bu modemdem almış. Ama kurulum çok karışık. Ayarları yapamadım.
    Benden önce de biraz karıştırmış.
    Benim Airties RT-211 modemi kullanarak internete bağlandı..
    Olmadı yarın Airties RT-211 alacak kendisi...
  • arkadaslar modemin kullanma kılavuzu teknosa sayfasında var. ayrıca yanında gelen kullanma kılavuzu oldukca acık.
    alınmayın ama sorun modemde deil sizde. eger yapamazsanız herhangi bi pc tamircisine gidin 5 ytlye gostersin.
  • bu modem fiyatlarında kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir wireless modem var mıdır ?
  • 85 ytl ye robotics in bi modeli vardı ama kalmadı sanırım hiçbiyerde bulamadım. mecburen bundan almak zorunda kaldım. acilen almam gerekiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknylmz

85 ytl ye robotics in bi modeli vardı ama kalmadı sanırım hiçbiyerde bulamadım. mecburen bundan almak zorunda kaldım. acilen almam gerekiyordu

modemi nasıl ayarladın biras bilgi verirsen çok sevinirim
  • belki gec oldu ama yazayım sonradan bakanlar faydalansın.

2600u bağlantı ayarları:

1) 192.168.1.1 giriyoruz.
    kullanıcı adı: admin
    şifre:admin fabrika ayarlarındaki şifre

2)sayfa acılınca "advanced setup" menusunde "wan" menusune giriyoruz.

3)ordaki tabloda en basta "vpi/vci" sütununda "8/35" olan satırın sonundaki "edit" butonuna basıyoruz. *

4)menude gerekli şifreleri yazıyoruz (ttnet şifreleri) ve next didyerek devam ediyoruz diğer modemlerde oldugu gibi sonra kaydediyoruz.

5) daha sonra "management" a geliyoruz. ordan "save/reboot" a tıklıyoruz. ve sonra firefox ya da ie hangisini kullanıyorsanız o sekmeyi kapatıyoruz.
    kapatmazsanız surekli yeniden başlatır haberiniz olsun.

*= eger vpi/vci ayari 8/35 olan bişey yoksa sizin modemde ordan "add" butonuna basarak ekleyebilirsiniz. vpi:8 vci:35 olarak secerek kendiniz eklemiş olursunuz.

kısaca anlatmaya calıstım. sorunlarınızı yazarsanız cevap vermeye calısırım. biraz gec yazdım ama kusura bakmayın.

• merhabalar, ben de bu modemden aldım bugün, 79liraya. kurdum ayarları yaptım, iyi güzel çalışıyor. yanlız birşey sormak istiyorum, modem çalışırken çok hafiften "czzzzz" diye bir ses geliyor, ilk defan wireless modem kullanıyorum, acaba bu hafif ses tüm wireless larda oluyor mu? ya da, sizin 2600U larınızda böyle bir ses var mı?
  • 1 yıldır D-Link kullanıyorum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Almayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim..

Geçen sene 80 liraya almıştım, şimdi 126 lira olmuş.. =>http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430116&CS_Category=_MODEM654&CS_Catalog=_BILGISAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azofeifa -- 12 Kasım 2008; 21:44:10 >
  • bende d-link 2600u nun türkçe kurulum kılavuzu var, kurulumda sıkıntı çekene fotoğraflarını yollayabilirim.
  • ip filtreleme nasıl yapılıyor denedim olmadı yasakladığım iplere bile girip çıkıyor.
  • selam arkadaslar.
    bende 2 haftadır 2600u kullanıyorum..
    son ikigundur buyuk bir yavaslama sozkonusu baska modem deniyoruz gayet normal hızı..
    modem ayarlarını tekrar yaptım şifre falan degiştirdim lakin degişme yok baya yavasladı
    bu konuda da yardımcı olursanız cok sevinirim..
    saygılar..
  • @sweetville

ilginç, eğer bariz bir yavaşlama söz konusuysa, modemi faturanla birlikte aldığın yere götür yenisiyle değiştir. ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum aynı modemi ve hiçbir sorunum yok nazar değmesin
  • Arkadaşlar bende aldım ayarları yaptım ve hiçbir sıkıntı olmadan rahatça bağlandım.

Ayar yapmak çok kolay.burdaki PDF dosyalarında çok daha anlaşılabilir bir şekilde anlatılmış.Hayırlı olsun herkese

http://forum.donanimhaber.com/m_26750794/mpage_1/key_//tm.htm#28219818
  • bu modemim frimware yazılımını nereden bulucaz sitesinde bu model hakkında hiç bir şey yok bilen varmı ?
  • arkadaşlar bu modem i hala almamızı tavsiye eden arkadaşlar varmı yoksa daha iyi modelleri çıkmışmıdır tabi fiyatı iyi olan bunun gibi yani :) hı varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar bu modem i hala almamızı tavsiye eden arkadaşlar varmı yoksa daha iyi modelleri çıkmışmıdır tabi fiyatı iyi olan bunun gibi yani :) hı varmı ?

başka marka model vardır illaki ama bu işini iyi yapıyor diğerleri hakkında kullanmadığım için bir şey demem imkansız gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.