Şimdi Ara

D Sınıfının Babası VOLVO S60 Tam Bir F/P (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
8.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee güzelde çok pahalı ya
  • Volvo'nun eksiği bence F segmentinde aracı olmaması.

En fazla S80 sunabiliyorlar.

Birde mesela S80 'de bile motor yanlamasına diye hatırlıyorum.

Audi'de mesela önden çekiş bile olsa A4 ve A6'da motor uzunlamasına duruyor.

İşte bunlar hep Volvo'yu biraz geri plana itiyor gibi.

Ama güvenlik konusunda Volvo çok iyi. Mercedes ve Bmw'den bile önce kullandığı donanımlar olmuştur.

Aynı zamanda 2020'de içinde kimsenin ölmeyeceği araç geliştirmek gibi bir planları var.

Gerçekten Volvo bu konuda iyi.

Ama Türkiye'de bu paralar verilip alınırmı, bilinmez.

Çünkü 2. eli zayıftır Volvo ların.

Ancak 2. elde alırken avantajlı olabilir, daha ucuza kaliteli araca binersiniz.

Birde galiba bildiğim kadarıyla, Volvo S40 felan Focus alt yapısını kullanıyordu.
  • 2013 model s60 dizel yakıt tüketimi konusunda hyundainin tahtının yegane varisidir. Şehirler arası tüketim verileri ortalama 8-10 litre /100 km. Ankara-Diyarbakır arası tüketim bu değerlerde gitti. 2012 Bmw 320D ile Ankara-Muğla arası 4,5 litre/100 km ortalama ile geldim. Fiyat performans diye zafer çığlıkları atmayın hemen.

• Şu D segmentinde çok tartışılan araçların ÖTV siz baz fiyatlarını yazın da görelim hangisi F/P ürünüymüş..
  • D sınıfının babası mı???!!!

Arabadan anlayan birileri yok mu bu forumda arkadaş

rahat koltuk istiyorsan git evin salonuna al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Volvo'nun eksiği bence F segmentinde aracı olmaması.

En fazla S80 sunabiliyorlar.

Birde mesela S80 'de bile motor yanlamasına diye hatırlıyorum.

Audi'de mesela önden çekiş bile olsa A4 ve A6'da motor uzunlamasına duruyor.

İşte bunlar hep Volvo'yu biraz geri plana itiyor gibi.

Ama güvenlik konusunda Volvo çok iyi. Mercedes ve Bmw'den bile önce kullandığı donanımlar olmuştur.

Aynı zamanda 2020'de içinde kimsenin ölmeyeceği araç geliştirmek gibi bir planları var.

Gerçekten Volvo bu konuda iyi.

Ama Türkiye'de bu paralar verilip alınırmı, bilinmez.

Çünkü 2. eli zayıftır Volvo ların.

Ancak 2. elde alırken avantajlı olabilir, daha ucuza kaliteli araca binersiniz.

Birde galiba bildiğim kadarıyla, Volvo S40 felan Focus alt yapısını kullanıyordu.

+1

Bir F segmenti modele gercekten ihtiyaclari var.

• quote:

Orijinalden alıntı: lexus

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Liseler ne zaman açılıyor ?

haberler sende asıl

koçum hiç bişey bilmiyorsan bile member ID'me bak

peki aslanım seneye çalışır takdir getirirsin o zaman
  • s60 güzel araç ama F/P aracımı kesinlikle değil, premium mu tartışılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math.

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben direk passat ile kiyasliyorum

1)bagaji kucuk
    2)ici dar sikici ve bogucu
    3)1.6 dizel otomatik fazka yakit tuketiyor
    4)yedek parcasi cok pahali
    5)servisi bakimi cok pahali birde 10.000 km bir bakimi var

En onemlisi ikici eli kotu

Kesinlikle passat almak daha mantikli

Galericimisin hocam ?

yok kardeşim arkadaş vw ci

• ingiltere'nin de en iyi f/p oranına sahip d segmenti aracı mazda seçildi (carbuyer ) yani kriterler sadece fiyat, donanım değil sorunsuzluk, bakım masrafı vs.. o değil bizim almanya'daki akrabalarda kırmızı station wagon almış, şaşırdım bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Ağustos 2013; 21:21:32 >

• samsun otokoçtan imzamdaki aracımı alırken aracı tert ettim yakıt tüketimi şehir içi 6.5 litre ve yol sıkışıktı biraz aracı inceledim arkadaşın dediği gibi d sınıfının lideri araç alma sürecinde bir çok d sınıfı aracı test ettim ellerinde bir tane 2012 otm dizel beyaz vardı bayada indirim yaptılar ancak araca sığamadık
  • f/p olarak başarılı bir araba fakat sınıf lideri ilan etmek çok mantıklı değil. Aynı segmentte mercedes, bmw ve audi gibi premium markaların da çok iddialı modelleri var.

Ancak şu bir gerçek ki; güvenlik olarak volvo herzaman bulunduğu segmentte liderliğe oynar. Aksini iddia edenle zaten otomobil hakkında tartışılmaz.

Eğer tek kriterim güvenlik olsa düşünmeden alacağım bir araç olurdu
  • İçdeki klimayı düzeltseler.
  • Bu segmentte Volvo ve digerleri

• Arkadaslar sanırım yanlış anladilar.f.p derken oradaki performans hiz yapma veya az yakmasi degil...verdigin parayla neler alabildigindir.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Arkadaş araçların karşılaştırılacağı 1613213 tane konu varken.Gidip 3 tane konu üzerinden kıyas yapıyorsun.O da Passat'ın üstün olduğu konular.Böyle kıyas yapıyorsun birde insanlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun.Gidip Mercedes servisine bir tane otomatik koltuk tuşunu sor bakalım kaç para.Ayrıca arabanın iyiliği ya da kötülüğü servisinin ya da yedek parçasının pahalı ya da ucuz olmasıyla belli olmuyor.Passat daha iyidir diyemiyosunuz içinizde kalıyor saçma sapan kıyaslar yapıp "Passat almak daha mantıklı." işine getiriyorsunuz olayı.Aynı şu yandaş dergilerde araçların motor performanslarının dağlar kadar farkına 1 puan fazladan verip.Sırf parçası 15 lira daha ucuz diye VW'e o konuda 5 puan fazladan verip test lideri yapmaya çalışan zihniyet.
  • s60 hakkaten iyi bir araç ama fiyat/perfonmans aracı değil sonuçta premium bir markanın aracı
  • Accord 1.6 turbo 180 beygir motora bi geçse araba bırakmayacak D sınıfında da hala 2.0 motorlarda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Arkadaş araçların karşılaştırılacağı 1613213 tane konu varken.Gidip 3 tane konu üzerinden kıyas yapıyorsun.O da Passat'ın üstün olduğu konular.Böyle kıyas yapıyorsun birde insanlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun.Gidip Mercedes servisine bir tane otomatik koltuk tuşunu sor bakalım kaç para.Ayrıca arabanın iyiliği ya da kötülüğü servisinin ya da yedek parçasının pahalı ya da ucuz olmasıyla belli olmuyor.Passat daha iyidir diyemiyosunuz içinizde kalıyor saçma sapan kıyaslar yapıp "Passat almak daha mantıklı." işine getiriyorsunuz olayı.Aynı şu yandaş dergilerde araçların motor performanslarının dağlar kadar farkına 1 puan fazladan verip.Sırf parçası 15 lira daha ucuz diye VW'e o konuda 5 puan fazladan verip test lideri yapmaya çalışan zihniyet.

Bence f/p sadece araci satin alana kadar degil

Ondan sonrasida onemli

Tuketim servis yedek parca v.s

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.