Burada bluray disklerin değişik markalarda olduğu görülüyor. Eminönü'nde satılanlar Verbatim marka olabilir. Muhtemelen fiyat düşürülmek isteneceği için en ucuzu olacaktır. Mağazalarda satılanlar Sony olabilir. Arada iki kat fark var. Sizin bu kadar net yanıt vermeniz için Asya'daki diskleri basıyor olmanız gerekiyor. Hadise bu. Sonuçta, ben alacağımı aldım buradan.
Eminönündeki firmalar alıp yazmıyo ki cd'yi sonuç olarak yine yapımcı firma yazdırıyor neden bi yerde ucuz bi yerde pahalı cd kullansın cok sacma..Eminönündekilerin ucuz olmasının sebebi yurtdışından uygun fiyata alınıp yasal olmayan yollarla ülkeye sokulması sonucu vergi kdv falan filan hiçbişey olmadığı için ucuza geliyo yoksa hicbi kalite farkı yok + şuana kadar eminönünden aldığım oyunların hepsi kitapçıklı vs. vs.
Ben de mağazalardan almıyorum hiçbir oyunu. Eminönü düşmanıyım gibi bir şey çıkmasın buradan. Bazı oyunlarda bluray okuyucudan garip sesler geliyor. Aklıma geldi sordum. Cevaplarda gereksiz bir agresiflik var.
Ses herkesde var her oyunda olmuyo ama bazı oyunlarda yüksek okuma yaptığı için normal öyle sesler gelmesi yani bd kalitesiz gibi bi durum söz konusu değil.
ya da install etmediği vs. oyunlar oluyor. Onlarda daha çok ses çıkaracaktır muhtemelen.. fifa09 öyle mesela..
Benim oynadığım oyunlar içerisinde en fazla GTA 4 'te ses çıkarıyordu yanlış hatırlamıyosam ondada bi ön yükleme yapıyoduk.Yaptığımız halde yinede oldukça fazla ses çıkarıyodu yani ama alıştım fazla aldırış etmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme