Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasonBaba

D&R da tedarik Rezaleti!?

Cuma gecesinden sonrakiler umudunu kessin.

Aynı benim sipariş ama ses yok daha Nereye nasıl şikayet ediyorsanız biz de edelim yav

• Usta sen ne zaman sipariş vermiştin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Az önce müşteri hizmetlerini aradım,'Şu anda iptal söz konusu değil,bize bir problem iletilmedi.Normal süreç devam ediyor.' dediler.

Abi ölüp ölüp diriliyoruz resmen

Bende tedarik sürecinde gözüküyor ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

müşteri hiz. aradım. sipariş durumunu sordum. Tedarikçi firmadan geldiği anda size yönlendirilecek dedi. Aydı durumda iptal olanlar varmış dedim. Sizinkinde bir problem gözükmüyor. Firmadan bekleniyor bu hafta belli olur dedi.

Benim de iptal değil bir umut bekle yelim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu müşteri hizmetlerinin numarası? (Şu anda kendim bakabilecek durumda değilim de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-555EB232C -- 26 Ocak 2015; 12:58:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kadir gecesi doğmuşum iptal maili de gelmedi bana gelir kesin

• Hero Edition'u geçtim TLOU , GOW falan da iptal edilmiş. Böyle yapacaklarını bilseydim Teknosa'yı Bimeks'i falan tercih ederdim.
  • Dr'den last of us'u alalı 2.5 gün oldu dün akşam da bimeks'den beyond two souls aldım iptal maili filan bişey gelmedi. last of us halen tedarik sürecininde beyond two souls'da faturalandı gönderilicek olarak görünüyor.
  • cumartesi öğlen sipariş vermiştim, muhtemelen yalan olacak benimki de. bundan sonra dnr mı, tövbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepcep34

Ben Kadir gecesi doğmuşum iptal maili de gelmedi bana gelir kesin

Hocam o kadar felaket tellalığı yaptın, bak ne oldu gördün mü
  • Gelir hepsi merak etmeyin

• JasonBaba kullanıcısına yanıt
    Bunu yazdım ya kesin birazdan mail gelir.
  • 24 ocak sabahında infamus 2 hero, gow, last of us ve uncharted 3 almıştım d&r dan infamous ve gow'un iptal mailleri geldi.
  • Saat kaçta vermiştiniz siparişi ?

Edit: 23:30 muş tamam , ben 23:18'de vermişim Boş boş takıldım sipariş vereceğime , 30-40 dk ile kaçırırsam üzülürüm tabi yollarlarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 26 Ocak 2015; 13:09:15 >
  • Sizin yine iyi. Ben ödeme yaptım, karttan kesildi ücreti ama siparişlerim ekranında gözükmüyor bile. Sabah bankadan hesap hareketlerini mail attım dr'a, bu 2. mail oldu ve 4-5 defa aradım, sitelerinden mesaj attım daha dönüş yapamadılar. Cuma günü almıştım, bırakın ürünlerin gelmesini para kurtarsam razıyım yoksa uzayacak bu iş.
  • 24.1.2015 01:58:23

Bu tarihte vermiştim tedarik sürecinde yazıyor ama ben ayrıca Xbox one kolu almıştım pc için onun için iptal etmediler sanırım.
  • Stokta olamayan ürünleri varmış gibi göstermek kanunen yasak olması lazım. Aslında iptal mail gelenler şikayet etmeye çalışsa epey zarara uğrayıp akıllanabilirler biraz.

• bizimkilerde iptal
    lanet olsun sizin yapacağınız satışa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Stokta olamayan ürünleri varmış gibi göstermek kanunen yasak olması lazım. Aslında iptal mail gelenler şikayet etmeye çalışsa epey zarara uğrayıp akıllanabilirler biraz.

Siteye ve şikayetvar.com a yazdım bakalım.
  • 24.1.2015 22:24:43 tarihinde aldım Tedarik ediliyor diyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.