Şimdi Ara

D3000 Yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantera92

c.james kardeş.. inş forumdasın birşey sormak istiyorum sana.. canon 550d nasıl acaba ? veya eos serisinden beyendiğin bir makine varmı ? veya diğer arkadaşlarada soruyorum canondan gerçekten beyendiğiniz fiyatı normal şartlarda 2000TL yi geçmeyen bir makine varmı gerçekten beyendiğiniz ??

Merhaba,
    Ben canon kullanıcısı değilim nikon kullanıyorum ama sormuş olduğunuz 550d modelini de deneme şansım oldu ve ayrıntılı incelemelerde de bulunmuştum.550d modeli kendi sınıfında en iyi alternatiflerden biri olarak gösterilebilir.İmaj kalitesi olarak,kendi sınıfının üzerindeki bazı gövdelerle kıyaslanabilecek kadar iyi olduğunu söyleyebilirim.Tercihiniz 550d olursa,kesinlikle pişman olmazsınız.Bu makine ile ilgili olarak,forumda daha önce defalarca ayrıntıya girildiği için tekrardan aynı şeyleri yazmaya gerek duymuyorum.Bu arada,ilk önce nikon modellerini sormuştunuz,ben de ona göre konuyla ilgili görüşlerimi belirtmiştim ama son mesajınızda 550d'yi sorduğunuz için bu makineyle ilgili olumulu düşüncelerimi de belirtmek istedim.Yani önce nikon alın deyip daha sonra da canon alın dermişim gibi bir yanlış anlaşılma olmasın.Siz ne sorduysanız onunla ilgili olarak yorumlarda bulundum.
    İyi akşamlar hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 31 Ağustos 2010; 5:10:07 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.