Şimdi Ara

D&R film altyazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birazdan D&R'ya gidip bir film alıcam, altyazılı izlemeyi seviyorum.Daha önce film alanlar yardımcı olabilirler mi? acaba.D&R'de ki yorumları okudumda bazı yerler çevirilmemiş falan diyenleri gördüm bazı filmlerde D&R zaten geneli ile sorunlu bir mağaza, orjinal ucuza ve güzel hizmeti olan alabiliceğim başka biryer varmı internetten vesaire, yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

• D&R'da satılan filmlerin %99'u sıkıntısız. Sıkıntı varsa değiştirebilir veya iade edebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R perakende satış yapan bir mağazalar zinciri markasıdır. Bazı filmlerin bazı yerlerindeki altyazı çevirisi yapılmamışsa bunun D&R ile ne alakası var? D&R çeviri, üretim mi yapıyor? Adamlar sadece perakende satış yapıyor. Yazdığınız şeyler çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle D&R'daki filmler sıkıntılıysa diğerleri de sıkıntılıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinin D&R ile alakası yok. Filmleri her tüm hazırlayıp dağıtımınını mağazalara yapıyorsa o firmadan kaynaklı bir sorun. Yani aynı filmi sen kalkıp başka yerden de alsan sorun varsa her yerde aynı sorun vardır.

Sana o yorumları kim yapmışsa veya o yorumları nereden okuduysan bu işlerden anlamayan insanların o yorumları yazdıkları belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 16 Eylül 2016; 17:53:56 >
  • D&R DEN UZAK DURUN. 200 TL LİK İADE İŞLEMİMİ 2 AYDIR YAPMIYOR, DALGA GEÇİYORLAR İNSANLARLA. ŞİKAYETVAR'DA 1 SENEDİR ÜCRET İADESİNİ ALAMAYAN İNSANLAR VAR. BÖYLE BİR FİRMA GÖRMEDİM, BUNLARI HER YERE YAZACAĞIM KİMSE ALIŞVERİŞ YAPMASIN BUNLARDAN PİŞMAN OLURSUNUZ. İNSANLARA VERDİKLERİ PARALARI İADE ETMEK BU KADAR ZOR MU? YATIRILDI DENİYOR YATMAMIŞ, 100 FARKLI TEMSİLCİ FARKLI ŞEYLER SÖYLÜYOR. BUNLARDAN UZAK DURUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.