Bildirim
D&R KILLZONE 3 HELGHAST EDİTİON SADECE 99 TL (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ovarinli
bunların yanına ezio , kazuya , ryu , scorpion , sub-zero süper gider ya bulabilirsem
Süper koleksiyon Osman abi.
-
arkadaşlar şimdi ben de baktım collectors edition 79 lira. türkçe mi belli değil .quote:
Orijinalden alıntı: Yûnusquote:
bunların yanına ezio , kazuya , ryu , scorpion , sub-zero süper gider ya bulabilirsem
Alıntıları Göster
-
Az önce d&r ye kontrol amaçlı girdim hatta iptal edilmiştir diye bakıyordum sonra bir baktım ki kargoya teslim edildi diyor ürün kargoya verilmiş bile dün istanbul büyükçekmeceye indirilmiş sonra marmaraya doğru başka bir araca bindirilmiş işallah indi bindilerde başında bir iş gelmezquote:
Orijinalden alıntı: blackcoupe
arkadaşlar şimdi ben de baktım collectors edition 79 lira. türkçe mi belli değil .
Alıntıları Göster
@blackcoupe
aklında soru işareti kalmasın hem bu helghast versiyonu hem de collectors versiyonu türkçe kutusuyla türkçe içeriğiyle herşeyiyle türkçedir.
helghast versiyonunu daha önce birebir canlı görme fırsatı olmayanlar için söylüyorum , kutu oldukça büyük. izmir teknosa extra ( eski bestbuy mağazası) mağazasında görüyorum gittiğimde kutuda herşey türkçe yazıyor . oyunun kutusunda da türkçe ibareler var. ama sanatsal çizimler kitapçığı türkçe değildir.
koleksiyonumun ilk figür ve replikası geliyor
-
Biraz önce baktım, hiç bir değişiklik yok, tedarik sürecinde...quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
Az önce d&r ye kontrol amaçlı girdim hatta iptal edilmiştir diye bakıyordum sonra bir baktım ki kargoya teslim edildi diyor ürün kargoya verilmiş bile dün istanbul büyükçekmeceye indirilmiş sonra marmaraya doğru başka bir araca bindirilmiş işallah indi bindilerde başında bir iş gelmez
@blackcoupe
aklında soru işareti kalmasın hem bu helghast versiyonu hem de collectors versiyonu türkçe kutusuyla türkçe içeriğiyle herşeyiyle türkçedir.
helghast versiyonunu daha önce birebir canlı görme fırsatı olmayanlar için söylüyorum , kutu oldukça büyük. izmir teknosa extra ( eski bestbuy mağazası) mağazasında görüyorum gittiğimde kutuda herşey türkçe yazıyor . oyunun kutusunda da türkçe ibareler var. ama sanatsal çizimler kitapçığı türkçe değildir.
koleksiyonumun ilk figür ve replikası geliyor
Alıntıları Göster
-
sanırım d&r ürünleri nova diye bir yerden temin ediyor . yurtiçi kargo sitesinde kargo detaylarında teslim alınan adres nova yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: al6atross
Biraz önce baktım, hiç bir değişiklik yok, tedarik sürecinde...
Alıntıları Göster -
Benimki de temin edilmedi hala :( bugun kargoya verselerde yilbasinda oynasak -
benim kargo da geldi az önce nasıl sevinçliyim anlatamam.alamasaydım eğer çatlardım.quote:
Orijinalden alıntı: saruhan
Benimki de temin edilmedi hala :( bugun kargoya verselerde yilbasinda oynasak -
Benimde dün gece 2 gibi verilmis.
Tetikteyim -
Bende şu anda satın aldım yarın sabahdan gelicek sonunda :Dquote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Benimde dün gece 2 gibi verilmis.
Tetikteyim -
benimde elime şimdi ulaştı çok güzel.quote:
Orijinalden alıntı: dehard
Bende şu anda satın aldım yarın sabahdan gelicek sonunda :D
Alıntıları Göster
Konuyu başlatan arkadaşa çok teşekkürler...
-
quote:
Şu anda nereden satın aldın? -
Şimdi baktım tekrardan... Veeeee kargoya teslim edilmiş!!!quote:
Orijinalden alıntı: al6atrossquote:
Şu anda nereden satın aldın?
Alıntıları Göster
Bir an hiç teslim etmeyecekler sanmıştım çünkü en son sipariş verenlerden biriydim!
Nasıl sevindim anlatamam. İnanılmaz mutlu oldum!
_2FAST4U_
Paylaşım için çok ama çok teşekkürler!
-
quote:
Collectors editionmu? Helgast editionmu? Aldınız helgast edition şuan sitede yok çünkü. -
ben kutusundan çıkan sıfır jelatinli collector editionu ve figürü satıyorum duyurulur.quote:
Orijinalden alıntı: TMFquote:
Collectors editionmu? Helgast editionmu? Aldınız helgast edition şuan sitede yok çünkü.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
teşekkürler yunus
-
Dikkat! fırsatı kaçıranlar için ikinci helghast edition dalgası! hepsisonyde indirime gitmiş durumda.quote:
Orijinalden alıntı: ovarinliquote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
teşekkürler yunus
Alıntıları Göster
http://www.hepsisony.com/?urun-2902-PS3-Killzone-3-Helghast-Edition--Turkce-.html
-
çok indirmişler ya hahahaha, o değilde dnr dakini kaçırdım çok üzüldüm şimdi ya skyrim alırım diyodum killzone 3 ü boşver, bitince kampanya pişman oldum hala arıyorum dnr mağazalarını ama yok sanırım hiçbir yerde :/quote:
Orijinalden alıntı: respect_89
Dikkat! fırsatı kaçıranlar için ikinci helghast edition dalgası! hepsisonyde indirime gitmiş durumda.
http://www.hepsisony.com/?urun-2902-PS3-Killzone-3-Helghast-Edition--Turkce-.html
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: respect_89
Dikkat! fırsatı kaçıranlar için ikinci helghast edition dalgası! hepsisonyde indirime gitmiş durumda.
Küfür etsen daha iyi
-
oyunu direk satmayı düşünüyodum zten açmadan figürüde öyle sadece kask için alıcaktım :( neyse artık darks souls mu skyrim mi diye düşünmeyebaşlasam iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X