Şimdi Ara

D-smart modül alınır mı moduül hakkında sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şikayet oluşturdum. Telefon kayıtlarına bakacaklar. Yalnız tam ödemeyi yaptığım aramada yoksa önceki aramada mı iki yıl dediler emin değilim. Ödemeyi yaptığınız arama dilkate alınır diyorlar. Seninki düzeltilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Şikayet oluşturdum. Telefon kayıtlarına bakacaklar. Yalnız tam ödemeyi yaptığım aramada yoksa önceki aramada mı iki yıl dediler emin değilim. Ödemeyi yaptığınız arama dilkate alınır diyorlar. Seninki düzeltilebilir.

Ben ödemeyi yaptığım anda 2 yıl mı diye sordum evet dediler. İnşallah senin benim ve bu durumda mağdur olup kandırılan herkesinki düzeltilir.
  • İyi fiyat vermişler size bana aynı fiyata diziden sinema paketine yükselttiler 1 yıllık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Sonuç alırsan bizi de haberdar et. Gerçi gene iyi fiyata abone olduk.

Sorunum çözüldü. Telefon görüşme kayıtlarım dinlenmiş ve bana 2 yıl Süper Paket bedeli 96,55 TL söylendiği anlaşılmış olup, 2 yıl yerine yanlışlıkla verilen 1 yıllık Süper Paket bitiminde 1 yıl hediye Süper Paket verilecekmiş.
  • Sen 1 sene bitiminde gene ara bence :-D bunların dedikleri birbirini tutmuyo.1 seneki önceki kayıtlarımı dinleyin desen uğraşmazlar artık :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Sen 1 sene bitiminde gene ara bence :-D bunların dedikleri birbirini tutmuyo.1 seneki önceki kayıtlarımı dinleyin desen uğraşmazlar artık :-)

Zaten arayın dedi, not düşüyorum buraya dedi. Bu görüşmenin tarih ve saatini not alıyorum bende dedim. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.