uzun aradan sonra d3 e geri dönme kararı aldım ros uda alacağım fakat kafamda sorular var - ros alınca wings geliyormuş unique olanından erkenden alanlara veriliyormuş doğrumudur nasıl nerden alabilirim? -eskisi gibi tat veriyormu verecekmi -ah kapanması iyimi oldu kötümü -ben bayadır oynamıyorum 6 7 aydır neler değişti patchlerle itemlarım işe yaramazmı artık birde barbar oynuyordum ben bi build şekli vardı dönüyordun paso hala varmı o? -yeniden başlıyacağım için yardım edebilirmisiniz maddi açıdan (dilenmiyorum gearlarım eskidiğinden farmlamak için 2 3 birşeyler olsa iyi olur) -oyun sizce oynanmaya değermi
Ön sipariş ile alan herkese kanat veriliyor.. Aral dan alabilirsin... Yama muhteşem olmuş bende uzun zamamdır oynamıyordun dönüş yaptm bir üstüne ROS gelince tadından yenmez .. AH tam baş belası ayrıca oyunun ruhuna ters zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kanat için rosu illa önsiparişle alman gerekmiyor. 31 Mart'a kadar oyunu istediğin yerden alıp kodu battle.net'e kayıt edersen kanat gelecektir. Yani oyun çıktıktan sonra 1 haftan daha var.
Kanat için geri döneceksen dönme
Umarım elinde kullanmadığın 20-25 milyon altına satılan gemler den yoktur. Neden diyorum çünkü artık o gemler yeni yama ile değersiz hale geldi. Belki A.H de satan vardır ama kimse kolay kolay almaz. Gem yapmak çok ucuzladı. Örneğin eskiden İnferno da düşen gemi bir üst seviye gem yapmak için 30 bin altın harcardın şimdi 5 bin altın harcıyorsun. Yeni gem seviyesi ve bir de All resis veren gem geldi.
Resmi olarak A.H 17 gün sonra kapanıyor ama gayri resmi olarak şu an kapanmış sayılır. Çünkü 2-3 gün önce çıkan yama ile birlikte son 2-3 gün içinde düşen turuncu itemleri ayrıca turuncu renkten yeşil renge terfi eden set itemleri satamıyorsun. Set itemler hep yeşildi ama düştüklerinde turuncu renk ışık veriyordu artık onlar yeşil renk verecekler yani tamamen yeşil renk oldular.
Ayrıca artık sadece sarı item veya turuncu itemleri almak tarih olacak. Mavi ve beyaz itemleri de toplamamız gerekecek çünkü onları da eritip craft yapımında kullanacağız. Craft yapımı için köyümüze yeni bir karakter ekleniyor. Kimi yeni item yapımlarında turuncu plan ve metaller dışında beyaz eşyaları eritince elde dilen nesneyi isteyecek.
Kısaca Blizzard bize düşen her şeyi toplayın diyor. Kısaca eskisi kadar hızlı farm yapmayı aklınız dan çıkarın diyor.
Bu arada Barbar isen Dps miktarın biraz azalacak. Örneğin 200 bin Dps varsa 152 bin civarına düşecek onu belirteyim. Barbar biraz nef yedi.
build şekli vardı dönüyordun paso demişsin dönüyor ama eskisi kadar değil. Zaten yenen nef onlar ilgili. Ama o skill de en sağda yer alan taşı seçersen biraz daha fazla dönmeye yine devam ediyorsun.
Paragon Level ise tamamen sınırsız hale getirildi.
Bu yazdıklarım bir kısmı son güncelleme ile oyuna geldi.
ROS ile gelecekler ise şunlar;
1. Az önce köye yeni karakter gelecek demişsim. İşte o ROS ile gelecek yani 2-3 gün önce normal oyuna çıkan yamada o karakter köye eklenmedi. 2. Level seviyesi şu an 60 ve sınırsız Paragon Level fakat Ros ile birlikte Level 70 ve sınırsız Paragon level gelecek. Yani Ros gelince yeniden level atlama gelecek ve üst sınır 70 olacak. 60 level dan 70 level seviyesine çıkmaya çalışacağız. 3. Yeni item sistemi son güncelleme ile oyuna eklendi fakat ROS ile yeni sistemin eksikleri giderilecek. 70 Level gerektiren itemler gelecek 4. Şu an en fazla 1900 seviyesin de Dps veren silahlar var. ROS ile 3400-3600 DPS veren silahlar eklenecek 5. Köye eklenecek ve craft işlemi yapacağımız karakter ile İtemler üzerinde değişiklik yapma şansımız olacak (Örneğin 250 ST veren bir item düştü craft yaparak ST miktarını azaltma veya yükseltme şansı olacak ya da İnt veren bir item düştü ama bize st olanı lazım o vakit int özelliğini st ile değiştirebileceğiz. Söylenenlere göre.) 6. Yeni oyun modu geliyor ve en çok onu merak ediyor herkes. Örneğin oyunda o mod girince hiç bitmeyen zindanlar olacak ve orada sürekli düşman keseceğiz veya süre olacak o süre içinde düşman keseceksin ve düşen itemleri alıp normal oyunumuz da kullanabileceğiz. Söylenenlere göre. 7. Aslında son çıkan güncelleme ile geldi. Artık düşen turuncuları 2 saat içince parti de oynadığımız arkadaşımıza vermemiz gerekiyor. Bu süre sonunda item kalıcı olacak bizim oluyor ve istesen de veremiyorsun. Yama da başladı mı bilmiyorum ama takas ekranda artık gold alışverişi yapılamayacak. Kısaca kimse biz den gold borç isteyemeyecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme