Şimdi Ara

Dünyada çocuk sayısı giderek düşüyor, İsrail'de ise artıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelişime nazaran kaynaklar yetersiz dünyada zengin ülkeler genelde çocuk yapmıyo ama israilde durum farklı megola idealarından dolayı basıyolar gaza :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Başbakanımız haklı imkanı olan aileler çok çocuk yapmalı. Ama bizim ülkemize bu tam tersi malesef...

• Gelişmiş ülkelerin derdi emekli olduğumuzda emekli aylıklarımızı ödemek için kim çalışacak. Dünyada bu kadar açlık içinde yaşayan, işsiz insan varken şimdi buna mı üzüleyim. Burada tek bir sorun bile göremiyorum.
    Türkiye başbakanının çıkıp en az üç çocuk yapın demesi ise komik ötesi bir durum. Sanki mevcut 70 milyonu doyurdun, arttı da 100 milyonu hedefliyorsun. Vaktiyle 100 milyonluk büyük Türkiye hedefi ile yola çıkan Demirel'in üç çocuk önerisine, karşı görüş beyan etmesi ise daha da içler acısı bir durum.
  • @Kaotika: Sağolasın

@Citizen: ille de gerekirse bir çocuğu evlat edinmek daha iyi, çocuğumuzun kendi kanımızdan olmamasının çok bir sakıncası yok bence
    Gerçekten bu şekilde düşünebiliyorsanız sizi tebrik ederim Ben olaylara mantığıyla yaklaşmaya çalışan birisiyimdir ama konu kendi çocuğum olduğu zaman bu kadar mantıklı bir karar alabileceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 26 Mayıs 2008; 19:43:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Bir de niçin düştü, düşüş yaşanmasaydı ne olurdu düşünmek gerekiyor.

aile planlamsı denilen yerler yüzünden
  • Bizim insanımız hala İsviçre - Norveç yada Danimarka falan sanıyor bu ülkeyi muhtemelen. Kişi başına gelirimiz 30.000$'larda. İşsizlik yok. Herşey yolunda.
    Tek derdimiz nufus..!! 3 çocuk yapalımda, o da hallolsun!
  • Bugünkü Radikal'den:

Türk-İş Araştırma Merkezi’nin her ay düzenli olarak yaptığı “açlık ve yoksulluk sınırı" çalışmasının Mayıs ayı sonuçları, dört kişilik bir aile için hesaplanan açlık sınırının 720 YTL 32 YKr, yoksulluk sınırının da 2 bin 346 YTL 31 YKr olduğunu gösterdi. Mutfak enflasyonu geçen aya göre yüzde 0.45 oranında artarken, son on iki aylık artış yüzde 15 ve ortalama yıllık artış ise yüzde 11.91 oranında gerçekleşti.

Biri bana Türkiye'de kimsenin bu sınırlar altında yaşamadığını, nüfus artarsa da yaşamayacağını ispat etsin ben de nüfus artışını destekleyeyim. Aksi halde nüfus artışı isteyenler aç veya yoksul insanların varlığından haz alıyorlar demektir.
  • İsrailliler her alanda aşmışlar...Çölde meyve yetiştiriyor adamlar!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.