Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde ben de 2 oyun ekledim, kargo da ücretsiz oldu. Ancak pazartesi veya salı gibi geleceğini hiç sanmıyorum. Last of Us gelebilir ancak Infamous'tan pek ümitli değilim.
  • diğer tüm magazalarda olan indirimler normal oyunlar hero filan değil bu siteye eklenen ilan kasıtlı olarak eklendi yada yanlışlıkla kimseye kalkıpta heroyu göndermez 29 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Last of us, infamous ve uncharted 3ü drden , beyondu teknosadan aldım.4 oyun 116ya geldi.Çok uygun oldu.

Sağol hocam, sayende beyond'u da almış olduk

bende teknosadan beyond aldım fakat alırken hata verdi sonra hesabıma girdim sipariş onaylanmış gözüküyor.teknosadan mail de gelmedi sipariş için. size mail falan geldi mi arkadaşlar?
  • Bir kitap bir de infamous kargo da beleş bu arada infamous iyi midir direk aldım diğerleri vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt
    bende dün aldım ve sipariş maili geldi hocam
  • oo çok sıcak fırsat şimdi gördüm konu açacaktım ki bi arkadaş açmış
  • soran arkadaşlar için söyleyeyim kampanya mağazalarda da geçerli..Ancak ellerindeki stoğa bağlı olarak mağaza mağaza oyunlar değişiklik gösterebilir.

@Seras Victoria hocam AC nerede 4,5 liraydı ? ve hangi AC ?
  • rebel23 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam yarın bir arayim ben teknosayı
  • Bimeks'ten Gran Turismo 6 ve Beyond Two Souls
    Buradan da TLOU ve inFamous 2 Hero Edition söyledim. Ama hiç itimadım yok 4 oyunun da geleceğine. İlla bi yerlerde bir sıkıntı çıkaracaklar gibime geliyor.

Haber veren arkadaşa çok teşekkürler, keşke geç görmeseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyleykenboyle

Bimeks'ten Gran Turismo 6 ve Beyond Two Souls
    Buradan da TLOU ve inFamous 2 Hero Edition söyledim. Ama hiç itimadım yok 4 oyunun da geleceğine. İlla bi yerlerde bir sıkıntı çıkaracaklar gibime geliyor.

Haber veren arkadaşa çok teşekkürler, keşke geç görmeseydim.

Bimeksten gt6 ve socom+bluetooth kulaklık paketi aldım. Faturalandı, kargoya verilecek yazıyor. Bimeksten yana sorun olmaz. Dr yi bekliyoruz bakalım.
  • Teknosada da düşmüş fiyatlar ürünler ulaşır elimize rahat olun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War 3
    Beyond Two Souls

Bu iki oyun yok D&R'da beyler birarada satıldığı bir site var mı beyler kargoyu bedavaya getirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

God of War 3
    Beyond Two Souls

Bu iki oyun yok D&R'da beyler birarada satıldığı bir site var mı beyler kargoyu bedavaya getirmek istiyorum

www.teknosa.com
    Playstation 3 Oyunları Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/playstation/31421?q=
    [marka:sony,]
    Şansına sadece 2si var

• God of war, Infamous 2 ve Uncharted 3'ü aldım, muhtemelen konsola takıp oynamayacağım bile. DH'de paylaşılan indirimleri görünce dayanamayıp alıyorum atıyorum bir kenara. Daha önce de benzer indirimlere dayanamayıp alışveriş yapmışlığım var

Birde Hepsiburada'da yine PS3 için Infamous indirime girmiş, Süper hızlı gönderi kargo dahil 15 lira. Onu da aldım...

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • JasonBaba kullanıcısına yanıt
    GOW 3 yok hocam Ascension var.
    Ama Beyond Two Souls için ücretsiz kargo diyor bakayım tek başına öyle alınabiliyorsa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 25 Ocak 2015; 2:29:53 >
  • PS3 ü geçen sene satmıştım. Keşke satmasaydım dedirtti yeminle.

Figür için alsam mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

God of war, Infamous 2 ve Uncharted 3'ü aldım, muhtemelen konsola takıp oynamayacağım bile. DH'de paylaşılan indirimleri görünce dayanamayıp alıyorum atıyorum bir kenara.

Valla hocam bende PS3 bile yok ama aldım görünce dayanamayıp oyunları Aklımda vardı bir ara uygun bir fiyata PS3 bulup exclusivelerini oynamak, şimdi GOW Ascension-Last of Us-Uncharted 3-Beyond Two Souls aldım. GOW 3 ve Read Dead Redemption bulursam onları da alacağım bakalım. Şu tatilde GTA V PC oynarız diyorduk ama ertelendi bunlar güzel gider hiçbirini oynamadım daha. Ama önce bir PS3 almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 25 Ocak 2015; 2:41:06 >

• Figur vs bekleyen herkez şoka uğrucak kargolar gelince normal version ile karşılaşıcaklar.

Vatan, teknosa, bimeks, mediamarkt hepsi kampanyayı yaptı hepsinin verdiği oyunlar normal sürümleri idi hepsindede bitti.

sadece bu d&r de var böyle gold vs hero mero buda kolpa cıkıcak bekleyin ve görün not alın bu mesajımı.
  • Arkadaşlar bu site güvenli mi ? Kapıda ödeme sistemi yok mu illa kredi kartımı mı girmeliyim ??
  • Bende geçen sene HB'den Playstation ve GTA 5 aldım gözümü kapayıp. Dalga geçti evdekiler, evlenecek yaşa geldin çocuk gibi oyun konsolu mu aldın diye

İlave olarak Bimeks'den Beyond:Two Souls ve Gran Turismo 6 aldım, 30 ar liraya düşmüş tanesi. Oyun sayısı konsolda yüklü olanlarla birlikte 15'i geçmiş oldu böylelikle

Special Edition gelmese de çok önemli değil benim için.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.