Şimdi Ara

D600 HAKKINDA MERAK EDİLEN HERŞEY BURDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar d600 olanlar yada d600 almaya karar verenler merak ettiklerinizin cevaplarını burda bulabilirsiniz sadece sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundcar -- 16 Kasım 2005, 19:54:29 >

• sadece çektiğin bir videoyu koyarsan çok memnun olurum ... bide

D500'ün hoparlörü takılmış şekilde çıkan sesi D600 verebiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 16 Kasım 2005, 20:00:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

sadece çektiğin bir videoyu koyarsan çok memnun olurum ... bide

D500'ün hoparlörü takılmış şekilde çıkan sesi D600 verebiliyor mu ?

hayır arkadasım veremiyor d500 ekk hoparlörü takınca cosuyor zaten ama ikiside ses konusunda cok basarılı hoparlörü olaya katmassak ses konusunda d500 den biraz daha kaliteli d600 çünkü d600 ün 3d sesi özelliği var ses kaliteli ama cok yüksek ses beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundcar -- 16 Kasım 2005, 20:11:44 >
  • D500 hoparlörünü taksa bile yine K750 kadar ses veremiyordu keşke satmasaydım telefonumu yaa
  • En yüksek ses veren tel K750 midir acaba?
  • evet yaa k750i ile d600 arasında ki ses farkı nasıldır bu iki tlf arasında acaip kaldım yaa
  • k750 de çok yüksek bi hoparlör sesi vermiyordu ilk aldığımda sonra yurtdışı forumlarında "v" şeklinde eko ayarlarını manuel yapmamızı tawsie eden bi yazı gördüm ve uyguladım, ses kulaklıkta ve dış hoparlörde gerçekten çok arttı hatta çok zorlamıyım die bi kısıkta dinliorum hoparlörünü...ekoyu full yapanlar var ssi daha da arttırmak istiorlar ama maalesef o zaman da ses boğuklaşıo acaip bi şi oluyo şahsen en dengeli tiz ve bassı tercih ederim....

d600lüler de eko ayarlarını oynamayı denerlerse belki hoparlör sesinde bi artış olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut d600 konusuna bakınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.