selam arkadaslar..sistemim çöktü ancak güvenli kipte açabiliyorum bu durumda D sürücüsünü görüyor fakat xp kurma işleminde d: sürücüsünü biçimlenmemiş ve boş olarak görüyo..sonuçta c: ye format atıp sistem kuracam ama korkuyorum formattan sora D: yi görmezse die...90gb veriyi yedeklemekte kasıyor haliyle...sizce formattan ne olur? şu anki sistemim home edition kurmaya çalıstıım pro
ilk önce başka bi makinede dene... sonra olmassa ... eğer hdd ye yanlış yerleştirilmiş 2 jumper olursa d sürücüsünü görmeyebiliyor..
tek HDD war..2ye ayırdım...garip şeyler dönüyo bilgisayrda anlamadım gitti...şu anda görüyo ama sistem kurma ekranında Tamamı boş ve biçimlendirilmemiş olarak görüyo....
alabiliyorsan başka makinede d nin yedeğini al..sonra hdd nin bütün partlarını formatla sistemini temiz kur...
quote:
Orjinalden alıntı: mermonasse.
alabiliyorsan başka makinede d nin yedeğini al..sonra hdd nin bütün partlarını formatla sistemini temiz kur...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: kurshun
quote:
Orjinalden alıntı: mermonasse.
+1
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme