Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
116.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamsoull

Arkadaşlar ben pasif skill olan Brawler i sormak istiyorum,8 yard alan içine 3 mob olursa vuruş %30 artıyor denmiş fakat, bu sadxece 3 mü yoksa 3 ve 3 den fazla mob içinmi geçerli yani 8 mob olursa aktif oluyormu ? olmuyormu ? takıldığım nokta bu

3 ve 3'ten fazla sayıda (4 / 10 / 30 vs.) mob için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiKaze -- 21 Mayıs 2012; 18:12:04 >
  • Nephalem valor 5 charge yaptık %111 magic find var ama 1 tane bile sarı düşmedi yarım saattir, çok alakası yok demekki ! Altınlar külçe külçe düşüyor 300-500 ama itemler çöp hepsi

D3 Barbarian Toplanma Noktası
  • Inferno levelda sanırım tüm barbarlar çöpe gidecek yol yakınken bıraksammı barbarı :) lvl 35'im
  • Dual Wield bir barbar çok keyifli olacak buna eminim...

Yalnız ilerleyen levellar ile ilgili ciddi endişelerim var.
    Monkla bile immobilize olmanın kıyısından dönerken, Barbar çok hantal kalacakmış gibi hissediyorum.
  • 45. seviye DH var dün meraktan bi barbar bakayım dedim. Skillere bakarken Skeleton King'e geldim. Seviye henüz 8 ve silah zırh yok desem yeridir. O halde kütür kütür aldım Skeleton kingi ve oha diyorum yani.
  • arkadaslar bu AH ye neden 10 itemden baska koyamıyoruz satmak için bu sayı çok az ya ?
  • Arkadaşlar Nightmare 40 lvl barbarım.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WeRVij!YVd!aZZbaZ

Solo takıldığım build bu gerçekten rahat ediyorum şuanlık. Build hakkında gördüğünüz eksiler varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Arkadaşlar Nightmare 40 lvl barbarım.

Solo takıldığım build bu gerçekten rahat ediyorum şuanlık. Build hakkında gördüğünüz eksiler varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

iyiymiş böyle yapıp denedim ölmedim su ana kadar başarılı. 36 lvl nightmare.

• quote:

Güzelmiş hocam build. Benimkide aşşağı yukarı böyle, ama eve gidince bunuda deneyeyim

• Bir tane two hand mi kullanıyorsunuz yoksa iki tane one hand mi?

Bu arada kalkan kullanan var mı aranızda?
  • Ben şahsen 1h silah ve kalkan kullanıyorum.
    Çünkü 2h silahlarlada birçok kez karşılaştırdım ve 1h silah + kalkan daha hızlı oluyor,kalkan sayesinde armorun artıyor,hatta kalkana strength bastınca 2h silahtan daha fazla damage 'ın oluyor.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bir tane two hand mi kullanıyorsunuz yoksa iki tane one hand mi?

Bu arada kalkan kullanan var mı aranızda?

Kalkan ile belki daha defansif falan daha survival olabilir ama Paladin oynamıyoruz sonuçta.
    Two Handed gidiyorum.
  • Barbarla oynaması zevkli ama inferno levelda maalesef hiç şansı yok beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coddy

Barbarla oynaması zevkli ama inferno levelda maalesef hiç şansı yok beyler

Niye ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Güzelmiş hocam build. Benimkide aşşağı yukarı böyle, ama eve gidince bunuda deneyeyim

Gerçekten tavsiye ederim hiç ölmedim bu buildle daha

Damage:931 revenge skili critlerse 4 k ya kadar damage görüyorum mob'una göre hem def anlamında hem atc anlamında hiçbir sorunu yok şuanlık.

• Barb solo inferno ? No problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: coddy

Barbarla oynaması zevkli ama inferno levelda maalesef hiç şansı yok beyler

Niye ya

Yemin ediyorum çok fena isyankar moddayım, arkadaşım demon hunter yanımda resmen çatır çatır indiriyor ranged class olarak, ben tamir parası harcamaktan telef olacam... PVP de başımıza gelecekleri düşünmüyorum bile ciddi ciddi class değişebilrim....

• Tek ben demiyorum,battle net barbar topiclerinin yarısının fazlası aynı şeyi söylüyor,maalesef barbarı çok güçsüz ya da diğer sınıfları çok iyi yapmışlar,aynı level bir barbarla demon hunter arasında çok fark var.Arkadaşlar soloda zorlanmıyorum nigtmare filan yazmış,birincisi soloda zaten düşmanlar coop oynamaya göre daha güçsüz geliyorlar,ikincisi adı üstünde nigtmare, birde bunu inferno olarak düşünsünler.Lvl 40 yaptım eğer güzel bir build ya da bu dengesizliği ortadan kaldıracak bir patch gelene kadar artık barbar kasmıcam.
  • blizz yıllardır yaparken farkedemedi siz yanınızda arkadaşınızla mob keserken farkettiniz. bravo..
    bi kere bu tercih meslesidir. sıcak teması sevmiyorsanız butun altınım rpr gidiyor diye sızlanacaksanız barbarla oynamayın. barbarla oynamak kolay değildir. bazen aynı mobda kullandığınız bir skill ölümünüze ya da full canla kesmenize neden olabilir. boss a göre build değiştirmek gerekeblir. teknik bir chardır.
    Ki bunun pvpsi var. Pvp de ne olur onu kimse bilemez.. Benim şahsi fikrim rangelere karşı sıcak teması sağlayabilecek, stunlayacak,kendine çekebilecek ya da hızlı koşacak skilleri var. iyi bir oyuncu ve itemle kolay kolay yenilmez..
  • yararlı bir konu takip..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.