Şimdi Ara

d segmenti araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S60

• ne aradığınıza bağlı, konfor mu, spor kullanım mı. gerçi d sınıfındaki araçların çoğu genellikle konfor odaklıdır. bmw 3 vb bikaç araba hariç. s60'ın 1.6 dizeli bile üzmeyecektir performans aramıyorsanız.
  • blgt_34 kullanıcısına yanıt
    2.el alacaksan accord, 0km alacaksan superb. otomatik istiyorsan dsgli hiçbirşeye yaklaşma. suv tarzı bişey istiyorsan subaru xv ye bir bak zamanında qqdan 20k pahalıydı şimdi ondan 20k ucuz. boxer motor, 4x4 vs dehşet fakat c sınıfına biraz daha yakındır.Ama subarunun premium bir marka olduğunu unutmamak lazım.
  • Accord

• quote:

Orijinalden alıntı: blgt_34

slm arkadaşlar 2005 passat excuıse aracım var değişirmeyi düşünüyorum fiyat performans yakıt olarak d segmenti hangi aracı almamı önerirsiniz 2011 2012 2013 model olabilir saygılar.

Accord tavsiye ederim.
  • Passata müşteri olabilirim, bilgi verir misiniz araç hakkında
  • arkadaşlar ilğinizden ötürü tşk ederim giremedim foruma yakıt konfor ikiside olsun istiyorum tabi ama her şey bütçeye bağlı tabiki rakam olarak 90 bin tl kadar vermeyi düşünüyorum saygılar
  • alacaım aracı netşleştirip ayarlıyım aracı öyle satacağım araç 2005 excuıse hatasız lpg bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blgt_34

arkadaşlar ilğinizden ötürü tşk ederim giremedim foruma yakıt konfor ikiside olsun istiyorum tabi ama her şey bütçeye bağlı tabiki rakam olarak 90 bin tl kadar vermeyi düşünüyorum saygılar

Sıfır superb alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.