Şimdi Ara

D600 de yüklenen resimlere tam ekran ve zoom yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar d600 e resimleri büyük bi kısım pc den atıo.Resmi pcden atarken Resimler/yüklenen resimlere deilde onu Other e atın oraya atınca cok kaliteli bir şekilde tam ekran ve yakınlastırma yapılabilior.

• teşekkürler.herkes soruyordu bu olayı
  • Birde sürekli zoom yapılamadıgı söyleniyor D600 ün, fotograf ekranda görülürken sol yanındaki ses yukarı asagı tuslarını kullanırsanız zoom yaptıgını görürsünüz...
  • yaw ben denedim olmuyor! resimler diğer dosyalar bölümüne aktarılamıyor!
  • Walla ben çok beğendim cok kaliteli yaklastırıo.Nokialar gibi yakınlastırırken bekletmıo ve guzel ayarları war tam ekran oturtmak için ayar yapılabilio.Yukarııdaki simgeleri kaldırabiliorsunuz.Ben şahsen cok beğendim.Atamayanlar içinde soliim.PC den other filese atın hafıza kartından yada en sevdiğim görüntülerden falan tasınmıo diğer e
  • ort3ga23fb

Arkadaşlar d600 e resimleri büyük bi kısım pc den atıo.Resmi pcden atarken Resimler/yüklenen resimlere deilde onu Other e atın oraya atınca cok kaliteli bir şekilde tam ekran ve yakınlastırma yapılabilior.

alıntı

dedigin gibi olmaz dostum.sadece yüklenen resimlere atabilirsin
  • BAKIN BENDE OLUOR SİZ YAPAMADINIZ HERALDE

YAPTIGIMINDA ISPATI BURDA

ASADAKI RESIMDE GORMUS OLDUGUNUZ GİBİ BUTUN RESİM DOSYALARI (JPG,PNG,GİF) OTHER FİLES TA

YAPMANIZ GEREKENLER

ATMAK İSTEDİĞİNİZ RESMİ TIKLAYIP OTHER FİLESE SÜRÜKLEİN

DAHA SONRADA ALTTA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ GÖNDERİOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D 600 İÇİN ÇOK YARARLI BİR BİLGİ
  • Güzel birşe buldum zanlediyordum ama fazla övgü almadı . Bu forum eskisi gibi deil artıq antid600 cüler forumu batırdı
  • ben gönderdim fakat teledon desteklenmeyen içerik dedi ve açmadı
  • @ort3ga23fb
    jessica alba hayranısın galiba
  • +1 gok90, benim de dikkatimi çekti
  • Walla Hayranıyım internette bulabildiğim bütün fotorafları telefonumda mevcut.Bide yakınlaştırma ile tam ekran kaliteli olunca herşey süper oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ort3ga23fb -- 29 Haziran 2006; 14:18:57 >
  • dostum çok saol bende tam böyle bişi istiyodum.Yalnız çok enterasan pc de n bulup da yollamaya kalktığın zaman hata veriyo ama senin gibi masaüsüne resmi atıpta yollağın zaman oluyo super oldu valla.
  • Teşekkür ederim bu konu beni çook rahatsız ediyordu.
    Sinirlenip hiç uğraşmamıştım.

Beni asıl rahatsız eden duvar kağıdı olarak kullanacağım foto yu örneğin 1024*768 ebatlarında bir
    fotonun duvar kağıdında tam ekran olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 15 Temmuz 2006; 21:49:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Teşekkür ederim bu konu beni çook rahatsız ediyordu.
    Sinirlenip hiç uğraşmamıştım.

Beni asıl rahatsız eden duvar kağıdı olarak kullanacağım foto yu örneğin 1024*768 ebatlarında bir
    fotonun duvar kağıdında tam ekran olmaması

bunu da çeşitli programlarla kullanacağın duvar kağıdının boyutunu 320x240 yaparak halledebilirsin!

• Çok saol
    Acdsee iş görüyor bu konuda
  • quote:

Çok saol

ewet ben de onu kullanıyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Çok saol

ewet ben de onu kullanıyorum!

320*240 olmadı ama 240*320 oldu

• çk teşekkür ederim, gerçekten az kalsın telefonumdan nefret ediyodum çünkü aylardır telefonuma yüklediim resmlere tam ekran/zoom yaparak bakmak istiodum, en çok ithiyaç duyduğum sorun çözüldü( çok zahmetli olan resimleri bmp. formatına dönüştürüp yaklaşık 5MB lık resimlerin telefona yüklenmesini daha sonra da iki saat açılmasını beklemek zorunda kalıyodum) çk mutluyum sırf teşekkür etmek için üye oldum walla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.