Şimdi Ara

D-Smart HD Alana Ayda 15 TL ye FULL HD Tv Kampanyası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • d-smart bayisiyle görüştüm kampanya bitiminde ya tekrar hd paket alarak devam ediyorsunuz ya 172TL vererek receverı alıyorsunuz sizin oluyor yada iade ediyorsunuz.
  • *Arkadaşlar 2008 dsmart üyesiyim Size tavsiyem kesinlikle bunlara kanmayın almayın dsmart tavsiye et.mi.yo.rum.!
    Nedeni belli futbol smart+d spor+beyaz perde vs. hergün kanal saklanıyor ve kapatılıyor.!
    Değişik uygulamalar yapılıyor evinize faturalar aydanaya olanlar 2ayda bir geliyor.!
    Müşteri h. ise lakait ilgisiz bu arada maxi paket+full hd üyesiyim 29,99TL.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 12 Ekim 2010; 9:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

Vestel Pixelence olarak 32 PF 6019 diye bir model yok. 32 PF 6011 var. Sanırım kampanya için yapılmış bir televizyon. Usb'den vide açmıyor. 2 hdmi girişi eksik tek farkı bu.

usb den video açıp açmadığını merak ediyorum alıp kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim theextasyofcold usb den video açmıyor diye yazmış vestel müşteri hizmetlerini aradım videolarınızı usb den rahatlıkla seyredebilirsiniz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasyaman

quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

Vestel Pixelence olarak 32 PF 6019 diye bir model yok. 32 PF 6011 var. Sanırım kampanya için yapılmış bir televizyon. Usb'den vide açmıyor. 2 hdmi girişi eksik tek farkı bu.

usb den video açıp açmadığını merak ediyorum alıp kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim theextasyofcold usb den video açmıyor diye yazmış vestel müşteri hizmetlerini aradım videolarınızı usb den rahatlıkla seyredebilirsiniz dedi

niye ürün özelliklerine yazmamışlar o zaman ??
    yazanlar şunlar :
    Pixellence Teknolojisi (Görüntünün tozunu alan teknoloji)
    -Full HD Çözünürlük 1920x1080
    -50.000:1 Dinamik kontrast oranı
    -2 HDMI girişi
    -USB özelliği: resim, müzik dosyalarına erişebilme
    -Dokunmatik tuş takımı

• Arkadaşlar benim bu kampanyada anlayamadığım bir olay var, müşteri hizmetlerini aradım doğru dürüst bir cevap alamadım. Bu kampanyada, bahsi geçen kanalları 24 ay boyunca bu fiyattan mı izleyeceğiz, yoksa bu paketler 1 yıllık mı?
  • 24 ay paketlerde.
  • ben 82 cm olandan almak istiyorum.bugün bayiye gittim ve tv yi gördüm.gerçekten oldukça netti.yanlız benim merak ettiğim 2 soru var?

1.bu televiyona bilgisayarımı bağlayığ full hd oyun oynayabilir miyim? (ati radeon hd 3400)
    2.bende HDMI uyumlu dvd oynatıcı var.bendeki normal filmleri şimdi full hd olarak izleyebilir miyim?yoksa hd filmler ayrı mı satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

ben 82 cm olandan almak istiyorum.bugün bayiye gittim ve tv yi gördüm.gerçekten oldukça netti.yanlız benim merak ettiğim 2 soru var?

1.bu televiyona bilgisayarımı bağlayığ full hd oyun oynayabilir miyim? (ati radeon hd 3400)
    2.bende HDMI uyumlu dvd oynatıcı var.bendeki normal filmleri şimdi full hd olarak izleyebilir miyim?yoksa hd filmler ayrı mı satılıyor?

yaw o ekran kartı ile full hd oyun mu oynatır. full hd oyun için en az 48xx, 57xx, 58xx serisi ekran kartı lazım. tabi işlemci ve ram durumunda önemli.
    hd filmler ayrı satılıyor diye bişey yok. hd demek filmin 1920*1080 çözünürlükte olması demek. tabi illa bu çözünürlük olacak değil. 1280*720 çözünürlüktede hd kalitesini yakalarsın ama tam anlamı ile değil. film alırken yada sen hazırlıyorsan filmi çözünürlüğne dikkat edeceksin.

• ben bugün sordum bu kapmanyayı d-smart bayisine 24 ay bitiminde cihazı ya iade edeceksiniz yada 175 tl ödeme yapacaksınız diyor hiç cazip değil... tavsiye etmiyorum
  • Bu kampanyadan başka faydalanan arkadaşlar var mı? Çünkü aklımda ya bu paketle tv'yi almak var AİLE paketiyle, ya da FULL HD bi tv alıp yanına da dreambox'ı bağlamak var :) sizcehangisini tercih etmek daha mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

ben 82 cm olandan almak istiyorum.bugün bayiye gittim ve tv yi gördüm.gerçekten oldukça netti.yanlız benim merak ettiğim 2 soru var?

Sendeki hdmi uyumlu dvd player ile sadece dvd,divx gibi düşük çöznürlükleri upscale olarak izleyebilirsin.. HD yayını playerla izleyemezsin.
  • vestel mi ? neden başka marka bulamadınız sanki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.