Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada multivizyon'dan aldığım ve Panasonic tv'de çalışmayan CI modülü geri gönderdim ve hesabıma parayı yatırdılar. Güvenilir firmaymış bundan sonra önceliğim multivizyon olacak alışverişte.
  • Bugün yine 2 tane Bimeks'e, 1 tane teknosaya baktım yine yok cı+. Ve bimekste calisanlar tam öküz çok kabalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu cam modülü kullandığımızda müstakil evimizin catısında canak olması gerekıyor mu?

Yoksa tvyi fişe tak cam modülüde yandan tvye tak kanal arat izle olay bu mudur?

Birde Cı ve Ci+ farkını nasıl anlarız yazıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 23 Ekim 2014; 1:28:02 >
  • Demage kullanıcısına yanıt
    42°E Türksat uydusuna bakan bir çanak anteniniz olması gerekiyor.

CI modülde CI, CI+ modülde CI+ yazar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 23 Ekim 2014; 9:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Beyler bu cam modülü kullandığımızda müstakil evimizin catısında canak olması gerekıyor mu?

anten tabiki olacak.

aradaki farka gelince aslında ikiye ayırmak gerek kullanıcı için birde yayıncı için

kullanıcı için bir fark var. ( cı+) Basit şifreleme yani ntvspor a spor ve trthd deki şifreli maçları çözmesi. birde bazı dahili uydularda bazı cı modüller verimli çalışmıyor. cı+ sorunsuz çalışıyor
    yayıncı için işte asıl fark burada çok daha fazla ve rahat müdahale şansları oluyo..çok teknik bilgiler aslında kullanıcı çok onemsemıyo bunları..

kısacası cı+ çok markada sorunsuz çalışması ve basit şifrelemeleri çözmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

42°E Türksat uydusuna bakan bir çanak anteniniz olması gerekiyor.

CI modülde CI, CI+ modülde CI+ yazar :)

Hocam d smart modulunun suresi bitince geri iade ediyor muyuz yenilemezsek ? Yoksa bizim mi oluyor modul bilginiz var mi?

• Bizde kalıyor. Ama anladığım kadarıyla uygun fiyat teklifiyle uzattırıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Bizde kalıyor. Ama anladığım kadarıyla uygun fiyat teklifiyle uzattırıyorlar :)

Aradilar beni de ben kabul etmedim. Tekliflerini bile dinlemedim gerek yok bence d smarta azerspace de butun maclari veriyorlar. Bugun kapattilar benim modulu gostermiyor zaten. Dun aksam trt 3 spor maci yayinlamis galiba ben gormedim d smart in spikeri nin bi sovmedigi kaldi. Biz milyonlarca dolar odeyip aliyoruz vs. Sayip duruyordu. D smarti devam ettirmenin anlami yok benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Beyler bu cam modülü kullandığımızda müstakil evimizin catısında canak olması gerekıyor mu?

CI+

CI

• Dün de trt spor gs maçını vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 23 Ekim 2014; 14:42:36 >
  • Selam arkadaşlar, bugün sonunda halledebildim bu işi ve çok kolay artı çok ilginç oldu. Evin biraz ilerisinde dsmart bayisi vardı, ona gittim aynı sky'in yaptığını yaparak aldım cı+ modülü. Önce açıkladım ne yapmak istediğimi, abi olur mu öyle şey dediler hafif dalga yaptilar bende oluyormuş oluyormuş dedim Yani adamların haberi yoktu paket yükseltme olayından. Biraz uyuz oldum ya olmazsa diye ama biz burdan herşeyi yapabiliriz dediler. Yani mh'nin telefonda yaptıklarını onlarda orda pc de yapabiliyorlarmis. Neyse dizi paketini aldım sonra süper pakete yükseltmeye çalıştılar ve oldu. Çok sasirdilar ve çok sevinip havalara uctu adamlar. Hayırdır niye bu kadar sevindiniz dedim. Abi Allah senden razı olsun biz süper paketin fiyatını millete söylediğimiz de kaciyorlardi şimdi bu yolla biz bir sürü kart satariz dediler Adamlar bayii ama hiç birşeyden haberleri yok Aktivasyona da para falan vermedim toplam 346 lira tuttu 2 sene dizi paket+1 sene süper paket. Şimdi keyfini sürüyorum

Yardım edip yol gösteren siz arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

Selam arkadaşlar, bugün sonunda halledebildim bu işi ve çok kolay artı çok ilginç oldu. Evin biraz ilerisinde dsmart bayisi vardı, ona gittim aynı sky'in yaptığını yaparak aldım cı+ modülü. Önce açıkladım ne yapmak istediğimi, abi olur mu öyle şey dediler hafif dalga yaptilar bende oluyormuş oluyormuş dedim Yani adamların haberi yoktu paket yükseltme olayından. Biraz uyuz oldum ya olmazsa diye ama biz burdan herşeyi yapabiliriz dediler. Yani mh'nin telefonda yaptıklarını onlarda orda pc de yapabiliyorlarmis. Neyse dizi paketini aldım sonra süper pakete yükseltmeye çalıştılar ve oldu. Çok sasirdilar ve çok sevinip havalara uctu adamlar. Hayırdır niye bu kadar sevindiniz dedim. Abi Allah senden razı olsun biz süper paketin fiyatını millete söylediğimiz de kaciyorlardi şimdi bu yolla biz bir sürü kart satariz dediler Adamlar bayii ama hiç birşeyden haberleri yok Aktivasyona da para falan vermedim toplam 346 lira tuttu 2 sene dizi paket+1 sene süper paket. Şimdi keyfini sürüyorum

Yardım edip yol gösteren siz arkadaşlara çok teşekkür ederim.

süper paket 1 seneymiş ama bana mh 2 sene dediği için 346 tl ye 2 sene kullanacağım keşke sende mh den yükseltseydin belki sana da 2 sene derlerdi yanlışlıkla :)

• bu arada hayırlı olsun iyi günlerde izleyin

• Teşekkür ederim. Ben fazla ustune dusmedim bulmuşken alayım dedim. Nasıl olsa 1 sene sonra kucagimiza düşerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

Teşekkür ederim. Ben fazla ustune dusmedim bulmuşken alayım dedim. Nasıl olsa 1 sene sonra kucagimiza düşerler.

dostum selamlar, hangi bayiden aldın modulu?
    istanbuldaysa ben de yarın gidip aynı yerden alıyım
  • Flo_Rida F kullanıcısına yanıt
    Dostum yusufpasayi biliyorsan hemen tramvay duraginin yaninda bayi. Adi And elektronik. Zaten dsmart tabelasini görürsün.

• Arkadaşlar Merhaba

Multivizyon,Hepsidigital gibi elektronik bayiler süper paketli d smart paketlerini uygun fiyatları satıyor(1 yıllık paket 330 TL).Bu modülleri orjinal d-smart bayilerinde farkı nedir.Bu fiyat farkı neren geliyor.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşır ise çok memnun olurum.

İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürkanist34

Arkadaşlar Merhaba

Multivizyon,Hepsidigital gibi elektronik bayiler süper paketli d smart paketlerini uygun fiyatları satıyor(1 yıllık paket 330 TL).Bu modülleri orjinal d-smart bayilerinde farkı nedir.Bu fiyat farkı neren geliyor.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşır ise çok memnun olurum.

İyi Günler

hiç bir fark yok arkdaşım gönül rahatlığınla kullanabilirsin
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Siz kullanıyormusunuz?Ya da etrafınızda kullanan var mı?Bi de benim televizyonum lg..acaba uyum sorunu yaşanır mı?
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Onlarda satilanlar cı. Dsmartin kendi yerinden alinanlar cı+.Cı+ daha iyi. Bundan dolayı ben o teknoloji mağazalarından almadım. Modüllerin arasındaki farkı sorucak olursan da 1 yukarda açıklaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 24 Ekim 2014; 17:36:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.