Şimdi Ara

D-SMART + Internet 55 TL Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu internetli kampanyada HD receiver verecegini soyluyor.

Asil sormak istedigim nokta, bu paketi kullanan kimse varr mi?? Internet hizi konusunda paylasimlarinizi bekliyorum.

Iyi forumlar

• ben de aynı kampanya hakkında bilgi istiyorum.
    bir de teledunya nın 59 liraya teledünya ve 3mbit sınırsız neti var.
    hangisi daha iyi olur?

ben hem tv hem de net olan bir kampanya arıyorum. yeni eve taşındım daha bağlatamadım hiçbirşey.
  • Ayni sekilde televizyon ve internet paketi ariyordum. Tivibu cok hosuma gitmisti ama hakkinda olumlu yorum duyamayinca mecburen vazgectim ve en mantiklisi Dsmart geldi bana, interneti sorunsuz ve hizliysa tercih edilebilir gibi duruyor.
  • akk uygulanıyor malumunuz 50 gb ı geçince. Bunu bilin ayda 65 liraya netlimitsiz internet + 35 liralık hd paketli d-smart. Bence avantajlı paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

akk uygulanıyor malumunuz 50 gb ı geçince. Bunu bilin ayda 65 liraya netlimitsiz internet + 35 liralık hd paketli d-smart. Bence avantajlı paket.

Hocam dsmart AKK'da güncelleme yapmadı mı? Hala 50 GB mi?
  • quote:

akk uygulanıyor malumunuz 50 gb ı geçince. Bunu bilin ayda 65 liraya netlimitsiz internet + 35 liralık hd paketli d-smart. Bence avantajlı paket.

totalde 100 lira oluyor, bence internet ve televizyon için çok fazla bir para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

totalde 100 olmuyor yine 65tl oluyor yani dsmart internetin yanında bedava geliyor tabi 2 yıllık sözleşme imzalarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    TV+ Plus 3 Aylık Premium 150 TL
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgodzi

quote:

quote:

totalde 100 olmuyor yine 65tl oluyor yani dsmart internetin yanında bedava geliyor tabi 2 yıllık sözleşme imzalarsan

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet

şu kampanyadan mı bahsediyorsunuz?
    eğer öyleyse 2mbit sınırsız net ve hd giriş paketi 64 lira yapıyor.

teledunya ve uydu net 3mbit sınırsız + hd kutu 62 lira :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardgodzi

quote:

quote:

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet

şu kampanyadan mı bahsediyorsunuz?
    eğer öyleyse 2mbit sınırsız net ve hd giriş paketi 64 lira yapıyor.

teledunya ve uydu net 3mbit sınırsız + hd kutu 62 lira :)

8 mb kadar net limitsiz +maxi Hd 65 tl dostum uygun yani

• ben geçtim p.tesi günü dsmart(sd yayın)+8 mb e kadar limitsiz internet (modem activasyon dahil)59 tl ttnetim vardı ort hız 5 mbit felandı smile ise 7 8 arası ama dip 7 mbit bayagı memnunum :) digiturk kullanıyordum maçlar haric 42 tl ödüyordum etti mi size 59+42=101 tl şimdi sadece 59 tl ödüyorum(sabit tel ücretini saymıyorum orda da giriyor burda da :) senede 504 tl kar ediyorum kısaca
  • modül girisli hd uydu alıcım var bu kampanyaya gecmek istiyorum dedim bugun musteri hizmetlerine ama bir sartla modul ve kart verirseniz musteri hizmetleri yok su an sadece cihaz veriyoruz modul ve kart vermiyoruz dediler normalde modul ve kart satislari da var halbuki isteyene cihaz isteyene modulle bu kampanyayı yapsalar daha cok kişi abone olur benim gibi hd cihazı mevcut kişiler extra ikinci cihazı ne yapsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

modül girisli hd uydu alıcım var bu kampanyaya gecmek istiyorum dedim bugun musteri hizmetlerine ama bir sartla modul ve kart verirseniz musteri hizmetleri yok su an sadece cihaz veriyoruz modul ve kart vermiyoruz dediler normalde modul ve kart satislari da var halbuki isteyene cihaz isteyene modulle bu kampanyayı yapsalar daha cok kişi abone olur benim gibi hd cihazı mevcut kişiler extra ikinci cihazı ne yapsin ...

Modülü ayrıca satan yerler var hocam. Oralardan kampanya zamanları alabilirsin
  • Dsmart kampanyaya basvurduk ve telefonla ddonduler, bu 55 tl lik paketin HD olmadigini soyledidler ve bana cok mantiksiz geldi. Tivibu ya basvurdk, geldiler kuruldu en azindan 2 aylik deneme surem war ve memnunum. Goruntusu cok kotu degil. Haftalik gecmisleri izleyebilmen cok guzel.

Bilgiyi paylasayim istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcem54

Dsmart kampanyaya basvurduk ve telefonla ddonduler, bu 55 tl lik paketin HD olmadigini soyledidler ve bana cok mantiksiz geldi. Tivibu ya basvurdk, geldiler kuruldu en azindan 2 aylik deneme surem war ve memnunum. Goruntusu cok kotu degil. Haftalik gecmisleri izleyebilmen cok guzel.

Bilgiyi paylasayim istedim.

hd ye geçersen aylık 10 tl fark ödüyorsun sanırım tivibu ttnetin hizmeti olduğu için ilk çıktığından beri hiç sıcak bakamadım
  • 2 senedir d smart (smile adsl) kotalı int kullanıyorum.tahaütümün bitmesinden sonra iptal için aradıktan sonra bana geri dönüs yaptılar ve bu kampanyadan bahsettiler.ben biri adsl yazlıkçı tarifesine geçmeyi düşünürken arayan arkadaşın tavsiyesi ile kampanyaya katıldım.ancak eski aboneliğimin iptal edilmeden yani yeni kurulum v.s yapılmadan paket değişitirmek istiyorum dedim onlarda tabi ki siz eski müşterimizsiniz v.s diyerek kabul ettiler.ve d smart maxi hd paket ve sınırsız internet tercihimi yaptım.ve sordum ben bu paketi bugünden itibaren kullanabiliyor myum diye bana müşteri temsilcisi ayın 1 itibariyle aktif olacak dedi ve özellikle sordum ayın 1 inde sınırsız pakete geçecek miyim diye evet dedi..buraya kadar herşey normal..ve 3 ekimde bana mesaj geldi ''kotanızın %80 ini kullandınız diye.müşteri temsilcisini aradım ve bildiğimiz smile adsl yani şimdiki d smart adsl kabusu başladı.en az 7-8 müşteri temsilcisi ile görüştüm.adsl bölümü tv bölümüne tv bölümü adsl bölümüne attı topu.tv bölümü bizde sınırsız paket görünüyor v.s derken en son görüşmede ama sizin bir aboneliğiniz daha var o da aktif 4 gb kotalı da kullanıyorsunuz dedi.ben tekrar tekrar herkese derdimi anlatmaktan bıkmış olarak ben ttnetle mi görüşüyorum yada başka bir servis sağlayıcısı ile mi sen nasıl bana iki paket açarsın d smart net olarak diye sorduğumda 4 gb paketi ekim ayında kullanacak sınırsıza kasımda geçeceksiniz d smart tv için de kasım ayı faturası ayrı olacak gibi bir sonuç çıkardı.ayın 28 inde yaptığım görüşmenin dinlenmesini defalarca talep etmeme rağmen bana bir geri dönüş v.s olmadı.son bu 3 gündür yaşanılan bu tutarsız,ticari ahlaka sığmayan ve tipik şark kurnazlıkları içeren davranışlarından dolayı dün iptal başvurusu yaptım.eğer sorunsuz bir iptal yaşarsam benden iyisi yok çünkü d smartın ne olduğunu bile bile (daha öncede bir nakil işlemimde nakil olacak telefonumu yanlış yazan müşteri temsilcisi yüzünden neredeyse türktelekom semtteki santrali yeniden kurdu ama bunlar hala biz telefondan sinyal alamıyoruz diye 15 gün nakil yapamamıştı.en son ben sıfırdan hiçbişey olmamış gibi yeniden başlayalım belki bir hata vardır diye bir gerizekalıyla konuşur gibi adım adım işlem tekrarı yaparken numaranın yanlış olduğunu farketmiştik.onda da beni suçladılar tabi ama dedim kayıtları açın dinleyin ben yanlış verdiysem ben özür dilerim hata sizdeyse siz dileyin diye.ama özür dilemek ne kelime bunlar için.neyse..)kendi başımıza açtığımız bir d smart kaosu oldu bu.paranızla rezil olmak istiyorsanız bunlardan iyisini bulamazsınız..herkese tavsiye ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.