Şimdi Ara

D Sınıfının Babası VOLVO S60 Tam Bir F/P (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
8.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 90 bin tl veya üzeri verecek olsam 2000 cc dizel veya 1600-2000 cc arası performanslı benzinli otomatik araç alırım...o kadar para ver 0-100 km ye nazlana nazlana çıksın yok daha neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d/r

Ben 90 bin tl veya üzeri verecek olsam 2000 cc dizel veya 1600-2000 cc arası performanslı benzinli otomatik araç alırım...o kadar para ver 0-100 km ye nazlana nazlana çıksın yok daha neler

• quote:

Orijinalden alıntı: lexus

kaliteli araba volvo

Birçok kez anlattık ama anlamak istemeyenlerden birisin heralde

s60 ın seri üretim öncesi yaşanan kalitesizlik olarak adlandırdığın test esnasındaki sıkıntı seri üretime girdiğinde tabiki düzeltildi.

aşağıdaki seri üretim araçla yapılan testi dikkatli izle

volvonun kalitesi ve güvenliği rahatsız etmesin

• Baska bir Premium markanın müşterilerinin/ kullanıcılarının yorumları...

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Orijinalden alıntı: kkurt2002

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Orijinalden alıntı: Ö.K.

100 bin Tl nin üzerinde bir fiyata satılan bir otomobilde elektrikli katlanan ayna, hız sabitleme olmaması zoruma gidiyor ama en çokta koltuk yükseklik ayarının garipliğine şaşırdım.Sürücü koltuk yükseklik ayarı Alman mühendisliğinin! ulaştığı zirveyi gösteriyor.Otururken yükselmiyor.

Ve 3 kuruşluk ses sistemi ;)

Almadan önce yorumları okuyordum herkes ses sisteminden şikayet ediyordu, kafamda o kadar kötü birşey geleceğine inanmış olmalıyım ki ben şu anda çok beğeniyorum ses sistemini gayet güzel gayet yeterli geliyor bana ???

Sistem mi ;)
    Ses sistemi mi var baz versiyonda 4 tane teneke hoparlör koymuşlar
    Benım ger aracımda ses sıstemı vardır ama BMW'lerde yok 2500€=7000 tl yüksek geldiği için koydurmadım fakat baz versıyon cıdden dandık, katlanmayan ayna rezillik,125,000 ver arabadan in birde ayna kapat, bu tür araçlarda bazı donanımlar standart olmalı, ayna olay prestiji sarsıyor bence

aynen rezalet bi ses sistemi var.. aynanın katlanmaması ise tam bir fiyasko.. ben aracımı alırken gerçekten bilmiyordum aynanın katlanmadığını.. hiç beklemezdim böyle birşey

• Bu da bize has çözüm önerilerinden bir tanesi...

Elinizi direksiyonun üzerine koyarak koltuğu yükseltmeyi deneyin.
    Sadece pratiğini bilmek gerekiyor.

• nedir bu vw fanatikliği yahu adamlar passata 200 bin istese normal diyeceksiniz... s60 kesinlikle passattan üstün...
  • volvonun tek sorunu vw e yakın fiyatta kaliteli araç satması.
    bu millete 1.6 dizel otomatik getirmeyeceksin arkadaş.
    başlatacaksın 2.0 dizelden motorları, 130 binden aşağı da araç satmayacaksın ki milletin diline düşmesin.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Math.

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Passat 2.0 TDI 140 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 103.600 TL

Benim bildiğim F/P bu olmalı. Volvo daha kaliteli ama F/P olarak nasıl sınıf kralı olur çözemedim.

Passatla bir mi olur
    ayrıca 1.6 vergi avantaji

Yanlış anlaşılmasın. Her türlü S60 daha kaliteli ama F/P olarak bakınca 2 araç aynı fiyat ama performans olarak passat önde. Bunu söylüyorum.

F/P aracın 0 km fiyatı ve 0-100 km/h olayı önemli. F/P içine vergi olayı girermi? Bunu yeni öğreneceğim.

F/P'deki Performans bildiğimiz performans değil yalnız.Fiyat/Fayda olarak açmak daha açıklayıcı olur.

Verdiğiniz para karşılığında maksimum faydayı aldığınız ürünler F/P açısından iyidir.

• Hocam merakımdan soruyorum sizin dediklerinize katılmakla birlikte(iki arabanın da birbirlerine üstünlükleri var demişsiniz) genel olarak s60 mı üstündür Passat mı sizin görüşünüzü öğrenebilir miyim?

@Anro
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: eren2707

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

d sinifi ve f/p arabasi denince aklima hep hyundai sonata gelir. ancak hyundai hangi akla son kasayi turkiyeye getirmedi onu anlamis degilim...

i40 getirdi hocam

ayni arac degil yalniz, i40 ile sonata (i45) farkli maalesef. bir de i40 1.7 crdi ini 110 kusur binden getirdi hyundai, cok para, tutmaz bence... nerde 50-60 bine alinan 2.0 crdi style plus sonatalar.

avustralyada da ayni hamleyi yapmis hyundai -->http://www.carscoops.com/2013/01/hyundai-axes-i45-aka-sonata-and-focuses.html?m=1

Uzun süre önce yurtdışında gördüğüm araç i45'miş. Bugüne kadar i40 sanıyordum. i45 tasarım ne kadar mükemmel öyle.Keşke gelse ülkemize.

• peugeot 508, 2 gömlek daha üstün bu araçtan ve çok çok daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

peugeot 508, 2 gömlek daha üstün bu araçtan ve çok çok daha ucuz.

508 Mi bundan üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

nedir bu vw fanatikliği yahu adamlar passata 200 bin istese normal diyeceksiniz... s60 kesinlikle passattan üstün...

Passat zaten s60 ın yanında hikayeden araba onu vosvos reklam cemaati de biliyor da elleri mahkum atıp tutmaya devam ediyorlar

bu tiplerden gaz alan biri de gelmiş 508 de daha iyi demiş ona koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Passat ve Insignia 2-3 gömlek ustun. S60 saçma motor seçenekleri, kalitesiz koltukları, odun iç mekan tasarimi ile kimsenin tercihi olamiyor. Volvo zaten siradan bir marka. 3-5 uyduruk forum fani sayesinde Foruma premium diye itelenmeye ve yutturulmaya calisiliyor ama bu beyhude bir girişim maalesef.

Abi senin yorumlarını hayranlıkla izliyorum

yorumu kaldirmislar ama koptum şener abinin yorumuna.

• Polo GTI F/P oranı en iyi araba o zaman
  • 1.6 uyduruk dizel Volvo S60 en fazla 60000 TL eder. Forumun abartmasina kanmayin.

• Vay arkadaş daha araç nası süspansiyon edilir onu öğrenmemiş olan pejoyuda bu araçla kıyaslar oldular ya daha da bu foruma ben birşey demem.
    Hee hee diyip geçeceksin onu anladım bir kez daha
    Çünkü hepsinin babalarının arabaları en iyi bu bi gerçekmiş ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bu kadarda gözü kara Volkswagenci olmayın yahu Volvo s60 ile Passat arasında dış tasarımından tutun iç tasarıma,malzeme işçiliğinden tutun kalitesine kadar farklar var.Prestiji yeter Volvo'nun.

S60 ın koltukları yeter comfortline passat'ın koltuklarını görün anlarsınız

Deri koltuk opsiyon zaten S60'da

Buradan bakabilirsin s60 normal koltuk var araçta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-s60-1.6-dizel-21.000-km-133275076/detay

Ayrıca deri koltuklarda son derece kalitesiz bizim 30.000 km'de soyuldu ve garantiye girmiyor

Bir çok s60 kullanıcısının ortak sıkıntısı bu zaten

S60 sahibimisiniz ?

Valla kendisi öyle diyor ama onların ailede kimin neye sahip olduğu belli değil.
    Ama s60 bu arkadasa uzak bir yerlerde o kesin.
    O sadece bir ıkı kere görmüş ahmedın mehmedın dedıklerını kendı gözlemci gıbı alıp buralara yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: lexus

kaliteli araba volvo

Birçok kez anlattık ama anlamak istemeyenlerden birisin heralde

s60 ın seri üretim öncesi yaşanan kalitesizlik olarak adlandırdığın test esnasındaki sıkıntı seri üretime girdiğinde tabiki düzeltildi.

aşağıdaki seri üretim araçla yapılan testi dikkatli izle

volvonun kalitesi ve güvenliği rahatsız etmesin

evet izledik videoları audi merco ve bmw si olanlar bi zahmet arabalarına benzin döküp yaksın

kendi durmayan arabaları olanlar ne yapsın onu bilemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bu kadarda gözü kara Volkswagenci olmayın yahu Volvo s60 ile Passat arasında dış tasarımından tutun iç tasarıma,malzeme işçiliğinden tutun kalitesine kadar farklar var.Prestiji yeter Volvo'nun.

S60 ın koltukları yeter comfortline passat'ın koltuklarını görün anlarsınız

Deri koltuk opsiyon zaten S60'da

Buradan bakabilirsin s60 normal koltuk var araçta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-s60-1.6-dizel-21.000-km-133275076/detay

Ayrıca deri koltuklarda son derece kalitesiz bizim 30.000 km'de soyuldu ve garantiye girmiyor

Bir çok s60 kullanıcısının ortak sıkıntısı bu zaten

S60 sahibimisiniz ?

Valla kendisi öyle diyor ama onların ailede kimin neye sahip olduğu belli değil.
    Ama s60 bu arkadasa uzak bir yerlerde o kesin.
    O sadece bir ıkı kere görmüş ahmedın mehmedın dedıklerını kendı gözlemci gıbı alıp buralara yazıyor.

YAV HE HE

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.