Arkadaşlar, yıllardır kullandığım Beko-500 dci uydu alıcım artık emekliye ayrıldı.Genel olarak Panasonic L42ET5E televizyonumda SD performansı olarak harika bir uydu alıcısıydı çok memnundum.Arızalanınca yaptırmak yerine atıl bir vaziyette duran vestel 940 cihazı kullanmaya başladım.Performans olarak kumanda kullanımı olarak beko'nun yanından geçmediği gibi tvden soğuttu adamı. Şu sıralar D-smart'a kafayı takmış bir vaziyetteyim.Cihazın mülkiyetini vermemesi kafamı bulandırıyor.Ben belki 1 yıllık üye olacağım 1 yıl sonunda üyeliğimi devam ettirmeyeceğim ee ne olacak cihazı iademi edeceğim. Bu yüzden d-smart uyumlu sorun çıkartmayan, görüntü kalitesi iyi bir cihaz almak istiyorum. Forumlarda cirit ata ata sarhoş oldum. Vu+, Gigablue yada Hiremco düşünüyorum ama bu cihazlardada sorun yaşayan insanlarda az değil.Bu işten anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler...
atlanta hd box t tuşlu + dsmart modül kullanıyorum sorunsuz gayet güzel görüntü tavsiye ederim , düşük bir cihaz arıyorsanız silvermax 12800hd plus ilede dsmart modül kullanıyorum oda gayet tatmin edici görüntü sorunsuz kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xeon78
Arkadaşlar, yıllardır kullandığım Beko-500 dci uydu alıcım artık emekliye ayrıldı.Genel olarak Panasonic L42ET5E televizyonumda SD performansı olarak harika bir uydu alıcısıydı çok memnundum.Arızalanınca yaptırmak yerine atıl bir vaziyette duran vestel 940 cihazı kullanmaya başladım.Performans olarak kumanda kullanımı olarak beko'nun yanından geçmediği gibi tvden soğuttu adamı. Şu sıralar D-smart'a kafayı takmış bir vaziyetteyim.Cihazın mülkiyetini vermemesi kafamı bulandırıyor.Ben belki 1 yıllık üye olacağım 1 yıl sonunda üyeliğimi devam ettirmeyeceğim ee ne olacak cihazı iademi edeceğim. Bu yüzden d-smart uyumlu sorun çıkartmayan, görüntü kalitesi iyi bir cihaz almak istiyorum. Forumlarda cirit ata ata sarhoş oldum. Vu+, Gigablue yada Hiremco düşünüyorum ama bu cihazlardada sorun yaşayan insanlarda az değil.Bu işten anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler...
merhaba
atlanta hdbox tavsıye ederım bzıde dsmart modul ıle sorunsuz kullanırsınız
ve her frekans degsimınde teknık destek bulabılecegınız bır cıhazınız olur
cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim konu d-smartı kullanırken kitlenme, mozaiklenme, kanal geçiş hızı yavaşmı ve mesela sinema kanalında oynayan filmle ilgili bilgi alabiliyormusunuz?
quote:
cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim konu d-smartı kullanırken kitlenme, mozaiklenme, kanal geçiş hızı yavaşmı ve mesela sinema kanalında oynayan filmle ilgili bilgi alabiliyormusunuz?
atlanta hdbox veya smart g4 modelı yazılımsal kılıtlenme yapmaz
mozaıklenme sınyal dusuk ıse hd kanallarda her marka cıhazda yapabilir sınyall ıle ılgılıdır
kanal gecıslerı hızlıdır smartg4 modelınde fta cıhaz gb gecer
Cevaplar için teşekkürler.. Bir şey daha soracağım çeşitli sitelerde modüllü üyelikler satılıyor. Bu modüllerin mülkiyeti banamı ait oluyor?
12 aylık modüllerde modülün mülkiyeti size ait sözleşmeli almıyorsunuz o nedenle geri isteme hakları yok.
quote:
Gigablue ürünlerinde d-smartta hiçbir sorun yaşamazsınız merak etmeyin.
quote:
kanal geçiş hızı normal ancak 1300 Mhz lik cihazlarda yaklaşık 1 sn kadar önce açılıyor. ( gigablue quad gibi) kanalları epg si varsa bilgi alabiliyorsunuz ki d-smartın kendi sinema kanallarında epg var bnu konuda da ok
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme