Şimdi Ara

d500 sorunsalı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: conrad

arkadaşlar benim kararım d500 den yana ama kullanan arkadaşlar kullanıma dayalı bilgi verirse daha ii olur mesela sanırım msj girişinde ilk başta her zmn t9 açık oluyomuş onu kapatmanın bi yolu varmı yada bunun gibi kıl yönleri varmı?

benim için önemli olan tarz

maalesef öyle bi kıllığı war bide hiç bişeyi tam ekran yapmıyo
  • Mesaja girişte şahsen bende t9 yok normal abc modunda...

Ama tam ekran olmaması olayı doğrudur. Yazılımsal bi durum olduğu halde samsung koymaması şaşırtıcı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: souza

Mesaja girişte şahsen bende t9 yok normal abc modunda...

Ama tam ekran olmaması olayı doğrudur. Yazılımsal bi durum olduğu halde samsung koymaması şaşırtıcı...

arkadaşım sen spot mu aldın yada garantili mi aldın yazılım güncelleştirmesi yaptınmı? yakın zamanda aldıysan samsung bu sıkıcı durumu kaldırmış olabilirmi acaba?
  • Geçen hafta aldım. Spot ...

Güncelleştirme yapmadım...
  • ben yeni aldım cumartesi günü garantili allaha şükür sorun yok
  • Ülkemizde henüz bulunmayan bir telefonu almadan önce (spot k750i hariç) piyasaya sürüldüğü yabancı mobil internet sitelerinin forumlarını iyice araştırın.Şu anda bir çok kullanıcı k750i de standby konumunda çökme problemi yaşıyor. (bataryayı çıkarmadan düzelmiyor) Sony gibi bir dev yarım yamalak beta testi yapıp ticari kaygılarla piyasaya sürüyor alanlar yeni firmware beklemekten ağaç oluyorlar. (Kaynak:www.mobil-review.com forumları)
    D500 ise çıktığından beri sorunsuz bir telefon. (Sony'nin audio kalitesi iyidir ama d500 de YAMAHA desteği var)

• souza sana katılıyorum bence de d 500 çok çok ii bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparking

Ülkemizde henüz bulunmayan bir telefonu almadan önce (spot k750i hariç) piyasaya sürüldüğü yabancı mobil internet sitelerinin forumlarını iyice araştırın.Şu anda bir çok kullanıcı k750i de standby konumunda çökme problemi yaşıyor. (bataryayı çıkarmadan düzelmiyor) Sony gibi bir dev yarım yamalak beta testi yapıp ticari kaygılarla piyasaya sürüyor alanlar yeni firmware beklemekten ağaç oluyorlar. (Kaynak:www.mobil-review.com forumları)
    D500 ise çıktığından beri sorunsuz bir telefon. (Sony'nin audio kalitesi iyidir ama d500 de YAMAHA desteği var)

Ağzından bal damlıyor ...

Türkiyede resmi olarak piyasaya cıkmamıs aletleri gelip aylar önce çıkan cihazla karşılaştırmayı hemde sırf kelimelere dayalı olarak "MEGABASS bu adı üstünde ezip geçer hemde SONY yaaa ! " tarzında değerlendirmeyi ancak akılsızlar yapar.

Yazık ... Azıcık ingilizcen varsa girip bakarsın mobile-review.com'a hizaya gelirsin.

• quote:

quote:

Ülkemizde henüz bulunmayan bir telefonu almadan önce (spot k750i hariç) piyasaya sürüldüğü yabancı mobil internet sitelerinin forumlarını iyice araştırın.Şu anda bir çok kullanıcı k750i de standby konumunda çökme problemi yaşıyor. (bataryayı çıkarmadan düzelmiyor) Sony gibi bir dev yarım yamalak beta testi yapıp ticari kaygılarla piyasaya sürüyor alanlar yeni firmware beklemekten ağaç oluyorlar. (Kaynak:www.mobil-review.com forumları)

Türkiyede resmi olarak piyasaya cıkmamıs aletleri gelip aylar önce çıkan cihazla karşılaştırmayı hemde sırf kelimelere dayalı olarak "MEGABASS bu adı üstünde ezip geçer hemde SONY yaaa ! " tarzında değerlendirmeyi ancak akılsızlar yapar.

Yazık ... Azıcık ingilizcen varsa girip bakarsın mobile-review.com'a hizaya gelirsin.

biz ne akılsızlar gördük onun bunun lafı ile millete bişi biliyormuş gibi laf satanlar. ingilizceye de gerek yok bu arada cepbul.com da k750 reviewin türkçesi var oku da gör. sen yarım yamalak ingilizceyle pek anlayamıyosun galiba. hadi adamın dediği kelimelere dayanarak megabass demiş sen kime dayanarak çökme filan var diyosun forumdaki kişilere. Yani senin bahsettiğin 3 5 kişinin yorumu ama adamın dediği megabass kayıtlı ticari bir marka ve sony walkmanlarde yıllardır kullandığımız bir şey.

Asıl sana yazık ki mobile-review in forumlarını okuyorsun madem okadar biliyon git incelemesini oku adam ne ler demiş ondan sonra hizayamı geliyon nere geliyosan gel

• arkadaşlar d500 ü izmirden spot olarak alabileceğim bir yer bilen varmı her yerin spotuda alınmazki?
    fiyat verirseniz çok memnun olurum teşkkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: conrad

arkadaşlar d500 ü izmirden spot olarak alabileceğim bir yer bilen varmı her yerin spotuda alınmazki?
    fiyat verirseniz çok memnun olurum teşkkürler...

spot alma bence
  • çok güzel bir alet alıyorsun.soyulma olayı yok.şarjı iyi dayanıyor.kulaklık ve hoparlörü doğubanktan dahi alsan veriyorlar.ancak en önemli sorun,teli spot aldığında nokia dışında bir model alırsan yedek parça ve servis sıkıntısı yaşayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

biz ne akılsızlar gördük onun bunun lafı ile millete bişi biliyormuş gibi laf satanlar. ingilizceye de gerek yok bu arada cepbul.com da k750 reviewin türkçesi var oku da gör. sen yarım yamalak ingilizceyle pek anlayamıyosun galiba. hadi adamın dediği kelimelere dayanarak megabass demiş sen kime dayanarak çökme filan var diyosun forumdaki kişilere. Yani senin bahsettiğin 3 5 kişinin yorumu ama adamın dediği megabass kayıtlı ticari bir marka ve sony walkmanlarde yıllardır kullandığımız bir şey.

Asıl sana yazık ki mobile-review in forumlarını okuyorsun madem okadar biliyon git incelemesini oku adam ne ler demiş ondan sonra hizayamı geliyon nere geliyosan gel

Kardeş ben "megabass" dandik mi dedim? Sadece daha kullanmadığı aleti sadece kelimeye bakarak değerlendirilmesine kızıyorum.

Yoksa k750'nin tabiki d500'e göre üstün yanları ve yeni teknolojisi olacak yarım yıl önce cıkmıs bi telefona göre.

• benim de demek istediğim yada arkadaşın megabass öyle yabana atılacak bir durum değil. Yıllardır öyle yada böyle kullandığımız bir şey. İkinci olarakda forumda ki kişilere göre konuşma yapılması. Foruma desenki sx1 mi 6600 yarısı sx1 der yarısı 6600 yani forumdakiler kişisel görüşler. benim demek istediğim hasan öyle dedi böyle dedi yerine ticari kayıtlı bir üründen bahsetmek daha mantıklı
  • Sonuçta MegaBass; Sony ' nin tescil edilmiş bir teknolojisi. Evimde Sony ' nin walkmanı var ve ondada MegaBass var.

Kullanıp kullanmamakla alakası olmayan birşey, tescil edilmiş bir şey her zaman iyidir.
  • Bak benim kızdığım olay şu

sordum ki: "yeni çıkan telefonlardan hangisi d500'den kaliteli ses veriyo ? "

Cevap geldi : - k750,n90, w800i vs vs

Bunların hangisi su an türkiyede var ?(k750 var spot olarak o da cok az insanın elinde)

[ S700 cevabı geldi baskasından zaten tartıstık onu o da ayrı konu. ]
  • Tamam kapatalım bu meseleyi. Keyfimize bakalım..
  • iyi benimde kızdığım yapılan yorumlarda akılsız gibi aşağılayıcı ifadelerin bulunması yoksa smartphone olmayan tel zaten almam
  • ya arkadaşlar izmirde spot satan bi yer biliyormusunuz d500 ü ?
    kırmayalım birbirimizi bir telefon için
  • Valla bilemiyorum izmir'de varmı yokmu ...

Kızgınlıkla bazı kelimeler sarfettim bunun için de kusura bakmayın ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.