Şimdi Ara

D-MSN HAKKINDA BiLGi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar gecenlerde arkadaslarin tavsiyesi üzerine d-msni yükledim ama hala ek özelliklerinin nasil kullanilcagini bilmiyorum yani kisi online olupta beni engelediginde onu görebiliomusum filan iste daha cok ozellikleri varmis ama biilmiorum bilen varsa beni biraz aydinlatirsa sevinirim..........TESEKKÜRLER.....

• quote:

Orjinalden alıntı: pasali17

slm arkadaslar gecenlerde arkadaslarin tavsiyesi üzerine d-msni yükledim ama hala ek özelliklerinin nasil kullanilcagini bilmiyorum yani kisi online olupta beni engelediginde onu görebiliomusum filan iste daha cok ozellikleri varmis ama biilmiorum bilen varsa beni biraz aydinlatirsa sevinirim..........TESEKKÜRLER.....

d-msn nası bişi ya. microsoftun mu yine? yoksa ismimi aynı?

• yok arkadaşım dmsn kullanmana gerek yok java altyapılı ve b syarda 40 mb yer kaplıyor sadece engelleyenleri gormek için kullanılırdı önceden ama artık o özellik aktif değil sadece silenleri gösterirki normaldede zaten silenleri goruyorsun ayrı programa gerek yok.

microsoft özel hayatın ihlali nedeniyle bu tür engelleme programlarını dava ediyor o yuzden artık hiçbir program kullanılamıyor varsada kişisel programlardır onlarda yayılmaz yayılırsa microsoft dava hakkını kullanıyor kimsede doğal olarak bunu kullanmıyor.

o yuzden dmsn de kasma boşuna kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.