Şimdi Ara

##D smart uydu alıcı 'Boot' yazısı.##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmart hd+ uydu alıcım var. Her 2-3 saate bir güncellemeye alıyor, alıcıda boot yazıyor. Ancak sürekli %0 da kalıyor. Fişini çekip takınca 2-3 saat normal izleniyor sonra tekrar aynı sorun. Teknik servisi aradım sorunu anlamadılar bile. 3 aydır fişi çek tak yaparak kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-Smart Uydu Alıcısında "Boot" Yazısının Anlamı

Uydu alıcınızda "Boot" yazısı görüyorsanız, bu, cihazınızın işletim sistemini yüklemeye çalıştığı anlamına gelir. Bu genellikle cihaz ilk kez açıldığında veya bir yazılım güncellemesi yüklendiğinde olur.

D-Smart Boot Hatası

Bazı durumlarda, uydu alıcısı "Boot" yazısında takılıp kalabilir ve bu da "D-Smart boot hatası" olarak bilinir. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Bozuk yazılım
    • Donanım arızası
    • Elektrik kesintileri

D-Smart Boot Hatası Nasıl Düzeltilir?

D-Smart boot hatasını düzeltmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Uydu alıcısını kapatıp tekrar açın.
    • Uydu alıcısının fişini çekip yeniden takın.
    • Uydu alıcısını fabrika ayarlarına sıfırlayın (bu, tüm ayarlarınızı ve kanallarınızı silecektir).
    • D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Uydu Alıcısı Boot Sorunu

Uydu alıcısı boot sorunu, yalnızca D-Smart cihazlarıyla sınırlı değildir. Diğer uydu alıcı markaları da bu sorunu yaşayabilir. Sorunu çözmek için yukarıda listelenen adımları deneyebilirsiniz.

Önemli Not: Uydu alıcınız hala "Boot" yazısında takılı kalıyorsa, cihazda bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, profesyonel bir teknisyene başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çanak ayarsız ise güncelleme yaptığı frekanstan indirme işlemi yapamıyor cihaz. Sana tavsiyem başka bir ayarlı çanakta güncelleme işlemini gerçekleştir. Yoksa her yarım saate bu uyarı çıkar. Müşteri hizmetlerinin bir şeyden anladığı yok. 40 tl karşılığında servis yönlendireyim size demek için oturuyorlar orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.