Arkadaşlar merhaba.. bende bir D2 hatta şuan itibariyle D2+ kullanıcısıyım.. Kıyamıyorum çizilsin istemem.. şu kristal case i nerden temin edebiliriz acaba?? bir bilen varsa yazsın lütfen...!! { Bu arada ekran için invisible shield (şeffaf ekran koruyucu bant) nerde ucuza var?? } Cevaplar için şimdiden teşekkürler.. (Resim ekleyemiyorum hata veriyor..)
quote:Orjinalden alıntı: night_se Arkadaşlar merhaba.. bende bir D2 hatta şuan itibariyle D2+ kullanıcısıyım.. Kıyamıyorum çizilsin istemem.. şu kristal case i nerden temin edebiliriz acaba?? bir bilen varsa yazsın lütfen...!! { Bu arada ekran için invisible shield (şeffaf ekran koruyucu bant) nerde ucuza var?? } Cevaplar için şimdiden teşekkürler.. (Resim ekleyemiyorum hata veriyor..) http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=48 yukarıdaki link yardımcı olur sanırım.hayırlı olsun bu arada.nereden ve kaça aldın d2+'yi?
quote:Orjinalden alıntı: uyutucu Arkadaş galiba D2 yi D2+ ya dönüştürmüş onu demek istiyor. Aynen öyle uyutucu.. Bu arada link için teşekkürler bapsteba.. ancak site yurtdışı menşeili ve kargo masrafı can yakabilir.. bi araştırıcam ben şu işi..