Şimdi Ara

d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!! peki biz!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
12
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azıcık mantıklı düşünün, d-smart madem mevcut kullanıcıları umursamıyor (bende 2008 sunny makina var), neden eski cihazları toplama derdine düştü?

çok büyük çakallık var ortada, bence imzalamayın sözleşme, tekliflere aldanmayın. bu perşembe a 101 e hometech uydu alıcısı gelecek 50 liraya, gidin idareten ondan alın, ben öyle yapacağım. 20 senede geçse d-smart var olduğu sürece, bu cihazlar d-smartın zayıf karnıdır. 4-5 sene öncede akıllı kumanda hediyesi ile insanları kandırdılar. ben 2008 yılında 2 cihaza çanakla birlikte 1100 lira verdim, ikiside çalışır durumda bekliyor. inanıyorum ki eninde sonunda o paraları günümüz değerlerinde geri iade alacağız. yeterki emsal teşkil edecek bir karar alınsın yetkili mercilerce.

sizler yani henüz kandıramadıkları bizler ; elinizdeki cihazlara sahip çıkın, oyuna gelmeyin, eninde sonunda doğan medyanın içinde patlayacak bu cihazlar. yeterki oyuna gelmeyin, aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

azıcık mantıklı düşünün, d-smart madem mevcut kullanıcıları umursamıyor (bende 2008 sunny makina var), neden eski cihazları toplama derdine düştü?

çok büyük çakallık var ortada, bence imzalamayın sözleşme, tekliflere aldanmayın. bu perşembe a 101 e hometech uydu alıcısı gelecek 50 liraya, gidin idareten ondan alın, ben öyle yapacağım. 20 senede geçse d-smart var olduğu sürece, bu cihazlar d-smartın zayıf karnıdır. 4-5 sene öncede akıllı kumanda hediyesi ile insanları kandırdılar. ben 2008 yılında 2 cihaza çanakla birlikte 1100 lira verdim, ikiside çalışır durumda bekliyor. inanıyorum ki eninde sonunda o paraları günümüz değerlerinde geri iade alacağız. yeterki emsal teşkil edecek bir karar alınsın yetkili mercilerce.

sizler yani henüz kandıramadıkları bizler ; elinizdeki cihazlara sahip çıkın, oyuna gelmeyin, eninde sonunda doğan medyanın içinde patlayacak bu cihazlar. yeterki oyuna gelmeyin, aldanmayın.

Neden tekliflerle yeni cihaz vermeyi iatiyor, çünkü bir yandan da müşteri kaybetmek iatemiyor yeni müşterileri olsun istiyor. Kutuyu almasının altında bir sebep yok. 2 yıl taahhüt karşılığında yeni HD kutu veriyor, eski kutu sende kalıyor. 1 yıl taahhüt istersen eski kutuyu alıyorlar. Eski kutular zaten sadece uyduda şifresiz yayınları izleyebilecek. Daha önce çok söyledim bence bu işte dsmart ın yasal dayanağı mevcut. Yani dava ile çözülemez. Adamlar batsa siz yine para istersiniz hani ömür boyuydu diye. Yine iyi bile dayandı. Platform işinde herşey tek başına platformun elinde değil. Kanallar anlaşma yenilemeyebiliyor. Discovery Networks te SD yayınları sonlandıracak. Hepsinin HD kanalları şuanda test ediliyor.

• Ulusal sd kanalları izleyebilecekmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Ulusal sd kanalları izleyebilecekmiyiz?

Evet izleyebileceksiniz. Sadece d-smart a özel şifreli yayın yapan sd kanallar sonlanıyor. Örneğin Discovery Channel, Dsicovery Science ve Animal Planet artık HD yayına geçiyor, he.de tüm platformlarda. Şuanda Discovery Networks aktarma TP sinde test ediliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

quote:

Evet izleyebileceksiniz. Sadece d-smart a özel şifreli yayın yapan sd kanallar sonlanıyor. Örneğin Discovery Channel, Dsicovery Science ve Animal Planet artık HD yayına geçiyor, he.de tüm platformlarda. Şuanda Discovery Networks aktarma TP sinde test ediliyorlar.

Bazıları ulusal kanallarında açılmadığını ekranda kart uyarısı yazdığını söylemiş

• 2 adet D-smart cihazıda bende var dün itibari ile benimde ömür boyu açık olduğu tahüt edilen kanalalrım gitti diğer ulusal yayınlar duruyor.Şikayet vara bende yazdım
    copy paste şeklinde cevap veriyorlar cevabın ardından 3 mesaj daha attım hiç sallayan olmadı ben kesinlikle üste para verip HD cihaz almayı düşünmüyorum
    D-smartın yarin birgün 15 tl değil düşündükte sizden 45 tl almamız lazım demeyeceği ne malum tahüt var falan dmeyim bu makinalarda dsmartın tahütündeyken uçtu gitti.
    Ayrıca D-smart tüm yayınların HD ye geçtiği bahanesi ile bizden bu kanalalrı oaluyor fakat pakelerdeki kanal listelerinde hala HD kanallar ve diğer kanallar şeklinde ayrım var
    sanırım bu iş mahkeme ile ancak çözülür ne şikayet var ne bimer nede btk biçözüm olmaz gibi duruyor d-smartın bizden talep edebileceği tek şey hd uydu cihazının parası olabilir
    diğer yollar usulsüz ve kanunsuzdur.

• quote:

quote:

quote:

Bazıları ulusal kanallarında açılmadığını ekranda kart uyarısı yazdığını söylemiş

Müşteri hizmetlerini arayınca sinyal yollayıp açıyorlarmış.

İşte esas hukuksuzluk burada olabilir. Yani mülkiyeti size ait olan kutudaki ücretsiz uydu yayınlarını (fta) izlemenize engel olamazlar.

Şimdi bana bazı arkadaşlar kızacak, daha önce dedikleri gibi dsmart çalışanımısın gibi saçma sapan şeyler söyleyecekler ama yine de yazacağım burası bilgi paylaşım yeri.

6502 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN GEREĞİNCE SATIŞ SONRASI HİZMET VERİLMESİ ZORUNLU OLAN
    ÜRÜNLER LİSTESİ nde uydu alıcıların ömrü 7 yıl olarak belirlenmiş. Aynı kanunun 5. maddesi tüm firmaların buna uyması gerektiğine hükmetmiş. Bu süre sonunda firmaların cihazlarına destek verme zorunluluğu BULUNMAMAKTADIR.

2007 cihazlar için verilmesi gereken destek ömrü bitmiştir. Bundan sonra cihazlara yazılım ve servis desteği sunma zorunluluğu yoktur.

Yinede isteyen herkes hakkını istediği mercide aramasında fayda var. Sonucu ne olacak bende çok merak ediyorum. Benim yazdıklarım sadece beni bağlar. Benimde eskiden kalma üyeliğom var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 19 Aralık 2015; 12:07:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

azıcık mantıklı düşünün, d-smart madem mevcut kullanıcıları umursamıyor (bende 2008 sunny makina var), neden eski cihazları toplama derdine düştü?

Neden tekliflerle yeni cihaz vermeyi iatiyor, çünkü bir yandan da müşteri kaybetmek iatemiyor yeni müşterileri olsun istiyor. Kutuyu almasının altında bir sebep yok. 2 yıl taahhüt karşılığında yeni HD kutu veriyor, eski kutu sende kalıyor. 1 yıl taahhüt istersen eski kutuyu alıyorlar. Eski kutular zaten sadece uyduda şifresiz yayınları izleyebilecek. Daha önce çok söyledim bence bu işte dsmart ın yasal dayanağı mevcut. Yani dava ile çözülemez. Adamlar batsa siz yine para istersiniz hani ömür boyuydu diye. Yine iyi bile dayandı. Platform işinde herşey tek başına platformun elinde değil. Kanallar anlaşma yenilemeyebiliyor. Discovery Networks te SD yayınları sonlandıracak. Hepsinin HD kanalları şuanda test ediliyor.

konu içerisindeki bütün mesajlarını okudum, ciddi olarak söylüyorum bunu ; ya ağır trollsün, ya d-smartın paralı elemanısın yada ruh hastasısın. bu üç seçenekten başka açıklaman yok senin. sürekli insanları olumsuz anlamda etkileyip ya haklarını aramaması yada yeni sözleşme imzalamaları yönünde argümanlar sunup ALGI OPERASYONU yapıyorsun.

konu içerisindeji mesajlarını periyodik bir sıra okuyan dikkatli bir insan insan,tüketici lehine tek kelime olumlu bir yaklaşımın olmadığı gibi doğan medyanın sunduğu teklifler yasal dayanakları gibi zibilyon tane saçma argüman sunduğunu ve bu cevaplarını gayet kendinden emin firma yetkilisi edasıyla yaptığını anlayabilir.

çok göze battın eleman, burdan sana daha fazla maaş çıkmayacak. hadi başka forumlardaki garipleri kandırmaya git.

• SD cihaz kullanan herkes 2007 abonesi değil, bunu da hatırda tutmak lâzım. D•Smart geçen seneye kadar SD cihaz dağıtımını sürdürdü. Firma maliyetsiz tekliflerle eleyebildiği kadar müşteriyi elemenin derdinde. Ne kadar SD cihazı piyasadan temizlerse işini o kadar kolaylaştırmış olacak.

D•Smart'tan kendi lehine olduğu kadar benim lehime bir teklif gelene kadar kabul etmeyeceğim. Bana ücretli abobelik verecek ama zamanında dünyanın parasını verdiğim cihaza bedavadan el koyacak. Yok öyle bedava ekmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Aralık 2015; 12:50:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte esas hukuksuzluk burada olabilir. Yani mülkiyeti size ait olan kutudaki ücretsiz uydu yayınlarını (fta) izlemenize engel olamazlar.

Şimdi bana bazı arkadaşlar kızacak, daha önce dedikleri gibi dsmart çalışanımısın gibi saçma sapan şeyler söyleyecekler ama yine de yazacağım burası bilgi paylaşım yeri.

6502 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN GEREĞİNCE SATIŞ SONRASI HİZMET VERİLMESİ ZORUNLU OLAN
    ÜRÜNLER LİSTESİ nde uydu alıcıların ömrü 7 yıl olarak belirlenmiş. Aynı kanunun 5. maddesi tüm firmaların buna uyması gerektiğine hükmetmiş. Bu süre sonunda firmaların cihazlarına destek verme zorunluluğu BULUNMAMAKTADIR.

2007 cihazlar için verilmesi gereken destek ömrü bitmiştir. Bundan sonra cihazlara yazılım ve servis desteği sunma zorunluluğu yoktur.

Yinede isteyen herkes hakkını istediği mercide aramasında fayda var. Sonucu ne olacak bende çok merak ediyorum. Benim yazdıklarım sadece beni bağlar. Benimde eskiden kalma üyeliğom var.

Ben 2010da aldim. Yani bana 2 sene daha destek vermek zorunda..

• Benim kanallar şifrelendi. MH arayın diyor. Önceki mesajıma kızdılar galiba.

Edit: İşin garibi normalde izlenememesi gereken Smart Spor 1 ve 2 açık. Sizlerde açık mı bunlar?

Edit 2: Web sitesinden yazmıştım, şimdi geri geldi kanallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Aralık 2015; 17:03:40 >
  • Benim discovery de gitmis aradim biraz once actilar ne diyim dogan medya taşinla dikilirsin insallah

• Arkadaşlar aranızda 15 lira teklif edilen değişim kullanıcısı varsa bana bi yardımcı olun. Şimdi 15 lira olan aile paketine 1 yıl taahhüt verdiğinizde bütün kanallar 1 yıl açık mı? Ben 26 ödeyeceğim sinema dizi spora ama 15 liralik pakette de herşey açık bende de. E bu durumda 15 olanı secmek daha mantıklı değilmi. Üstelik benim taahhüt 24 ay. Şu işin aslını bilen biri bana anlatsın ya durduk yere kazık yemiş gibi hissettim şimdi olmadı gider iptal ettiririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bize verilen taahhütname
     d-smart sd yayını 1 ocakta bitiyor..!!  peki biz!!!

• bu işin sonuçlanacağı tek yer tüketici hakları hakem heyetidir. dün yeni bir uydu alıcısı satın aldım, inşallah şu cihazları doğan medyaya bugün ki değerinden kitlerizde hırsızlıklarının usulsüzlüklerinin cezasını çekerler.

• Bende sunulan teklifi kabul etmedim cihaz bi acilyor bi acilmiyor 3 isik hatasi alıyorum oradanmi kumanda ediyorlar anlamadım

• bana daha teklif sunan olmadı. İlginçtir.
  • freddie34 F kullanıcısına yanıt
    3 led ışık yaniyorsa cihaz bozulmuştur tamir gerekiyor parca degistiriyorlar içinden

• Müşteri hizmetlerini bugün aradım, SD kutu değişim kampanyası için 12 aylık mega paketi 20 TL olduğunu söyledi...

15 TL olarak ısrar etmeme rağmen değiştirmediler, ben de reddettim.

Bir diğer aboneliğim daha var, sanırım komple D-Smart aboneliğimi kapattıracağım. Bir öyle bir böyle diyorlar. Yarın başımıza başka şeyler çıkaracaklardır.
  • Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. Adamlar 7 yıl bedava bu hizmeti vermiş gerçekten yine iyi. Şuan yapacakları bir şey yok ama bizimde yapacak bir şeyimiz yok. Teknoloji gelişiyor ve bu hd olmayan kalitesiz yayınlar eninde sonunda tamamen ortadan kalkacak. Hatta bence çok yakında ortadan kalkarlar.

En ucuz şekilde yine hd kalitesine geçiyoruz. Ben mesaj gelince diğerlerini aradım daha ucuza bir seçenek maalesef bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.