Asittirrrrr.Yeminle Telpa pakette Soundmate vermezse almam.Almanyadan getirtirim daha iyi.Kafama edeyim,gecen ay enişte geldi almanyadan ,üstelik karşılamaya havaalanına ben gitmiştim.Keşke getirtseydim bir tane .Üstelik şu an ALmanyada 400 Euro fiyatı.
abi bu telpa adamı kanser eder delirtir adamı bunlar aradım cumaya kadar gelecek bilmiyoruz ne olacağını diyolar adam türkiye sorumlusu yanlış anlamayın sanki izmit çarşısında köhne bir telefoncuya soruyorum bence getirmiyecekler o kesin gelse bile bu kanı bozuklar içinden alır geri bize satmaya kalkarlar
abi şimdide 2 hafta daha erteledi estore telpa yüzünden kafayı yiyecem hadi tamam sound mate ten vazgeçtim dedim tam cıkan olaya bakın ben bu telpanın töbe töbe.... 45 gün bekleyecem o zaman karar verecem dubaiden alacam telimi o zamana 6681 de cıkar yada d720 veya e720 yada başka model belki ulaşılmaz aşkım D500 telpaya bomba koymak istiyen varsa ben logistik ve maddi destek veririm
kutun ıcınde ılması lazım abı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme