Şimdi Ara

d500 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bişey sorcam bu d500 ün bi süre sonra dışındaki boya atıyomu benim alalı 2 ay oldu daa bişey olmadı ama daha almadan önce 2. el wardı bütün siyah yerler alak bulak olmuştu yani başka öle olan warmıı diye soruyorum yada bi süre sonra benimkide öle olacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaygokmen89 -- 5 Nisan 2006; 23:14:42 >

• BEN 4AYDIR KULLANIYORUM.OKADARDA HOR KULLANDIM AMA HİÇ NİR ŞEY OLMADI SADECE UFAK ÇİZİKLER.

TAHMİNİM UZUN SUREDE BİRSEY OLMAZ.KARDEŞ BU ARADA YENİ YERİN HEYIRLI OLSUN.ÇOK GÜZEL BAŞLIK D 500 KULLANAN ARKADAŞLAR BURDA BİZİMLE BİLDİKLERİNİ SORACAKLARINI BURDA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Nisan 2006; 9:17:58 >
  • ewet ama pek fazla ilgi gösteren yok heralde ilginç konular bulmak lazım
  • D500 VE D 600 MSN AYARLARI HEMDE ÇALIŞIYOR.

Bu programı ben yeni kullanmaya başladım belki var diyeceksiniz ama bence süper....

wap.mig33.com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!

Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz. İlk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence...
    sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz.
    sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız..
    program açılınca
    menü den msn diyip giriş yaparsınız..

alternative links...

http://wap.mig33.com/mig33.jad
    http://wap.mig33.com/mig33.jar

***Ayarlar..

Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

İsim: internet

APN: internet

Kullanıcı kimliği: boş

Şifre: boş -> Kaydet

Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: internet

Kullanılan hesap: internet -> Kaydet

ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin

ÜCRETSİZ SMS NASIL KULLANILIYOR?

Programı ilk kayıt oldunuz zaman size 3 aud kredi veriyor.kalan krediye menu - my account tan bakabiliyorsun. Her sms AUD 0.1 yani ilk açılışta 30 sms hakkın var.
    Ayrıca programı 2 arkaşınıza önerebiliyorsunuz ve arkadaşlarınız programa kayıt olduğu zaman kişi başına 3 erden 6 usd kazanıyorsunuz(60 sms hakkı)
    Sms göndermek için programı açtığın zaman ilk sayfadan menu- send sms var burdan nuramnın başına +90 koyarak atabiliyorsun.

***ÜCRETLENDİRME : Menü - ayarlar -çağrılar -zaman ve ücret -data sayaclarından bakabiliyorsunuz
    Son oturumda alınan ve gönderilen verinin toplamı 61440 byte(60Kb) olduğu zaman 1 kontör düşer hattan.

***Ayrıca programı kulanırken arka fonttaki mig33 resmini değiştirebiliyorsunuz.Nasılmı?

mig 33 dosyasını rarla açtığınız zaman 118*75 boyuntunda olan o resmi görüyorsunuz..

bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir arka plan)
    ve bundan sonra dosyayı rarlayıp telefona yeniden attığınız zaman arka plan değişmiş oluyor.

***Ayarlarda avea-telsim-turkcell farketmez standart ayarlardır( hattın gprs -internete açık olması yeterlidir)

***Programı açtınız zaman kullanbileceğiniz chat bölümü var orayı pek açmanızı tavsiye etmem veri akışı epey hızlanıyor.ücrete artıyor.

***Programın otomatik olarak açılmasını istemiyorsanız menü-settings-auto login off

D500 VE D600 CÜLERİN YAPACAKLARI(Muhtemelen e730 da fln olur ama denemedim isteyen deneyip sonucu buraya bildirebilir...)

http://wap.mig33.com adresinden programı indirecekler...

sonra java uygulamalarından mig33 olan programa gelecekler ve seçeneklerden sebeke ayarı diyecekler.
    Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yazacaklar sonraki işlemler yine aynı...

"lk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence...
    sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz.
    sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız..
    program açılınca
    menü den msn diyip giriş yaparsınız..""

NOT:YOK NUMARA VERMEM BÖLE YAPMAM DİYE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYIN LÜTFEN KULLANMAK İSTENEYENLER KULLANSIN...

arkadaşlar d500 ve d 600 de denemiş ve çalışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Nisan 2006; 12:42:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.