kendiniz yapamiyorsaniz kutuyu aldiginiz yerden sifreyi kirdirmayi deneyin
paylaşım için tsk'l3r jilet03 su d-smart derdınden kurtardın mıletııı... ellerıne saglıkk...
HRT 2 çözülemiyor şu an. VT4 Astra'da her yerden o yayını almak kolay değil ayrıca onun şifreleri public mi ? Ben sanmıyorum olacağını. SRG kanalları açık bildiğim kadarıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: NetX
HRT 2 çözülemiyor şu an. VT4 Astra'da her yerden o yayını almak kolay değil ayrıca onun şifreleri public mi ? Ben sanmıyorum olacağını. SRG kanalları açık bildiğim kadarıyla.
SRG ve VT4 sıfrelı degıl acılıyorr ama HRT 2 sifrelı oda arada bır canı sıkılırsa yayını goruntuluyor ama 10 dakıka sonra sifreye gırıyor arkadasımm...
quote:
Orjinalden alıntı: $izofren!
SRG ve VT4 sıfrelı degıl acılıyorr ama HRT 2 sifrelı oda arada bır canı sıkılırsa yayını goruntuluyor ama 10 dakıka sonra sifreye gırıyor arkadasımm...
SRG şifreli fakat şifreleri public olduğundan her cihazda izlenebiliyor. VT4 kanalını bilmiyorum ASTRA uydusu olmadığı için fakat IRDETO 2 yazdığını görünce izlenemiyordur diye düşündüm şifresizse güzel olur ASTRA ya bakan çanağı olanlar için. HRT-2 ise uzun yıllar Via1 ile izlendi Via2 ye geçtikten sonra public olmadı arasıra yayını tanıtımlar için açılıyor evet maçlarda açmazlar. Şu an o kanalı izlemenin tek yolu cardsharing kullanmak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme