Bildirim
D-SMART HD + VE BLUE 24 AY TAH. AYLIK 29 TL UYGUN MU?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Pahalı.15 e çek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Pahalı.15 e çek
ciddi misiniz? yani 15 tl ye HD PLUS izleyen var mıdır? -
Dsmart teklifleri konusu var orayı bi incele.10 15 en fazla 20.zaten dsmartta bişi kalmadı niye veresinki o kadar para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz konuyu göz attım ama net fiyat paylaşan yok -
Bana HD için 19 lira teklif etmişlerdi. Yetişkin içerik hariç. İptal ettirdim zaten de HD+ ve BLU da içine dahilse fena fiyat sayılmaz.
25 civarına çekebilirseniz daha iyi...
Acele etmeyin, iptal talebini yapın. İlk talebi verdiğinizde bir teklif yaparlar kabul etmeyin. İkinci kez iptal ettirmekten vazgeçirmek için aradıklarında teklif yaparlar kabul etmeyin. İptal talebinizi devreye almasını isteyin.
Son kez iptalin onayı için arayacaklar. Orada muhtemelen verebilecekleri en düşük teklifi verirler. Kabul edip etmemek size kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowtr
Bana HD için 19 lira teklif etmişlerdi. Yetişkin içerik hariç. İptal ettirdim zaten de HD+ ve BLU da içine dahilse fena fiyat sayılmaz.
25 civarına çekebilirseniz daha iyi...
Acele etmeyin, iptal talebini yapın. İlk talebi verdiğinizde bir teklif yaparlar kabul etmeyin. İkinci kez iptal ettirmekten vazgeçirmek için aradıklarında teklif yaparlar kabul etmeyin. İptal talebinizi devreye almasını isteyin.
Son kez iptalin onayı için arayacaklar. Orada muhtemelen verebilecekleri en düşük teklifi verirler. Kabul edip etmemek size kalmış.
Aynen yöntem bu sekilde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler tamam iptal edecem deyip sonucunu görelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X