Şimdi Ara

D+,premium,exclusive segment olarak adlandırılan araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

D+ yazmamizdaki neden d sinifindan biraz daha ustun ama yine d segment gostergesi. Yani d segment executive yerine d + yaziyorum. Bende biliyorum d+ diye bisey olmadigini , kisaltma gibi dusunun.

ben sana açık net bütün derdini yazıyorum arkadaşın:
    quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver
    Passat 3 serisi c serisi ve s60la her türlü karşılaştırılır.aynı sınıfta araba hepsi.

Bunu söylememizi bekliyor.
    Zaten s60 1.6d olayında patlattı ilk bombayı,tepki görünce geri adım atmıyor.
    Böyle bir bombası kimsenin patlatmayacağını bildiği için ortamı geriyor.
    Dava bu ortada başka bir şey yok.
    Arkadaşım senden ricam yazma konuya,bak tonla insanı geriyorsun.
    100 kişi a diyor 101. kişisin b diyorsun.
    Söylediğin yanlış,kabak gibi yanlış oğlu yanlış.
    Ya bilmiyorum de,ya da bir şey söyleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 30 Nisan 2012; 14:09:24 >

• Edit : TAm incelemedim hatalı yazılarda var ama d segmentini tam olarak anlatmış.

D+,premium,exclusive segment olarak adlandırılan araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 30 Nisan 2012; 14:24:13 >
  • quote:

Ya emrah kardeşim neyi tartışıyorsun anlamıyorum ki ? Zaten buradaki herkes aynı şeyi söylüyor hemen hemen.

Arkadaşın teki linkini koymuş işte işin özeti burada bu kadar basit ya.
     D+,premium,exclusive segment olarak adlandırılan araçlar

O linki ben 2 gündür koyuyorumki arkadaşlar anlasınlar.Bana ne söylüyorsun adamlara söyle.Zaten bu link benim dediklerimin kanıtıdır.

D segmentinde hepsi işte.BUnu anlatamıyorum.Yok wikipedia yanlış diyeni bile var.

• quote:

quote:

Ya emrah kardeşim neyi tartışıyorsun anlamıyorum ki ? Zaten buradaki herkes aynı şeyi söylüyor hemen hemen.

Arkadaşın teki linkini koymuş işte işin özeti burada bu kadar basit ya.

O linki ben 2 gündür koyuyorumki arkadaşlar anlasınlar.Bana ne söylüyorsun adamlara söyle.Zaten bu link benim dediklerimin kanıtıdır.

D segmentinde hepsi işte.BUnu anlatamıyorum.Yok wikipedia yanlış diyeni bile var.

Zaten herkes aynı şeyi söylüyor ama sen niye uzatıyorsun anlamadım. Neyse bu linkte zaten pek doğru değil sonradan inceledim. Vw eos , bmw 6 serisi ile aynı segment yazmışlar.

• Faydalı bir konu olmuş.

Bir ekleme olarak, D segmentindeki araçlarla ilgili olarak daha önceden başka bir konuda yazdığım bir mesajı alıntılıyorum:

quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

VW Passat ve Mercedes C serisi ; D segmenti arabalardır. Aynı segmentteki diğer arabalara örnek: BMW 3, Volvo S60, Alfa Romeo 159, Lexus IS, Audi A4, Seat Exeo, Skoda Superb, Toyota Avensis, Mazda 6, Honda Accord, Opel Insignia, Peugeot 508, Citroen C5, Renault Laguna, Renault Latitude...

Ayrıca, ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim:

D segmenti arabalar, Amerika'da Mid-Size Car ve Entry-Level Luxury (Near Luxury), İngiltere'de ise Large Family Car ve Compact Executive (Premium, Luxury) Car olarak ikiye ayrılır. Mercedes C, BMW 3, Volvo S60, Audi A4 gibi Premium markaların arabaları Entry-Level Luxury / Compact Executive olarak; VW Passat, Skoda Superb, Opel Insignia, Citroen C5 gibi arabalar ise Mid-Size Car / Large Family Car olarak adlandırılır Amerikan / İngiliz sınıflandırmalarına göre.

• Sorun sadece passat ile C serisini aynı ringe çıkarmak ise evet karışıklık orada başlar.

Passat ile C serisi D segment başlığı altında aynı sınıftadır.

Fakat linklerde de gördüğümüz gibi D segment kendi içinde 2 'ye ayrılıyor.

Compact Executive Car denilen Yani bizim D+ diye tabir ettiğimiz kısıma passat dahil olamaz. C serisi , a4 , 3 serisi , tsx .... gibi araçlar Compact Executive Car denilen D segmenti ama D segmentinde üst sınıf olarak adlandırılan Compact Executive Car diye sınıflandırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 30 Nisan 2012; 14:32:06 >
  • quote:

Zaten herkes aynı şeyi söylüyor ama sen niye uzatıyorsun anlamadım. Neyse bu linkte zaten pek doğru değil sonradan inceledim. Vw eos , bmw 6 serisi ile aynı segment yazmışlar.

quote:

Sorun sadece passat ile C serisini aynı ringe çıkarmak ise evet karışıklık orada başlar.

Passat ile C serisi D segment başlığı altında aynı sınıftadır.

Fakat linklerde de gördüğümüz gibi D segment kendi içinde 2 'ye ayrılıyor.

Compact Executive Car denilen Yani bizim D+ diye tabir ettiğimiz kısıma passat dahil olamaz. C serisi , a4 , 3 serisi , tsx .... gibi araçlar Compact Executive Car denilen D segmenti ama D segmentinde üst sınıf olarak adlandırılan Compact Executive Car diye sınıflandırılıyor.

aynı şeyi konuşuyoruz.
    Aynı segmenti konuşuyoruz.
    D+ dediğimiz araçların ex-silver ın adlandırmasıyla olan ismini dahi söyledik.
    Dert bu arabalarla passatı aynı ringe çıkarmak.Bakın defalarca oldu aynı ithamı yaptım kendisine tek cevap yok.
    Passat bu arabaların altındadır dese iş çözülecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 30 Nisan 2012; 14:33:09 >

• Bence bunu burda bıtırelım bırcok dokuman konuda mevcut herkes okusun kendıne gore yorumlasın yeter ınsanlıktan cıktım kendı adıma 2 gundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Bırak arkadasım bu tıplerle ugrasılmaz senelerdır anlıyamadınmı

Üstad bilenlerin görevi bilmeyenleri aydınlatmak.

Anlayıp anlamamak kişinin kendini bağlar.

Konuya gelirsek premium D sınıftaki araçlarla, D sınıfı araçları birbirine karıştırmamak lazım.

Yolları, yönleri, kulvarları ayrı araçlardır. Ben hayatımda Sonata mı alsam Mercedes C mi alsam çok kararsızım diyen görmedim.

Highline passat alan biri gider isterse C serisi de alır

Arada uçurum yok, ekstradan 10-15 bin liraya bakar bütün olay.

Highline Passat 1.4 tsi dsg 85 bin

Aynı vergi dilimindeki Mercedes C 180k 127 bin

Arada 40bin lira fark var. 4 tane 10, 3 tane 15 bin yapar o parayla bir Passat daha alınır anlayabiliyor musunuz?

• quote:

Arkadaşım sen ne laftan anlamayan adamsın.Ben 2 gündür passat bu araçlardan iyi dedim mi?AKsini söylüyorum zaten.

Yeni giulia 1.6jtd
    S60 1.6d
    3.16d
    c180 cdi
    Bu arabalar piyasaya çıkarsa (s60 piyasada)passatın üstünde midir değil midir onu alayım senden?
    Eğer bu alıntıdaki gibi cevaplarsan zaten tartışmamıza gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 30 Nisan 2012; 14:39:54 >
  • Orijinalden alıntı: shadowgeist

Orijinalden alıntı: shadowgeist

aynı şeyi konuşuyoruz.
    Aynı segmenti konuşuyoruz.
    D+ dediğimiz araçların ex-silver ın adlandırmasıyla olan ismini dahi söyledik.
    Dert bu arabalarla passatı aynı ringe çıkarmak.Bakın defalarca oldu aynı ithamı yaptım kendisine tek cevap yok.
    Passat bu arabaların altındadır dese iş çözülecek zaten.

Arkadaşım sen ne laftan anlamayan adamsın.Ben 2 gündür passat bu araçlardan iyi dedim mi?AKsini söylüyorum zaten.

Yeni giulia 1.6jtd
    S60 1.6d
    3.16d (gelmesi durumunda)
    c180d (gelmesi durumunda)
    Bu arabalar passatın üstünde midir değil midir onu alayım senden?
    Eğer bu alıntıdaki gibi cevaplarsan zaten tartışmamıza gerek kalmayacak.

Yahu kardeşim ben aksini iddia ettim mi?

Benim dediğim neydi.Eğer bu motorlar bu araçlara gelirse bu markalar passatın 508 in latitute nin ufak hacimli dizel otomatik d segmentindeki pazar payını hedeflemiş olacaklar dedim.Çünkü bu ötv farklarından bunalan adamlar performansı gözardı ederek bu araçlara yönelebiliyorlar.Yöneldilerde zaten.

• Ne kadar gereksiz bir konu, ne kadar gereksiz tartışmalar, bir hiç için birbirinizi kırıp duruyorsunuz
  • quote:

Yahu kardeşim ben aksini iddia ettim mi?

Güzel sorun kalmamıştır.Boşa tartışmasın diğer arkadaşlar da sizinle.Ağzınızla söylediniz birisinin alt birisinin üst sınıfta olduğunu.
    Pazar payı olayında sizinle farklı düşünüyorum.Onu da konuda belirttim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

Ne kadar gereksiz bir konu, ne kadar gereksiz tartışmalar, bir hiç için birbirinizi kırıp duruyorsunuz

O nedenle konuyu kilitliyorum. Kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.