Şimdi Ara

D-Smart a Gelicek yeni kanallar ve gidecek kanallar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdıklarınızın %98 inin hayal dünyanızda ürettiğinizi dûşünüyorum. Facedeki Yerli Platformlar sayfasında da böyle gereksiz, paylaşımları hep yapıyorsunuz. En basitinden Espn America diye bir kanal tüm dünyada artık yok , Discovery Networks kanallarını Ds satamaz. Babasının malı değil. 2 sene önce Dt ye Discoveryler geldiğinde bunun Ds ile hiçbir alakası yoktu, bunu onlarca kez açıkladık. Lütfen gereksiz, hayal ürünü, müşteri hzmtlerini aradım şöyle dediler gibi mesajlar paylaşmayalım . İnternette gereksiz geçirdiğiniz vakite yazık. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Yazdıklarınızın %98 inin hayal dünyanızda ürettiğinizi dûşünüyorum. Facedeki Yerli Platformlar sayfasında da böyle gereksiz, paylaşımları hep yapıyorsunuz. En basitinden Espn America diye bir kanal tüm dünyada artık yok , Discovery Networks kanallarını Ds satamaz. Babasının malı değil. 2 sene önce Dt ye Discoveryler geldiğinde bunun Ds ile hiçbir alakası yoktu, bunu onlarca kez açıkladık. Lütfen gereksiz, hayal ürünü, müşteri hzmtlerini aradım şöyle dediler gibi mesajlar paylaşmayalım . İnternette gereksiz geçirdiğiniz vakite yazık. Saygılar.

98 değil 100
  • Dsmart in yeni tanıtım reklamini böyle yaptım Geliyorlar dsmart için geliyorlar national geographic channel hd Nat Geo wild hd Nat Geo People hd dsmart a avantajları geliyorlar aksamlari her 15 dakikada bir yeni bir belgesel sadece dsmartta olucak dsmartta daha fazlası bitmedi dünyaca ünlü film kanallarida dsmart a geliyor film ve dizi kanallarimiz moviesmart türk hd 11.kanal hbo tv 18.kanal mgm hd 19.kanal spor ve daha fazlası için espn america hd Fox Sports 2 HD de sadece dsmartta olucak bekleyin yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: uesen21

Dsmart in yeni tanıtım reklamini böyle yaptım Geliyorlar dsmart için geliyorlar national geographic channel hd Nat Geo wild hd Nat Geo People hd dsmart a avantajları geliyorlar aksamlari her 15 dakikada bir yeni bir belgesel sadece dsmartta olucak dsmartta daha fazlası bitmedi dünyaca ünlü film kanallarida dsmart a geliyor film ve dizi kanallarimiz moviesmart türk hd 11.kanal hbo tv 18.kanal mgm hd 19.kanal spor ve daha fazlası için espn america hd Fox Sports 2 HD de sadece dsmartta olucak bekleyin yakında

iyi güzel de discoveryhd showcase ve animal planet hd neden gidiyor ya ? yani gideceği kesin bilgi mi * animal hdnin kedi köpek ve veteriner hekimlerle ilgili belgesellerini takip ediyorum devamlı.Giderse çok üzülürüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpbs -- 13 Şubat 2014; 22:35:59 >
  • Sky Sports larda gelecekmiş
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Yavaş gelinler

• Gittiği zaman göreceksiniz

Oha
  • HBO gelecek demiş sallamak bedava

• HBO GELECEK 18.KANAL 19.KANAL NEDEN BOŞ SANIYORSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Yazdıklarınızın %98 inin hayal dünyanızda ürettiğinizi dûşünüyorum. Facedeki Yerli Platformlar sayfasında da böyle gereksiz, paylaşımları hep yapıyorsunuz. En basitinden Espn America diye bir kanal tüm dünyada artık yok , Discovery Networks kanallarını Ds satamaz. Babasının malı değil. 2 sene önce Dt ye Discoveryler geldiğinde bunun Ds ile hiçbir alakası yoktu, bunu onlarca kez açıkladık. Lütfen gereksiz, hayal ürünü, müşteri hzmtlerini aradım şöyle dediler gibi mesajlar paylaşmayalım . İnternette gereksiz geçirdiğiniz vakite yazık. Saygılar.

98 değil 100

Nat Geo People ın gelme ihtimali var sadece %2 lik kısımda :)

discovery network kanallarının gitmesi için yayını sonlanması lazım dünyada
    sözleşmesi bitse bile dsmart uzatır.

nasıl nat geo hd ve wild hd ds ye gelmiyorsa
    discovery hd lerde dt ye gelmiyor.(büyük ihtimal)
    şimdiye kadar gelirdi çünkü.
    ekleme: 2.çeyrekte discovery id xtra hd açılıyor.büyük ihtimal gelicek dsmarta.
    2014ün ortalarındada animaux hd yayına geçiyor.oda gelir büyük ihtimal.
    mgm hd açılsa güzel olur ama gerek yok.mgm yapımlarını tüm kanallara paylaştırsalar yeter 8 tane sinema kanalı var.
    moviesmart classic kanalını da hd yaparlar.mis :)

dsmartta çalışan forumdaştan aldığım bilgiye göre yeni kanallarla ve yeni uydudan alıancak tp lerle ilgili haber yokmuş.
    dsmart+sol fiber ile uğraşıyomuş dsmart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 14 Şubat 2014; 1:44:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

98 değil 100

Nat Geo People ın gelme ihtimali var sadece %2 lik kısımda :)

discovery network kanallarının gitmesi için yayını sonlanması lazım dünyada
    sözleşmesi bitse bile dsmart uzatır.

nasıl nat geo hd ve wild hd ds ye gelmiyorsa
    discovery hd lerde dt ye gelmiyor.(büyük ihtimal)
    şimdiye kadar gelirdi çünkü.
    ekleme: 2.çeyrekte discovery id xtra hd açılıyor.büyük ihtimal gelicek dsmarta.
    2014ün ortalarındada animaux hd yayına geçiyor.oda gelir büyük ihtimal.
    mgm hd açılsa güzel olur ama gerek yok.mgm yapımlarını tüm kanallara paylaştırsalar yeter 8 tane sinema kanalı var.
    moviesmart classic kanalını da hd yaparlar.mis :)

dsmartta çalışan forumdaştan aldığım bilgiye göre yeni kanallarla ve yeni uydudan alıancak tp lerle ilgili haber yokmuş.
    dsmart+sol fiber ile uğraşıyomuş dsmart

dsmart forumdaşlarınıza bir de şu yeni sinama kanallarında daha iyi filimler sunmalarını söylermisiniz rica etsem :) , full paket kullanıyorum son değişimden sonra sanırım ocak ayı başı itibari ile sinema kanallarını izlemiyorum neredeyse..

• Paralı bir platform da yabancı HD Müzik kanalı neden olmaz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Paralı bir platform da yabancı HD Müzik kanalı neden olmaz anlamıyorum

bizde yok ondan :) hemde full pakette bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Paralı bir platform da yabancı HD Müzik kanalı neden olmaz anlamıyorum

SD bile yok,HD yi geçtim

Türksat'takiler de olmasa platformda müzik kanalı yok
  • Kanal d HD imkanı yok digitürk'e gelmez.

• TÜRKSAT BOMBA GİBİ GELİYOR HD TVYE TÜRKİYE DOYACAK....

HBO warner şirketinin bir kanalı ve şuanda d smart ta warner şirketinin tam olarak 3 kanalı bulunmaktadır bunlar cnn Türk cnn Türk hd ve cnn international kanallarıdır.
    Doğan medya grubunun cnn Türk olsun tnt olsun Cartoon Network olsun warner şirketi ile arasında ortaklıkları vardır.Bu durumda HBO kanalının d smart platformunda yayına başlama olasılığı olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uesen21

HBO GELECEK 18.KANAL 19.KANAL NEDEN BOŞ SANIYORSUN

dizi kanalı gelebilir oralara
    şuan dizi ve film kanallar toplu halde sıralanmş durumda
  • Birbirinizi yemeyin dostlar sabırlı olun gelir ise bu bahsi geçen kanallar ancak o zaman yorum yapalım. Herkes olmasa bile bazılarının salladığını varsayarak bende sallamak istiyorum. D-SMART LİG TV HD ekleniyor ve tüm lig maçları bedava. Bitmedi moviemax kanalları da D-SMART ta Desem de inanmayın salladım:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.