Şimdi Ara

:D Ve lol Göçer ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Hayırlı Olsun LoL Gider Varmı Yeni Oyun ? Başlayalım Hemen :D

• quote:

vay be millet birbirine girmiş hemen.anlamadığım niye her açılan konuda millet "yea konu açmasan olmaz mı?" diye saldırıya geçiyor onu anlamıyorum.koçum bu forumun amiri,yetkilisi sen misin? sana mı kaldı milleti yargılamak? bırak eğer çöp bir konuysa zaten ilgilenenler silerler.ha eğer azda olsa yorum yapan varsa yorum yapmayıver bırak kendi hallerine niye geriliyorsun bu kadar saçma bir nedenden dolayı?
    her konudan sonra kesin bir yada daha fazla eleman çıkıp niye konu açtın diye soruyor/lar.sonrada millete post kasmayın tarzı laflar ediyorlar.belli kimin post kastığı.konu madem seni alakadar etmiyor,madem konuya dahil olanlarla muhattap olmak istemiyorsun o zaman yorum yazma hatta hiç açıp okuma mis gibi.
    ona açma buna açma bu ne ya!? burası league of legends başlığı değil mi? isteyen league of legends'la ilgili istediği soruyu sorar,istediği muhabbeti yapar ama bunu engellemek ne sana,ne bana düşer.engellenecek bir durum varsa yetkililer ilgilenirler durumla.

atar yapmıştım millete ama yetkililer sağ olsunlar el atmışlar duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 15 Kasım 2011; 12:48:48 >

• Biliyormusunuz bu konuda 30 tane mesaj silindi, ve hepside konu ile alakasız/boş tartışma. Umarım konu amacından sapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Biliyormusunuz bu konuda 30 tane mesaj silindi, ve hepside konu ile alakasız/boş tartışma. Umarım konu amacından sapmaz.

bu konuya tıklayınca bi an aynı başlıktan 2 tane açılmış sandım bütün mesajlar silinmiş .

arada benim normal yazdıklarımda gitmiş
  • Vay be. Riot'tan bir açıklama geldi mi? Mobildeyim bakamayacağım şimdi siteye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Vay be. Riot'tan bir açıklama geldi mi? Mobildeyim bakamayacağım şimdi siteye.

şu anda açıklama yok ama yakında gelir heralde

edit:oyun açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 14 Kasım 2011; 23:27:01 >
  • Rp gelir mi sizce? :D
  • Eskiden RP yada IP Boost veriyolardı ama şimdi nerdeee....
  • anlamadım oyun kapanıyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

anlamadım oyun kapanıyormu??

Hayır bi problem vardı sanırım düzelttiler şuan oyundayım ben sorunsuz bi şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeadSho0t

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

anlamadım oyun kapanıyormu??

Hayır bi problem vardı sanırım düzelttiler şuan oyundayım ben sorunsuz bi şekilde

bumu düzelmiş hali 5 kere başa sardı bi oyuna başlayamadık :S cıktım bende...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.