Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bitince keşke alsaydım dersiniz. 15 tl ne olacak sanki kullanmasanız bile bi arkadaşınıza hediye edersiniz. hediye etmek istemiyorsanız aldığınız fiyata verebilirsiniz. yapmayın sıcak fırsatçı böyle kampanyaları kaçırmaz
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deutchwhy22 -- 25 Şubat 2017; 0:37:55 >
  • Almadım çünkü olması gereken fiyat, bimde 19.90 liraya satılmıştı... almadım çünkü erkek adamın eline küçük geliyor ve bu da zamanla elinizin ağrımasına sebep oluyor. almadım çünkü dr ye güven olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deutchwhy22

gecen aynsını 40 tl ye zar zor toptancıdan aldım,şimdi 15 den gorunce 3arkadas 5 er tane aldık

15 er alaydiniz inş iptal olur siparisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 adette ben aldım. Mouse'um tekliyor yedekte dursun. Dİğerini teyzeme ve babama vereceğim.
  • Bende aldım birtane dursun kenarda :D
  • Hata verdi almadım bende evde 2tane razer var daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler aldım bir tane laptop için. Umarım fiyat yanlış değildir :D

• 2'liyi anlarım da 3'lü 5'li sipariş nasıl bir ihtiyaç biçimi olabiliyor? Tüm ailene mi alıyorsun yani evde kimsede mouse yoktu öylece bakıyordunuz bilgisayara ve bu fırsat ile hepiniz mouse sahibi mi oldunuz?

Şimdiden söyliyim böyle sipariş verenler yüzünden bu iş iptal olur.
  • 7 tane aldım 100 e tamamlamak için hediye çeki, bkm express, avantajix iindirimiyle iyi oldu, ihtiyaçta vardı, tşk

• 2 adet de ben aldım da kesin iptal olur siparişler, sepete atmada limit yok 20 tane de atsan atılıyor. Hepsiburada sitili oldu konu ama hayırlısı diyelim.
  • bu mouse gerçekten günlük ve profesyonel olmayan kullanımda efsane. alkaline veya kaliteli bir şarjlı pille kullanırsanız; pili mouse'a taktığınız günü unutursunuz. aynısını evde kullanıyorum sanırım 5 sene falan olmuştur. ilk günkü gibi tam bir taş :) bu fiyata bedava. tavsiye ederim.
  • 3 tane aldım teşekkür

• Thema kullanıcısına yanıt
    bkm express ?
  • güzel fiyat ihtiyacı olana.
  • İhtiyacım yok ama aldım satarım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım

• Zamaninda bimden 10 liraya almis olsam da bi tane aldim bu arada kitaplarda da kargo ucretsiz olunca fiyatlar iyi gibi oluyor.

• Teşekkürler bende aldım 1 tane.
  • Diğer mauselar çatır çatır bitti :D

Bende verdim sipariş bakalım gelecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.