Şimdi Ara

D-SMART HD + VE BLUE 24 AY TAH. AYLIK 29 TL UYGUN MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D smart üyesiyim. üyelik devamı için aradılar. hd de kalırsam 12 ay 22 TL (aylık), hd + a geçersem aylık 29 TL (24 ay) sinema dizi belgesel yetişkin ve blue sizce uygun mu?

• Pahalı.15 e çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Pahalı.15 e çek

ciddi misiniz? yani 15 tl ye HD PLUS izleyen var mıdır?
  • Dsmart teklifleri konusu var orayı bi incele.10 15 en fazla 20.zaten dsmartta bişi kalmadı niye veresinki o kadar para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz konuyu göz attım ama net fiyat paylaşan yok
  • Bana HD için 19 lira teklif etmişlerdi. Yetişkin içerik hariç. İptal ettirdim zaten de HD+ ve BLU da içine dahilse fena fiyat sayılmaz.
    25 civarına çekebilirseniz daha iyi...

Acele etmeyin, iptal talebini yapın. İlk talebi verdiğinizde bir teklif yaparlar kabul etmeyin. İkinci kez iptal ettirmekten vazgeçirmek için aradıklarında teklif yaparlar kabul etmeyin. İptal talebinizi devreye almasını isteyin.
    Son kez iptalin onayı için arayacaklar. Orada muhtemelen verebilecekleri en düşük teklifi verirler. Kabul edip etmemek size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bana HD için 19 lira teklif etmişlerdi. Yetişkin içerik hariç. İptal ettirdim zaten de HD+ ve BLU da içine dahilse fena fiyat sayılmaz.
    25 civarına çekebilirseniz daha iyi...

Acele etmeyin, iptal talebini yapın. İlk talebi verdiğinizde bir teklif yaparlar kabul etmeyin. İkinci kez iptal ettirmekten vazgeçirmek için aradıklarında teklif yaparlar kabul etmeyin. İptal talebinizi devreye almasını isteyin.
    Son kez iptalin onayı için arayacaklar. Orada muhtemelen verebilecekleri en düşük teklifi verirler. Kabul edip etmemek size kalmış.

Aynen yöntem bu sekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler tamam iptal edecem deyip sonucunu görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.